Kulturell kveld

Kulturell kveld

FORNØYDE: Dirigent Mona Skjelseth, Arne Storøy, Gunnar Gussiås, Svanhild Storøy og hiphop-instruktør Susann Ulvang.

Det var god stemning i gymsalen på Jeriko skole, da Lindeberg kulturens venner nok en gang arrangerte en vellykket kulturkveld.

Skrevet av:

Kvelden bød på både sang, hip hop, dans og forskjellige aktiviteter. Og leder Arne Storøy var veldig fornøyd med det årlige arrangementet, også i år.

– Nå har vi hatt kulturkveld i syv-åtte år, og det er blitt en viktig dag på Lindeberg.

– Hip hop pleier å gå igjen hvert år her, og det er jo veldig moro. Men i år har vi hatt et nytt korprosjekt, og stiftet LKV-koret, sier Storøy.

Og det var det nystiftede koret som fikk æren av å åpne hele kvelden, med sin første opptreden noensinne.

– Dette var den første offisielle opptredenen til koret, og vi kommer til å fortsette å jobbe med dette prosjektet. Vi øver hver torsdag, men har plass til flere, om det er flere sangglade som vil være med, sier Storøy.

Fin opplevelse

For å få en velykket kveld, er man avhengig av et godt samarbeid, med gode kulturelle innslag. Det har Lindeberg kulturens venner absolutt blitt rutinerte på å få til.

– Jeg gjør jo ikke dette alene, det er mange som er med. Fra venneforeningen er vi to til, Gunnar Gussiås og Svanhild Storøy som også arrangerer. I samarbeid med FAU på skolen, som har kafeteriaen hvert år, sier Storøy.

Det viktigste med kvelden mener lederen er å fremheve den kulturelle opplevelsen og få frem sang, men han skryter av alle som deltok på arrangementet.

– Det er veldig fint at vi har fått med så mange. Blant annet koret som vi har vært med å starte, MUDO som representerer nærmiljøets kampsport. Hip hop-elevene og ikke minst Capoira på Haugerud, sier Storøy.

Siste nytt i Kultur

– Det er dette som <BR>skaper lokalsamfunn

Kronprinsparet på turné i Bjerke bydel:

– Det er dette som
skaper lokalsamfunn

 • Kronprinsparet

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøkte Bjerke bydel og fikk være med på flere av aktivitetene. Blant annet lærte kronprinsessen å sjonglere av Nysirkus på Veitvet og fikk møte over tusen aktive barn og unge på Isdammen.

Er det sommer, <BR>vår eller påske?

Er det sommer,
vår eller påske?

 • Sommer

Det er ikke lenge siden det snødde, men i helgen kom sommeren så å si over natta. Turen gikk til Steinbruvann for en liten stemningsrapport.

Folkefest med kronprinsparet

I dag blir det bålkos
med kronprinsparet

 • Kronprinsparet

På mandag kommer kronprinsparet til Bydel Bjerke. Det hele starter på Kulturhuset Veitvet før det ender opp med folkefest ved Isdammen på Årvoll.

 
Provokativ feminisme <BR>og nye briller

Provokativ feminisme
og nye briller

 • Pilen

Feminisme er et kontroversielt tema, og veldig mange som identifiserer seg som en feminist får mye tyn for det. For omtrent et år siden i dag fant jeg ut at jeg er feminist.

Teller ned til Stovnergalla

Teller ned til Stovnergalla

 • Stovner bydel

I morgen skal Stovner bydel dele ut sine frivilligpriser i fem kategorier. Randi Flaten er nominert til årets ildsjel - og er veldig spent.

Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

 • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

 
Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

 • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

Kunst for vennskap

Kunst for vennskap

 • Barn

Gjennom prosjektet «Skup» har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

Fremhever skolen <BR>med festival

Fremhever skolen
med festival

 • Festival

Kuben videregående skole gjentok fjorårets «Kubenfestival» med lokale artister og dansere. Festivalsjefen ser på det som en fin mulighet til å vise fram skolen.

 
Stovnerkameratene

Stovnerkameratene

Jon Henry Martinsen fra Stovner Frisbeeklubb og Espen Myrbakken fra Rommen SK roser den positive utviklingen i Bydel Stovner. De har begge lang farstid i området, og er nå nominert til idrettsprisen.

Festivalprogrammet tar form

Lindebergfestivalen planlegges

Flere stjerner er
allerede på plakaten

 • Festival

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian er blant dem.

Vinterlek for bedre språk

Vinteraktiviteter
for bedre språk

 • Barn

Vinteraktiviteter som skilek og aking hjelper elevene på Vestli skole med å få større språkforståelse og fremme den sosiale kommunikasjonsferdigheten.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!