Kom med årlig julegave

Kom med årlig julegave

GOD GAVE: Til beboernes store glede delte Grorud Rotary ut vin til Ammerudhjemmet. Her står kultur- og nærmiljøarbeider Hannah Kvam (t.v.), president Lorang H. Jensen i Grorud Rotary, beboer Åge Andersen på Ammerudhjemmet, Bodil Nordvik og Hans Rongstad i Grorud Rotary.

Åge Andersen på Ammerudhjemmet setter pris på gaven fra Grorud Rotary Club, nemlig 40 flasker med vin.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.12.2016 kl 21:42

Under den årlige åpningen av «julegata» på Ammerudhjemmet fikk beboerne i god tradisjon julegave av Grorud Rotary. Det er noe Andersen tror skal komme godt med nå i juletiden.

Det er flott å få en slik gave. Vin er alltid hyggelig, spesielt nå i jula. Jeg synes det er hyggelig at noen fra Grorud Rotary kommer til oss og er med å feire adventstiden, sier Andersen.

Grorud Rotary har gitt julegave til Ammerudhjemmet i mange år. Det er noe kultur- og nærmiljøarbeider Hannah Kvam setter pris på.

– Det er fint at beboerne får noe å kose seg med i denne tiden. Nå er jula i gang, smiler hun.

Åpner gata

Åpningen av julegata har rukket å bli en kjent og kjær tradisjon for mange. Det er rett og slett hjemmets ganger som pyntes til jul.

– Dagen i dag handler om å åpne julegata. Vi går nå inn i adventstiden og tradisjonens tro er Rotary på plass, sier Kvam.

Grorud Rotary deler ut 40 flasker vin til Ammerudhjemmet. President Lorang H. Jensen i Grorud Rotary synes det er hyggelig å gi noe tilbake til lokalmiljøet.

– Klubben har kommet med rødvin så lenge Ammerudhjemmet har vært her. Det handler om å gi noe tilbake. Ikke bare til de som bor langt unna, men også her i vårt nærmiljø.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Vinteren slo tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.