ANNONSE

Kom med årlig julegave

Kom med årlig julegave

GOD GAVE: Til beboernes store glede delte Grorud Rotary ut vin til Ammerudhjemmet. Her står kultur- og nærmiljøarbeider Hannah Kvam (t.v.), president Lorang H. Jensen i Grorud Rotary, beboer Åge Andersen på Ammerudhjemmet, Bodil Nordvik og Hans Rongstad i Grorud Rotary.

Åge Andersen på Ammerudhjemmet setter pris på gaven fra Grorud Rotary Club, nemlig 40 flasker med vin.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.12.2016 kl 21:42

Under den årlige åpningen av «julegata» på Ammerudhjemmet fikk beboerne i god tradisjon julegave av Grorud Rotary. Det er noe Andersen tror skal komme godt med nå i juletiden.

Det er flott å få en slik gave. Vin er alltid hyggelig, spesielt nå i jula. Jeg synes det er hyggelig at noen fra Grorud Rotary kommer til oss og er med å feire adventstiden, sier Andersen.

Grorud Rotary har gitt julegave til Ammerudhjemmet i mange år. Det er noe kultur- og nærmiljøarbeider Hannah Kvam setter pris på.

– Det er fint at beboerne får noe å kose seg med i denne tiden. Nå er jula i gang, smiler hun.

Åpner gata

Åpningen av julegata har rukket å bli en kjent og kjær tradisjon for mange. Det er rett og slett hjemmets ganger som pyntes til jul.

– Dagen i dag handler om å åpne julegata. Vi går nå inn i adventstiden og tradisjonens tro er Rotary på plass, sier Kvam.

Grorud Rotary deler ut 40 flasker vin til Ammerudhjemmet. President Lorang H. Jensen i Grorud Rotary synes det er hyggelig å gi noe tilbake til lokalmiljøet.

– Klubben har kommet med rødvin så lenge Ammerudhjemmet har vært her. Det handler om å gi noe tilbake. Ikke bare til de som bor langt unna, men også her i vårt nærmiljø.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

ANNONSE
Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

 
Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

Bydelen hyllet de ansatte

Bydel Alna gjorde stas på sine ansatte som har jobbet i Oslo kommune i 25 og 40 år med en jubileumsmarkering.

 
ANNONSE