ANNONSE

Kom før termin –
ble nyttårsbarn

Kom før termin – <BR>ble nyttårsbarn

PÅ VEI HJEM: Sammen med Caroline Alfredsen er Tommy Solberg en stolt forelder til lille Casper som ble født i nyttårshelgen.

Lille Casper ble født 1. januar klokka 01.56 på Ahus – Groruddalens lokalsykehus. Og er med det sykehusets nyttårsbarn 2017.

Tekst:

Publisert:

Se bildet større

LITEN SJARMØR: Casper er 47 centimeter lang og veide 3070 gram da han ble født.

Tommy Solberg og Caroline Alfredsen er nå nybakte foreldre til sitt første barn. Med en rolig nyttårshelg på Ahus ble det første nyttårsbarnet født rett etter fyrverkeriet sluttet og nyttårsaften var over.

Selv om Alfredsen egentlig hadde termin 13. januar, var tankene om å få et desemberbarn der lenge.

Vi kom hit på nyttårsaften, og 13 timer etter vi dro hjemmefra kom han. Selve fødselen tok to timer, så når det først var satt i gang gikk det fort, sier Tommy Solberg.

De var forberedt på smertestillende og var åpne for alt, men medisiner ble det ikke tid til.

– Det ble en Paralgin forte og lystgass, noe annet rakk vi ikke, sier han.

Fått god hjelp

Med en vanlig og fin fødsel gjennomført, er de nå klare for å ta med den lille hjem.

– De er veldig flinke her og vi har fått god hjelp hele veien – både før, under og etter fødselen. Det er vi veldig takknemlige for, sier den nybakte moren.

Casper veide 3070 gram som nyfødt og er 47 centimeter lang. Med flere alternativer til navn, var det ikke en selvfølge at Casper skulle være navnet.

– Det er først etter fødselen vi bestemte oss for at det måtte bli Casper. Han er stille og rolig, men veldig nysgjerrig. Han følger veldig med og var tidlig med å åpne øynene sine. Det er viktig å få med seg alt, ler de.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Best på sentret

Årets butikk på Alna senter for 2016 er kåret. Det ble Oslo Dyrebutikk.

ANNONSE
Siste skoleavslutning på Gran

I forbindelse med nedleggelsen av Gran skole holdt skolen en stor avslutningskonsert i skolegården nest siste skoledag. Etter sommerferien flytter elevene over til Haugen skole.

 
Bare ett år igjen

Anna Maria Sørensen (17), Marcus Bratholm Sjølie (17) og Vilde Christine Tunheim (17) kan nå legge to fantastiske år på Natur videregående skole bak seg. Nå er det sommerferie, før de begir seg ut på siste året.

Vant pris for faglig og <BR>sosialt engasjement

Nikolas Emil Martinsen (19) går ut av Hellerud videregående skole og inn i sommerferien med Rotaryprisen.

Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

 
ANNONSE