Kulturell kveld

Kulturell kveld

FORNØYDE: Dirigent Mona Skjelseth, Arne Storøy, Gunnar Gussiås, Svanhild Storøy og hiphop-instruktør Susann Ulvang.

Det var god stemning i gymsalen på Jeriko skole, da Lindeberg kulturens venner nok en gang arrangerte en vellykket kulturkveld.

Tekst:

Publisert:

Kvelden bød på både sang, hip hop, dans og forskjellige aktiviteter. Og leder Arne Storøy var veldig fornøyd med det årlige arrangementet, også i år.

– Nå har vi hatt kulturkveld i syv-åtte år, og det er blitt en viktig dag på Lindeberg.

– Hip hop pleier å gå igjen hvert år her, og det er jo veldig moro. Men i år har vi hatt et nytt korprosjekt, og stiftet LKV-koret, sier Storøy.

Og det var det nystiftede koret som fikk æren av å åpne hele kvelden, med sin første opptreden noensinne.

– Dette var den første offisielle opptredenen til koret, og vi kommer til å fortsette å jobbe med dette prosjektet. Vi øver hver torsdag, men har plass til flere, om det er flere sangglade som vil være med, sier Storøy.

Fin opplevelse

For å få en velykket kveld, er man avhengig av et godt samarbeid, med gode kulturelle innslag. Det har Lindeberg kulturens venner absolutt blitt rutinerte på å få til.

– Jeg gjør jo ikke dette alene, det er mange som er med. Fra venneforeningen er vi to til, Gunnar Gussiås og Svanhild Storøy som også arrangerer. I samarbeid med FAU på skolen, som har kafeteriaen hvert år, sier Storøy.

Det viktigste med kvelden mener lederen er å fremheve den kulturelle opplevelsen og få frem sang, men han skryter av alle som deltok på arrangementet.

– Det er veldig fint at vi har fått med så mange. Blant annet koret som vi har vært med å starte, MUDO som representerer nærmiljøets kampsport. Hip hop-elevene og ikke minst Capoira på Haugerud, sier Storøy.

Siste nytt i Kultur

Vinteren slo tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.