Lager mat til avis-venner

Lager mat til avis-venner

 

Akers Avis Groruddalen slår på stortromma og byr Veitvets befolkning på fingermat på Veitvet-dagen.

Tekst:

Publisert:

Selskapsarrangør Trine Kristiansen fra GodtSelskap har ennå ikke helt bestemt menyen, men ønsker at den skal reflektere mangfoldet på Veitvet.

- Menyen kommer til å inneholde elementer fra Italia, Norge, Asia, Frankrike og Mexico, sier Kritiansen. 

- Vi kommer til å lage noe som er sundt og godt, og noe som er søtt og godt.

Redaktør Hjalmar Kielland gleder seg stort til Veitvet-dagen, og i anledning avisas 50-årsjublieum ønsker han å stille med festbord stappfullt med mat.

- Jeg håper folk kommer, koser seg med god mat, hilser på avisa, og blir bedre kjent med Akers Avis Groruddalen, sier Kielland.

 

Siste nytt i Kultur

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Feiret med pilegrimskake

Det er nå 20 år siden den vestlige pilegrimsleden ble offisielt godkjent – men også 20 år siden jobben med den østlige startet.

 
Matte til lunsj med kunnskapsministeren

Elever på 4. trinn fra Lutvann skole regnet ut hvor mye mel og melk det skal være i scones. Og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fulgte nøye med.

Suksess med utemarkedet

Mester Grønn på Stovner senter har åpnet opp for utemarked de siste tre årene, noe som har ført til positive tilbakemeldinger og utvidelse.

Færre lekser og mindre regn

Det var mange kreative forslag som kom til ordfører Marianne Borgen (SV) da hun åpnet forslagskassen til Tigerstadsteateret inne på sitt kontor. Nå skal alt sorteres og presenteres for byrådet.