ANNONSE

Klassisk sesongåpning

Klassisk sesongåpning

STORSLAGEN SANG: Dèsirèe Baraula (fv), Ingegjerd Bagøien Moe og Markus Kvits åpnet årets konsertsesong på Linderud gård med en kaskade av sang og blomster.

Samtidig som omvisningssesongen er i gang på Linderud gård, har også vårens og sommerens konserter kommet i gang.

Tekst:

Publisert:

I år var det mezzosopranene Dèsirèe Baraula og Ingegjerd Bagøien Moe, som sammen med pianisten Markus Kvits åpnet konsertsesongen. De fremførte smakebiter fra operettenes og operaens verden.

Konsertene på Linderud gård er alltid unike musikalske opplevelser av svært høy kvalitet. De finner sted i Barokksalen og dekker et bredt spekter av klassiske uttrykk fra barokken til opera og populær musikk.

Årets konsertåpning med Dèsirèe Baraula, Ingegjerd Bagøien Moe og Markus Kvits gikk under navnet «Fortærende lidenskap» - og det var nettopp det en fullsatt Barokksal fikk oppleve.

Her ble det utdrag fra «Madame Butterfly» og «Czardasfyrstinnen», samt fremføring av kjente toner fra verker av blant annet Händel, Ponchielli og Saint-Saëns.

Det hele avsluttet med Barbieris «Ninas que a vender flores/små jenter selger blomster», hvor artistene kastet blomster over både barokksalen og et takknemlig publikum.

Fram til september blir det omvisninger i hovedhuset på gården hver søndag kl. 12.00, kl. 13.00 og 14.00. Konsertene vil bli holdt på enkelte søndager, da går for øvrig omvisning klokken 13.00 ut. I tillegg er det hageomvisning første og tredje søndag i måneden.

Siste nytt i Kultur

Bare ett år igjen

Anna Maria Sørensen (17), Marcus Bratholm Sjølie (17) og Vilde Christine Tunheim (17) kan nå legge to fantastiske år på Natur videregående skole bak seg. Nå er det sommerferie, før de begir seg ut på siste året.

ANNONSE
Vant pris for faglig og <BR>sosialt engasjement

Nikolas Emil Martinsen (19) går ut av Hellerud videregående skole og inn i sommerferien med Rotaryprisen.

 
Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

 
ANNONSE