Klovnestreker med Knut

Klovnestreker med Knut

 

Torsdag 9. oktober inviterer Romsås filial til barneteater med Klovnen Knut.

Tekst:

Publisert:

På biblioteket vises forestillingen Apestreker. Apestreker er et stykke som gir svar.

Svar på for eksempel hvorfor Mona Lisa smiler og som en gang for alle avslører hvorfor Titanic sank, og la det være sagt med en gang: to stykker må ikke reise seg i samme båt på en gang.

Forestillingen starter klokka 18.00 og varer cirka 40 minutter. Den passer for familier og barn fra tre år. Arrangementet er gratis.

Siste nytt i Kultur

Åpner sommerkafé <BR>på Stovner

Gjengen fra Haugenstua skal sammen med diakonene i Høybråten, Fossum og Stovner menighet drive kafé utenfor Frivillighetssentralen i hele juli måned.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

 
Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.