Kamzy saler opp

Kamzy saler opp

PÅ HESTERYGGEN: Varaordfører Khamshajiny Gunaratnam stilte sporty opp hos Alna ridesenter. Her med daglig leder på ridesenteret Lene Kragh. Foto: Rikke Stener

På selve Valentinsdagen var det klart for at varaordfører i Oslo, Khamshajiny Gunaratnam, skulle sitte på en hest for første gang.

Skrevet av:

En ridetur er god terapi for både kropp og sjel. Enten det er en skrittetur i skog og mark, i sprang over et hinder, eller i en fortrolig samtale med nesa i hestepelsen, så er hesten unik. Dette ville Alna ridesenter i Groruddalen, hvor Østmarka Rytterklubb har tilholdssted, formidle når Varaordfører Khamshajiny Gunaratnam (Kamzy) var på besøk.

Det var veldig koselig at Kamzy ville ta turen. Vi er glade for at vi får være med på slike ting og at vi blir satt litt på kartet, sier daglig leder hos Alna ridesenter, Lene Kragh.

I samarbeid med Norges Rytterforbund ville de fremme hest og ridning.

– Vi vil vise andre hvorfor hest er så viktig for folk, sier Kragh.

Annerledes arbeidsdag

Norges Rytterforbunds (NRYF) har en instagram-kampanje som ble satt i galopp da Kamzy satte seg i salen på Valentinsdagen. I forbindelse med at varaordføreren skulle ri for første gang, skulle hun også utfordre andre varaordførere til å gjøre akkurat det samme.

– Jeg hadde gledet meg til denne arbeidsdagen . Jeg så fram til å gjøre noe utenom det vanlige, sier Kamzy etter at hun er ferdig med rideturen.

Nå håper hun at varaordførere i andre kommuner skal ta utfordringen.

Man skal ikke tvinge folk opp på hesten, men det skal ikke stå noe i veien for at alle kan prøve. Natur, dyreliv og frivillighet er viktig.

– Kom deg opp på hesten, oppfordrer Kamzy.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Feirer 20 år med teater

Feirer 20 år med teater

Tjernveien barnehage fylte 20 år sist fredag. Ved den anledning var det bursdagsfeiring fra start til slutt i barnehagen.

Sang for de eldre

Sang for de eldre

Flere hadde tatt turen ut i østfløyen på Lindeberg omsorgssenter, da LKV-koret dukket opp for å synge. Ikke bare en gang, men to ganger.

Høyt tempo på skøyteisen

Høyt tempo på skøyteisen

Youngslunden ble fort fylt opp da foreldrene ved 4. trinn på Bryn barneskole arrangerte skøytedisco.

 
Burger med gode råvarer!

Burger med gode råvarer!

Det er få kaféeiere som tør å satse på en ordentlig hjemmelaget meny på et kjøpesenter, men det har eieren av Café Aqua på Linderud turt å gjøre.

«Uten dekning» på Linderud

«Uten dekning» på Linderud

Tradisjoner er til for å holdes. Det viste elevene på Linderud skole da de nok en gang arrangerte Linderud fest i Dalen, med showet «Uten dekning»

Stas med filmpremiere

Stas med filmpremiere

I Norlandia Sørhellinga Barnehage på Tveita samlet på store og små seg foran lerret for å se på filmene som barna selv har laget.

 
Neha i Kakekrigen

Neha i Kakekrigen

Mandag 20. februar starter den åttende uken av Kakekrigen. Denne uken er Neha Nayyar fra Risløkka en av deltakerne nå som kakeklassikeren er tilbake på skjermen.

Meråpent hos Bjerke

Meråpent hos Bjerke

Deichmanske bibliotek har valgt, etter inspirasjon fra Danmark, å gjøre det lettere for deg å bruke biblioteket ved å gjøre filialene meråpne. Man kan nå oppgradere lånekortet sitt til et nøkkelkort og få fri tilgang til lokalene mellom klokken 07 og 23.

Utbygging av ny E6 på Smalvollen

Debatt

Ny E6 på Smalvollen

  • debatt

I Alnaelvas Venner er vi svært overrasket over at Statens vegvesen nå foreslår å legge E6 i dagen langs Smalvollveien.

 
Legg dritten til Groruddalen!

Legg dritten til Groruddalen!

  • Innlegg

Jeg har hatt gleden av å skrive biografien til et par profilerte politikere og i den forbindelse har jeg også intervjuet andre politikere. Rikspolitikere med stortingsplass. Bystyrepolitikere. Ordførere i Norge. Noen av dem spurte jeg: «Hva kommer det av at all dritten blir lagt til Groruddalen?» Je...

Fra København til Groruddalen

Fra København til Groruddalen

Groruddølen Halvard Lillevik fra Rødtvet har siden 2008 hadde agentur på Christianiabikes. Nå ønsker han at Groruddalen skal få full utnyttelse av slike sykler.

Nominert til <BR>årets villmarking

Nominert til
årets villmarking

  • Natur

Med mange turer i Øst- og Lillomarka er tursøstrene Hege og Stine Schultz Heireng nominert til årets villmarking. En nominering de er overrasket over og gjerne vil vinne.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!