ANNONSE

Lions pynter sykehjemmet
med blomster

Lions pynter sykehjemmet <BR>med blomster

GIR BLOMSTER: Leder i sosialkomiteen Bjørn Braaten i Lions Høybråten, president Lars Ottersen i Lions Høybråten, president Tom Kinn i Lions Stovner og leder i sosialkomiteen John Westby i Lions Stovner kom med blomster til institusjonssjef Mette Noreng (midten) som skal settes på avdelingene på Stovnerskogen sykehjem.

Lions Club Høybråten og Lions Club Stovner har begge en tradisjon med å dele ut blomster til Stovnerskogen sykehjem i jula. I år står de sammen om den hyggelige gesten.

Tekst:

Publisert:

Lions-klubbene har delt ut blomster til Stovnerskogen sykehjem i åtte år. De har samarbeidet litt tidligere, men det er første gang de samarbeider om å gi blomster.

– Det er hyggelig for de som bor her og de ansatte, sier leder i sosialkomiteen John Westby i Lions Stovner.

Sykehjemmet lå tidligere innenfor grensene til Stovner Lions, men nå ligger det i grensene til Høybråten Lions.

Det er en viktig årsak, men det er glede og omtanke som ligger bak. Samtidig har det blitt en tradisjon for begge klubbene og det er hyggelig å gjøre noe sammen, sier president Lars Ottersen i Lions Høybråten.

– Det er dumt å kjøre etter hverandre og dele ut blomster. Nærmere 50 blomster holder på ett sykehjem. Da kan vi heller glede flere, legger president Tom Kinn i Lions Stovner til.

Gir noe tilbake

Med 48 azalea tok de turen til Stovnerskogen sykehjem. På hver blomst henger det en lapp hvor det står riktig god jul og godt nyttår.

– Vi er med på bidra med tingene de ikke kan bruke penger på selv. Det er dette som er hensikten med Lions. Det at vi deler ut blomster er en del av den gleden vi gjør lokalt, sier han.

De har også større prosjekter, både nasjonalt, internasjonalt og lokalt.

– De som sokner hit har vært våre viktigste støttespillere. Det handler om å gi litt tilbake. I tillegg er det jo jul, sier leder i sosialkomiteen Bjørn Braaten i Lions Høybråten.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

ANNONSE
Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

 
Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

Bydelen hyllet de ansatte

Bydel Alna gjorde stas på sine ansatte som har jobbet i Oslo kommune i 25 og 40 år med en jubileumsmarkering.

 
ANNONSE