Ny årbok lanseres

Ny årbok lanseres

NY ÅRBOK: Torsdag kveld lanserer Groruddalen Historielag sin nye årbok. Her står lagets leder, Dan Brovold.

Groruddalen Historielag kan fra og med i morgen by sin årbok nummer 29 i rekken. Lanseringen foregår på Nordtvet bibliotek.

Tekst:

Publisert:

Leder Dan Brovold i Groruddalen Historielag håper mange finner veien til biblioteket torsdag kveld. Han lover mye spennende stoff i den ferskeste årboka.

Som vanlig finner man eldre og nyere historier fra Groruddalen i årboka. Vi forsøker alltid å representere alle de fire bydelen i dalen, men dette er også avhengig av fagfeltene til artikkelforfatterne, sier Brovold.

Årets årbok har imidlertid et godt, geografisk spenn: Alt fra 300-årsmarkering av Bakås skanser og koppeepidemien på Høybråten til Årvoll Isdam og verneverdige villaer på Grorud - for å nevne noe.

- Jeg synes dette er en begivenhet for Groruddalen og vi er fryktelig stolt av at vi nok en gang har klart å lage en årbok. Alle som står bak årboken har jobbet frivillig. Vi håper mange tar seg turen til Nordtvet torsdag kveld for å bli med på lanseringen, avslutter Brovold.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Lader opp med arbeidersanger

For 22. gang inviteres det til allsangkveld kvelden før dagen. I år er det leder Frode Jacobsen i Oslo Arbeiderparti som skal holde kveldens appell.

Dobbelt jubileum <BR>og nytt soloalbum

Finn Kalvik runder 70 og feirer sitt 50-årsjubileum som artist med albumet «Ingen vei hjem» – en vei som startet i Stjerneblokkene på Grorud!

 
Vinteren kom tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.