Klær for alle kvinner

Klær for alle kvinner

 

Da Bella på Tonsenhagen har vært en populær butikk i mange år. Nå har de servicedyktige damene har fått inn enda flere nyheter.

Tekst:

Publisert:

Butikken som av kunder blir beskrevet som et skattekammer, ligger midt på Tonsenhagen torg og er drevet av mor Randi Skrefsrud og datter Linda Dale.

– Vi er veldig glade for å være en del av et lite lokalsamfunn, og nå har butikken eksistert i 29 år, forteller ansatt Unni Winther Christensen.

Hun forteller at butikken har kunder fra hele landet, på tross av at den befinner seg i et lite koselig lokale på Tonsenhagen.

– Folk kommer langveis fra for å handle her, siden de vet de alltid finner noe her. Så vi har faktisk kunder fra hele landet, sier Christensen.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

 
– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.

Holdt tale sammen

Elevrådsleder Maria Halmø Jahr (15) på Veitvet skole tok med seg venninnen Karen Kate Tejano (16) opp på scenen for å holde tale.