Lions pynter sykehjemmet
med blomster

Lions pynter sykehjemmet <BR>med blomster

GIR BLOMSTER: Leder i sosialkomiteen Bjørn Braaten i Lions Høybråten, president Lars Ottersen i Lions Høybråten, president Tom Kinn i Lions Stovner og leder i sosialkomiteen John Westby i Lions Stovner kom med blomster til institusjonssjef Mette Noreng (midten) som skal settes på avdelingene på Stovnerskogen sykehjem.

Lions Club Høybråten og Lions Club Stovner har begge en tradisjon med å dele ut blomster til Stovnerskogen sykehjem i jula. I år står de sammen om den hyggelige gesten.

Tekst:

Publisert:

Lions-klubbene har delt ut blomster til Stovnerskogen sykehjem i åtte år. De har samarbeidet litt tidligere, men det er første gang de samarbeider om å gi blomster.

– Det er hyggelig for de som bor her og de ansatte, sier leder i sosialkomiteen John Westby i Lions Stovner.

Sykehjemmet lå tidligere innenfor grensene til Stovner Lions, men nå ligger det i grensene til Høybråten Lions.

Det er en viktig årsak, men det er glede og omtanke som ligger bak. Samtidig har det blitt en tradisjon for begge klubbene og det er hyggelig å gjøre noe sammen, sier president Lars Ottersen i Lions Høybråten.

– Det er dumt å kjøre etter hverandre og dele ut blomster. Nærmere 50 blomster holder på ett sykehjem. Da kan vi heller glede flere, legger president Tom Kinn i Lions Stovner til.

Gir noe tilbake

Med 48 azalea tok de turen til Stovnerskogen sykehjem. På hver blomst henger det en lapp hvor det står riktig god jul og godt nyttår.

– Vi er med på bidra med tingene de ikke kan bruke penger på selv. Det er dette som er hensikten med Lions. Det at vi deler ut blomster er en del av den gleden vi gjør lokalt, sier han.

De har også større prosjekter, både nasjonalt, internasjonalt og lokalt.

– De som sokner hit har vært våre viktigste støttespillere. Det handler om å gi litt tilbake. I tillegg er det jo jul, sier leder i sosialkomiteen Bjørn Braaten i Lions Høybråten.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Vinteren kom tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.