Minnestund i
Bjerkedalen park

Minnestund i <BR>Bjerkedalen park

SKAPER HJERTEFRED: Lions Club Oslo-Maud er klar for å lage en magisk allehelgensdag på søndag. Bildet er fra arrangementet i Hølaløkka i fjor.

Lions Club Oslo-Maud arrangerer igjen i år «Hjertefred». Alle nære som har gått bort skal minnes.

Skrevet av:

Det har tidligere blitt arrangert i Hølaløkka, men i år er det Bjerkedalen park man skal ta turen til på allhelgensdagen, søndag 6. november. De tror og håper det vil bidra til å nå ut til enda flere.

Lions Club Oslo-Maud setter stor pris på alle som har møtt opp på de tidligere arrangementene, både i fint vær og i regnvær. Selv synes klubben at de har fått til en minnestund de er stolte av.

Vi ønsker å skape en enda finere ramme rundt arrangementet. Bortsett fra nytt sted blir «Hjertefred» akkurat som før, med fakler, hjerteballonger, dyktige artister og mye varme fra deltakere, sier PR-ansvarlig Erna Syberg.

«Hjertefred» er et arrangement hvor de vil minnes sine nære som har gått bort.

For alle

Kveldens konferansier er Randi Mathisen fra Lions Club Oslo-Maud. Ifølge Syberg er arrangementet verken politisk eller religiøst betinget.

– Vi ønsker å skape et åpent og inkluderende arrangement for alle innbyggere i vårt kjære Oslo, sier hun.

Det vil være åpen kafé, hvor publikum kan kjøpe seg noe å drikke og tygge på under arrangementet. De oppfordrer alle til å kle seg etter sesongen.

– Ta med hjertevarme og bidra til å skape hjertefred i Groruddalen. Lions-klubbene på Årvoll, Linderud, Grorud, Høybråten og Tveita vil i år bidra med god støtte, og dette er noe vi setter veldig pris på, avslutter Syberg.

Siste nytt i Kultur

VM-fest på Ammerudhjemmet

VM-fest på Ammerudhjemmet

  • Ammerudhjemmet

I anledning starten på VM i ski og at Ammerudhjemmet har fått seg bålpanne, samlet de beboerne ute for en liten fest med toddy og kaffe rundt bålet.

– Viktig å rydde <BR>ellers blir det rotete

Ruskenturné på Ammerud:

– Viktig å rydde
ellers blir det rotete

  • Rusken

Rusken tok turen til Grorud bydel for en barnehageturné sammen med varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam (Ap). Der traff de super-rydderne fra Ammerud.

Feirer 20 år med teater

Feirer 20 år med teater

Tjernveien barnehage fylte 20 år sist fredag. Ved den anledning var det bursdagsfeiring fra start til slutt i barnehagen.

 
Høyt tempo på skøyteisen

Høyt tempo på skøyteisen

Youngslunden ble fort fylt opp da foreldrene ved 4. trinn på Bryn barneskole arrangerte skøytedisco.

Burger med gode råvarer!

Burger med gode råvarer!

Det er få kaféeiere som tør å satse på en ordentlig hjemmelaget meny på et kjøpesenter, men det har eieren av Café Aqua på Linderud turt å gjøre.

«Uten dekning» på Linderud

«Uten dekning» på Linderud

Tradisjoner er til for å holdes. Det viste elevene på Linderud skole da de nok en gang arrangerte Linderud fest i Dalen, med showet «Uten dekning»

 
Stas med filmpremiere

Stas med filmpremiere

I Norlandia Sørhellinga Barnehage på Tveita samlet på store og små seg foran lerret for å se på filmene som barna selv har laget.

Neha i Kakekrigen

Neha i Kakekrigen

Mandag 20. februar starter den åttende uken av Kakekrigen. Denne uken er Neha Nayyar fra Risløkka en av deltakerne nå som kakeklassikeren er tilbake på skjermen.

Meråpent hos Bjerke

Meråpent hos Bjerke

Deichmanske bibliotek har valgt, etter inspirasjon fra Danmark, å gjøre det lettere for deg å bruke biblioteket ved å gjøre filialene meråpne. Man kan nå oppgradere lånekortet sitt til et nøkkelkort og få fri tilgang til lokalene mellom klokken 07 og 23.

 
Utbygging av ny E6 på Smalvollen

Debatt

Ny E6 på Smalvollen

  • debatt

I Alnaelvas Venner er vi svært overrasket over at Statens vegvesen nå foreslår å legge E6 i dagen langs Smalvollveien.

Legg dritten til Groruddalen!

Legg dritten til Groruddalen!

  • Innlegg

Jeg har hatt gleden av å skrive biografien til et par profilerte politikere og i den forbindelse har jeg også intervjuet andre politikere. Rikspolitikere med stortingsplass. Bystyrepolitikere. Ordførere i Norge. Noen av dem spurte jeg: «Hva kommer det av at all dritten blir lagt til Groruddalen?» Je...

Kamzy saler opp

Kamzy saler opp

På selve Valentinsdagen var det klart for at varaordfører i Oslo, Khamshajiny Gunaratnam, skulle sitte på en hest for første gang.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!