Lions pynter sykehjemmet
med blomster

Lions pynter sykehjemmet <BR>med blomster

GIR BLOMSTER: Leder i sosialkomiteen Bjørn Braaten i Lions Høybråten, president Lars Ottersen i Lions Høybråten, president Tom Kinn i Lions Stovner og leder i sosialkomiteen John Westby i Lions Stovner kom med blomster til institusjonssjef Mette Noreng (midten) som skal settes på avdelingene på Stovnerskogen sykehjem.

Lions Club Høybråten og Lions Club Stovner har begge en tradisjon med å dele ut blomster til Stovnerskogen sykehjem i jula. I år står de sammen om den hyggelige gesten.

Skrevet av:

Lions-klubbene har delt ut blomster til Stovnerskogen sykehjem i åtte år. De har samarbeidet litt tidligere, men det er første gang de samarbeider om å gi blomster.

– Det er hyggelig for de som bor her og de ansatte, sier leder i sosialkomiteen John Westby i Lions Stovner.

Sykehjemmet lå tidligere innenfor grensene til Stovner Lions, men nå ligger det i grensene til Høybråten Lions.

Det er en viktig årsak, men det er glede og omtanke som ligger bak. Samtidig har det blitt en tradisjon for begge klubbene og det er hyggelig å gjøre noe sammen, sier president Lars Ottersen i Lions Høybråten.

– Det er dumt å kjøre etter hverandre og dele ut blomster. Nærmere 50 blomster holder på ett sykehjem. Da kan vi heller glede flere, legger president Tom Kinn i Lions Stovner til.

Gir noe tilbake

Med 48 azalea tok de turen til Stovnerskogen sykehjem. På hver blomst henger det en lapp hvor det står riktig god jul og godt nyttår.

– Vi er med på bidra med tingene de ikke kan bruke penger på selv. Det er dette som er hensikten med Lions. Det at vi deler ut blomster er en del av den gleden vi gjør lokalt, sier han.

De har også større prosjekter, både nasjonalt, internasjonalt og lokalt.

– De som sokner hit har vært våre viktigste støttespillere. Det handler om å gi litt tilbake. I tillegg er det jo jul, sier leder i sosialkomiteen Bjørn Braaten i Lions Høybråten.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse tas på alvor

  • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

  • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Styrker skolemiljøet <BR>gjennom kunst

Styrker skolemiljøet
gjennom kunst

Gjennom prosjektet «Skup« har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

 
Fremhever skolen <BR>med festival

Fremhever skolen
med festival

  • Festival

Kuben videregående skole gjentok fjorårets «Kubenfestival» med lokale artister og dansere. Festivalsjefen ser på det som en fin mulighet til å vise fram skolen.

Stovnerkameratene

Stovnerkameratene

Jon Henry Martinsen fra Stovner Frisbeeklubb og Espen Myrbakken fra Rommen SK roser den positive utviklingen i Bydel Stovner. De har begge lang farstid i området, og er nå nominert til idrettsprisen.

Festivalprogrammet tar form

Lindebergfestivalen planlegges

Flere stjerner er
allerede på plakaten

  • Festival

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian er blant dem.

 
Vinterlek for bedre språk

Vinteraktiviteter
for bedre språk

  • Barn

Vinteraktiviteter som skilek og aking hjelper elevene på Vestli skole med å få større språkforståelse og fremme den sosiale kommunikasjonsferdigheten.

Lærevillige Ellingsrud-elever <BR>besøkte begravelsesbyrået

Lærte om døden

  • Skole

Å snakke om døden er for mange et tabuemne, men ikke for elevene ved Ellingsrudåsen skole.

Pegah har fått platekontrakt

Pegah har fått platekontrakt

Forrige uke stod hun på scenen i Kulturhuset Veitvet, men fremover blir det nok mange fler sceneopptredener. Pegah Afifi (19) har nemlig sikret seg platekontrakt. Og første singel slippes 26 mai.

 
Stiller opp for Libanon igjen

Stiller opp for Libanon igjen

Innsamlingsaksjonen til Right To Play er like rundt hjørnet. Som de to tidligere årene stiller elevene på Bjerke videregående skole opp. I år gjør de som i fjor og samler inn penger til barn i Libanon.

De unge stemmers kraft

De unge stemmers kraft

  • Årets unge ildsjel

Bydel Stovner velger for første gang å hylle de unge stemmene fra Stovner med en egen pris. Og de kommer med en oppfordring til alle dalens ungdommer; at man ikke skal undervurdere seg selv.

De erfarne kandidatene

De erfarne kandidatene

  • Stovner bydel

Ivan Heggelund, Randi Flaten og Mohammed Hagi Khayre er alle tre nominert til årets ildsjel-pris. Kandidatene har blitt plukket ut for sitt brennende engasjement for barn og unge.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!