Kulturell kveld

Kulturell kveld

FORNØYDE: Dirigent Mona Skjelseth, Arne Storøy, Gunnar Gussiås, Svanhild Storøy og hiphop-instruktør Susann Ulvang.

Det var god stemning i gymsalen på Jeriko skole, da Lindeberg kulturens venner nok en gang arrangerte en vellykket kulturkveld.

Tekst:

Publisert:

Kvelden bød på både sang, hip hop, dans og forskjellige aktiviteter. Og leder Arne Storøy var veldig fornøyd med det årlige arrangementet, også i år.

– Nå har vi hatt kulturkveld i syv-åtte år, og det er blitt en viktig dag på Lindeberg.

– Hip hop pleier å gå igjen hvert år her, og det er jo veldig moro. Men i år har vi hatt et nytt korprosjekt, og stiftet LKV-koret, sier Storøy.

Og det var det nystiftede koret som fikk æren av å åpne hele kvelden, med sin første opptreden noensinne.

– Dette var den første offisielle opptredenen til koret, og vi kommer til å fortsette å jobbe med dette prosjektet. Vi øver hver torsdag, men har plass til flere, om det er flere sangglade som vil være med, sier Storøy.

Fin opplevelse

For å få en velykket kveld, er man avhengig av et godt samarbeid, med gode kulturelle innslag. Det har Lindeberg kulturens venner absolutt blitt rutinerte på å få til.

– Jeg gjør jo ikke dette alene, det er mange som er med. Fra venneforeningen er vi to til, Gunnar Gussiås og Svanhild Storøy som også arrangerer. I samarbeid med FAU på skolen, som har kafeteriaen hvert år, sier Storøy.

Det viktigste med kvelden mener lederen er å fremheve den kulturelle opplevelsen og få frem sang, men han skryter av alle som deltok på arrangementet.

– Det er veldig fint at vi har fått med så mange. Blant annet koret som vi har vært med å starte, MUDO som representerer nærmiljøets kampsport. Hip hop-elevene og ikke minst Capoira på Haugerud, sier Storøy.

Siste nytt i Kultur

Underholdt biblioteket <BR>med historie

Anne Fikkan fra Groruddalen historielag og forfatter Marianne Teie møtte opp på Bjerke bibliotek for å formidle to gamle historier. Den ene lokal og den andre familiær.

Klar for kulturfest

Lindeberg kulturens venner er klar for å arrangere årets kulturfestival i pinsehelgen.

 
Ellingsrudåsen imponerer med sirkus – igjen

Elevene på 6. trinn på Ellingsrudåsen skole har de siste to månedene vært i sirkus-verden. Sist tirsdag viste de fram alt fra tryllekunster til akrobatikk og klovneri i forestillingen «Cirkus El Perfecto».

Miljøgaten trenger en motorveitunnel!

Det var et interessant møte i Grorud samfunnshus den 4. mai.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.