ANNONSE

Kamzy saler opp

Kamzy saler opp

PÅ HESTERYGGEN: Varaordfører Khamshajiny Gunaratnam stilte sporty opp hos Alna ridesenter. Her med daglig leder på ridesenteret Lene Kragh. FOTO: Rikke Stener

På selve Valentinsdagen var det klart for at varaordfører i Oslo, Khamshajiny Gunaratnam, skulle sitte på en hest for første gang.

Tekst:

Publisert:

En ridetur er god terapi for både kropp og sjel. Enten det er en skrittetur i skog og mark, i sprang over et hinder, eller i en fortrolig samtale med nesa i hestepelsen, så er hesten unik. Dette ville Alna ridesenter i Groruddalen, hvor Østmarka Rytterklubb har tilholdssted, formidle når Varaordfører Khamshajiny Gunaratnam (Kamzy) var på besøk.

Det var veldig koselig at Kamzy ville ta turen. Vi er glade for at vi får være med på slike ting og at vi blir satt litt på kartet, sier daglig leder hos Alna ridesenter, Lene Kragh.

I samarbeid med Norges Rytterforbund ville de fremme hest og ridning.

– Vi vil vise andre hvorfor hest er så viktig for folk, sier Kragh.

Annerledes arbeidsdag

Norges Rytterforbunds (NRYF) har en instagram-kampanje som ble satt i galopp da Kamzy satte seg i salen på Valentinsdagen. I forbindelse med at varaordføreren skulle ri for første gang, skulle hun også utfordre andre varaordførere til å gjøre akkurat det samme.

– Jeg hadde gledet meg til denne arbeidsdagen . Jeg så fram til å gjøre noe utenom det vanlige, sier Kamzy etter at hun er ferdig med rideturen.

Nå håper hun at varaordførere i andre kommuner skal ta utfordringen.

Man skal ikke tvinge folk opp på hesten, men det skal ikke stå noe i veien for at alle kan prøve. Natur, dyreliv og frivillighet er viktig.

– Kom deg opp på hesten, oppfordrer Kamzy.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Vant pris for faglig og <BR>sosialt engasjement

Nikolas Emil Martinsen (19) går ut av Hellerud videregående skole og inn i sommerferien med Rotaryprisen.

ANNONSE
Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

 
Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

 
ANNONSE