Minnestund i
Bjerkedalen park

Minnestund i <BR>Bjerkedalen park

SKAPER HJERTEFRED: Lions Club Oslo-Maud er klar for å lage en magisk allehelgensdag på søndag. Bildet er fra arrangementet i Hølaløkka i fjor.

Lions Club Oslo-Maud arrangerer igjen i år «Hjertefred». Alle nære som har gått bort skal minnes.

Skrevet av:

Det har tidligere blitt arrangert i Hølaløkka, men i år er det Bjerkedalen park man skal ta turen til på allhelgensdagen, søndag 6. november. De tror og håper det vil bidra til å nå ut til enda flere.

Lions Club Oslo-Maud setter stor pris på alle som har møtt opp på de tidligere arrangementene, både i fint vær og i regnvær. Selv synes klubben at de har fått til en minnestund de er stolte av.

Vi ønsker å skape en enda finere ramme rundt arrangementet. Bortsett fra nytt sted blir «Hjertefred» akkurat som før, med fakler, hjerteballonger, dyktige artister og mye varme fra deltakere, sier PR-ansvarlig Erna Syberg.

«Hjertefred» er et arrangement hvor de vil minnes sine nære som har gått bort.

For alle

Kveldens konferansier er Randi Mathisen fra Lions Club Oslo-Maud. Ifølge Syberg er arrangementet verken politisk eller religiøst betinget.

– Vi ønsker å skape et åpent og inkluderende arrangement for alle innbyggere i vårt kjære Oslo, sier hun.

Det vil være åpen kafé, hvor publikum kan kjøpe seg noe å drikke og tygge på under arrangementet. De oppfordrer alle til å kle seg etter sesongen.

– Ta med hjertevarme og bidra til å skape hjertefred i Groruddalen. Lions-klubbene på Årvoll, Linderud, Grorud, Høybråten og Tveita vil i år bidra med god støtte, og dette er noe vi setter veldig pris på, avslutter Syberg.

Siste nytt i Kultur

Ventet på nissen

Ventet på nissen

Alexandra Myhre Halama (5) og mormor Sølvi Myhre koste seg med julemusikk av Grorud Veterankorps mens de ventet spent på julenissen på Grorud senter.

Nøstegjengen på <BR>Steinbruddet

Nøstegjengen på
Steinbruddet

Sist søndag sto nøstegruppa for tredje året på rad som arrangører for julemessa i Steinbruddet på Kalbakken. Og med hyggelige damer i kafeen strømmet det jevnlig på med folk.

Jul på gården

Jul på gården

Elma (4), Endre (7) og Ella (5) lagde årets julepynt på stabburet på Nordtvet gård.

 
Punktum. Finale

Punktum. Finale

«Allsang i kjerka» er blitt et begrep som har vokst seg større og større år for år, men nå er det slutt. Rolf Nicolaisen satte punktum sist uke.

Fikk besøk av den <BR>første bestyrerinnen

Fikk besøk av den
første bestyrerinnen

En av historiene fra bursdagsfeiringen til Smalvollskogen barnehage var fra den gangen barnehagen var helt ny - om den første bestyrerinnen Bjørg Dahl. Hun fikk gleden av å sitte blant publikum.

I ring rundt treet

I ring rundt treet

  • jul

Borettslagene Flaen, Flaengrenda og Møllerstua danset og sang rundt juletreet, mens Grorud veterankorps sto for tradisjonelle julesanger.

 
Gikk i fakkeltog <BR>mellom trærne

Gikk i fakkeltog
mellom trærne

Borettslagene på Kalbakken – Akerli og Engsletta – danner i tradisjonens tro et fakkeltog og går innom borettslagenes juletrær.

Annonse: Grorud senter
Bedre p-system

Bedre p-system

  • Grorud senter

Grorud senter har gjort endringer på kundeparkeringen. Senterleder Jorunn Røed sier at dette vil gjøre det lettere for kundene.

Elevene heklet vennskapsbånd

Elevene heklet vennskapsbånd

Refstad skole markerer alltid BlimE-dagen med dans, men i år har de tatt det litt lenger og heklet en lenke som gikk rundt skolen to ganger.

 
Annonse: Akers Avis Groruddalen
Avisen og dalen

Avisen og dalen

  • Avis

Det begynner å bli lenge siden. Etpar generasjoner siden, ja, mer enn det. Store deler av landet lå med brukket rygg etter harde krigsår. Nå slikket man sår for å finne en vei videre. Produksjonsutstyr var nedbombet og gått ut på dato, ikke minst i kystområder. Folk så seg om etter arbeid.

Allsang-generalen tilbake

Allsang-generalen tilbake

Kreftsyke Rolf Nicolaisen tar alltid utgangspunkt i et tema når han arrangerer sine allsang-konserter. Når han nå omsider kommer tilbake til Grorud med «Allsang i kjerka» er temaet «livsglede».

Kåret til årets tegning

Kåret til årets tegning

Fra 7. klasse på Nordtvet skole ble tegningen til Tiaba Banaras Iqbal (12) kåret til årets vinner i Lions tegnekonkurranse. Det er noe som kom overraskende på.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!