Klovnestreker med Knut

Klovnestreker med Knut

 

Torsdag 9. oktober inviterer Romsås filial til barneteater med Klovnen Knut.

Tekst:

Publisert:

På biblioteket vises forestillingen Apestreker. Apestreker er et stykke som gir svar.

Svar på for eksempel hvorfor Mona Lisa smiler og som en gang for alle avslører hvorfor Titanic sank, og la det være sagt med en gang: to stykker må ikke reise seg i samme båt på en gang.

Forestillingen starter klokka 18.00 og varer cirka 40 minutter. Den passer for familier og barn fra tre år. Arrangementet er gratis.

Siste nytt i Kultur

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.

«Løvenes Konge» <BR>på Granstangen

Elevene fra sal og scene på 9. trinn sørget for at «Simba» og «Mufasa» inntok Granstangen skole da de tok for seg «Løvenes Konge» på skolens egen teaterfestival.