Månedens bilde

Månedens bilde

 

Kunstner Anny Langer vil vise en positiv side ved de tekniske mulighetene mobilkameraene gir.

 Den tyskfødte kunstneren, nå bosatt her i Groruddalen og medlem av Groruddalens Kunstforening stiller ut bildet «Arkitektur 2» på Furuset bibliotek. Bildet hører til serien Life seen through my Mobile phones eye - en serie hvor alle bildene er tatt med en mobiltelefon.

 

I kjølvannet av den negative diskusjonen rundt bruk og misbruk av kameratelefoner, blant annet ved mobbing i skolen, ville kunstneren vise en mer positiv side ved våre tekniske nyvinninger. Som kontrast til diskusjonen vokste bildeserien fram.

 

Siste nytt i Kultur

Matte til lunsj med kunnskapsministeren

Elever på 4. trinn fra Lutvann skole regnet ut hvor mye mel og melk det skal være i scones. Og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fulgte nøye med.

Suksess med utemarkedet

Mester Grønn på Stovner senter har åpnet opp for utemarked de siste tre årene, noe som har ført til positive tilbakemeldinger og utvidelse.

 
Færre lekser og mindre regn

Det var mange kreative forslag som kom til ordfører Marianne Borgen (SV) da hun åpnet forslagskassen til Tigerstadsteateret inne på sitt kontor. Nå skal alt sorteres og presenteres for byrådet.

Åpner sommerkafé <BR>på Stovner

Gjengen fra Haugenstua skal sammen med diakonene i Høybråten, Fossum og Stovner menighet drive kafé utenfor Frivillighetssentralen i hele juli måned.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.