Lekende sjøreise

Lekende sjøreise

 

Forestillingen om lekende voksne falt i smak hos barna på Bjerke bibliotek.

Tekst:

Publisert:

- Det var morsomt at de liksom seilte på sjøen inne på biblioteket. Heldigvis ville den fine damen også leke til slutt, forteller Annika (6) og Helene (3).

De hadde tatt turen til Bjerke bibliotek for å få med seg teaterforestillingen «Den lekende reisen». Den handlet om ekteparet Harry og Harriets dramatiske båttur, og de mange ablegøyene og skøyerstrekene lokket fram mange smil hos barna. Det var Teatertroppen Kakerlakkene som sto bak barneteatret.

 

natalie

Siste nytt i Kultur

Matte til lunsj med kunnskapsministeren

Elever på 4. trinn fra Lutvann skole regnet ut hvor mye mel og melk det skal være i scones. Og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fulgte nøye med.

Suksess med utemarkedet

Mester Grønn på Stovner senter har åpnet opp for utemarked de siste tre årene, noe som har ført til positive tilbakemeldinger og utvidelse.

 
Færre lekser og mindre regn

Det var mange kreative forslag som kom til ordfører Marianne Borgen (SV) da hun åpnet forslagskassen til Tigerstadsteateret inne på sitt kontor. Nå skal alt sorteres og presenteres for byrådet.

Åpner sommerkafé <BR>på Stovner

Gjengen fra Haugenstua skal sammen med diakonene i Høybråten, Fossum og Stovner menighet drive kafé utenfor Frivillighetssentralen i hele juli måned.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.