Lekende sjøreise

Lekende sjøreise

 

Forestillingen om lekende voksne falt i smak hos barna på Bjerke bibliotek.

Tekst:

Publisert:

- Det var morsomt at de liksom seilte på sjøen inne på biblioteket. Heldigvis ville den fine damen også leke til slutt, forteller Annika (6) og Helene (3).

De hadde tatt turen til Bjerke bibliotek for å få med seg teaterforestillingen «Den lekende reisen». Den handlet om ekteparet Harry og Harriets dramatiske båttur, og de mange ablegøyene og skøyerstrekene lokket fram mange smil hos barna. Det var Teatertroppen Kakerlakkene som sto bak barneteatret.

 

natalie

Siste nytt i Kultur

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.

«Løvenes Konge» <BR>på Granstangen

Elevene fra sal og scene på 9. trinn sørget for at «Simba» og «Mufasa» inntok Granstangen skole da de tok for seg «Løvenes Konge» på skolens egen teaterfestival.