Kom med årlig julegave

Kom med årlig julegave

GOD GAVE: Til beboernes store glede delte Grorud Rotary ut vin til Ammerudhjemmet. Her står kultur- og nærmiljøarbeider Hannah Kvam (t.v.), president Lorang H. Jensen i Grorud Rotary, beboer Åge Andersen på Ammerudhjemmet, Bodil Nordvik og Hans Rongstad i Grorud Rotary.

Åge Andersen på Ammerudhjemmet setter pris på gaven fra Grorud Rotary Club, nemlig 40 flasker med vin.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.12.2016 kl 21:42

Under den årlige åpningen av «julegata» på Ammerudhjemmet fikk beboerne i god tradisjon julegave av Grorud Rotary. Det er noe Andersen tror skal komme godt med nå i juletiden.

Det er flott å få en slik gave. Vin er alltid hyggelig, spesielt nå i jula. Jeg synes det er hyggelig at noen fra Grorud Rotary kommer til oss og er med å feire adventstiden, sier Andersen.

Grorud Rotary har gitt julegave til Ammerudhjemmet i mange år. Det er noe kultur- og nærmiljøarbeider Hannah Kvam setter pris på.

– Det er fint at beboerne får noe å kose seg med i denne tiden. Nå er jula i gang, smiler hun.

Åpner gata

Åpningen av julegata har rukket å bli en kjent og kjær tradisjon for mange. Det er rett og slett hjemmets ganger som pyntes til jul.

– Dagen i dag handler om å åpne julegata. Vi går nå inn i adventstiden og tradisjonens tro er Rotary på plass, sier Kvam.

Grorud Rotary deler ut 40 flasker vin til Ammerudhjemmet. President Lorang H. Jensen i Grorud Rotary synes det er hyggelig å gi noe tilbake til lokalmiljøet.

– Klubben har kommet med rødvin så lenge Ammerudhjemmet har vært her. Det handler om å gi noe tilbake. Ikke bare til de som bor langt unna, men også her i vårt nærmiljø.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

 
– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.

Holdt tale sammen

Elevrådsleder Maria Halmø Jahr (15) på Veitvet skole tok med seg venninnen Karen Kate Tejano (16) opp på scenen for å holde tale.