Klær for alle kvinner

Klær for alle kvinner

 

Da Bella på Tonsenhagen har vært en populær butikk i mange år. Nå har de servicedyktige damene har fått inn enda flere nyheter.

Tekst:

Publisert:

Butikken som av kunder blir beskrevet som et skattekammer, ligger midt på Tonsenhagen torg og er drevet av mor Randi Skrefsrud og datter Linda Dale.

– Vi er veldig glade for å være en del av et lite lokalsamfunn, og nå har butikken eksistert i 29 år, forteller ansatt Unni Winther Christensen.

Hun forteller at butikken har kunder fra hele landet, på tross av at den befinner seg i et lite koselig lokale på Tonsenhagen.

– Folk kommer langveis fra for å handle her, siden de vet de alltid finner noe her. Så vi har faktisk kunder fra hele landet, sier Christensen.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Vinteren slo tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.