Kamzy saler opp

Kamzy saler opp

PÅ HESTERYGGEN: Varaordfører Khamshajiny Gunaratnam stilte sporty opp hos Alna ridesenter. Her med daglig leder på ridesenteret Lene Kragh. FOTO: Rikke Stener

På selve Valentinsdagen var det klart for at varaordfører i Oslo, Khamshajiny Gunaratnam, skulle sitte på en hest for første gang.

Tekst:

Publisert:

En ridetur er god terapi for både kropp og sjel. Enten det er en skrittetur i skog og mark, i sprang over et hinder, eller i en fortrolig samtale med nesa i hestepelsen, så er hesten unik. Dette ville Alna ridesenter i Groruddalen, hvor Østmarka Rytterklubb har tilholdssted, formidle når Varaordfører Khamshajiny Gunaratnam (Kamzy) var på besøk.

Det var veldig koselig at Kamzy ville ta turen. Vi er glade for at vi får være med på slike ting og at vi blir satt litt på kartet, sier daglig leder hos Alna ridesenter, Lene Kragh.

I samarbeid med Norges Rytterforbund ville de fremme hest og ridning.

– Vi vil vise andre hvorfor hest er så viktig for folk, sier Kragh.

Annerledes arbeidsdag

Norges Rytterforbunds (NRYF) har en instagram-kampanje som ble satt i galopp da Kamzy satte seg i salen på Valentinsdagen. I forbindelse med at varaordføreren skulle ri for første gang, skulle hun også utfordre andre varaordførere til å gjøre akkurat det samme.

– Jeg hadde gledet meg til denne arbeidsdagen . Jeg så fram til å gjøre noe utenom det vanlige, sier Kamzy etter at hun er ferdig med rideturen.

Nå håper hun at varaordførere i andre kommuner skal ta utfordringen.

Man skal ikke tvinge folk opp på hesten, men det skal ikke stå noe i veien for at alle kan prøve. Natur, dyreliv og frivillighet er viktig.

– Kom deg opp på hesten, oppfordrer Kamzy.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Hverdagshelten inviterte <BR>til fest på hjemmet

Sykehjemsprest Ellen Kolb-Schiager bruker pengene hun mottak sammen med prisen «Groruddalens hverdagshelt 2016» på fest for beboerne og ansatte på Furusethjemmet.

Bygg fordelingskryss <BR>mellom tre tunneler

Debatten rundt den planlagte Manglerudtunnelen med utløp i Breivollveien, som så skal gjøres om til en del av E6, pågår for fullt.

 
Lysere tider for loppemarkedet

For noen år siden endret Lindebergskolenes musikkorps strategi på loppemarkedene sine. Det har vist å lønne seg.

Lader opp med arbeidersanger

For 22. gang inviteres det til allsangkveld kvelden før dagen. I år er det leder Frode Jacobsen i Oslo Arbeiderparti som skal holde kveldens appell.

Dobbelt jubileum <BR>og nytt soloalbum

Finn Kalvik runder 70 og feirer sitt 50-årsjubileum som artist med albumet «Ingen vei hjem» – en vei som startet i Stjerneblokkene på Grorud!