ANNONSE

Klær for alle kvinner

Klær for alle kvinner

 

Da Bella på Tonsenhagen har vært en populær butikk i mange år. Nå har de servicedyktige damene har fått inn enda flere nyheter.

Tekst:

Publisert:

Butikken som av kunder blir beskrevet som et skattekammer, ligger midt på Tonsenhagen torg og er drevet av mor Randi Skrefsrud og datter Linda Dale.

– Vi er veldig glade for å være en del av et lite lokalsamfunn, og nå har butikken eksistert i 29 år, forteller ansatt Unni Winther Christensen.

Hun forteller at butikken har kunder fra hele landet, på tross av at den befinner seg i et lite koselig lokale på Tonsenhagen.

– Folk kommer langveis fra for å handle her, siden de vet de alltid finner noe her. Så vi har faktisk kunder fra hele landet, sier Christensen.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

ANNONSE
Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

 
Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

Bydelen hyllet de ansatte

Bydel Alna gjorde stas på sine ansatte som har jobbet i Oslo kommune i 25 og 40 år med en jubileumsmarkering.

 
ANNONSE