Minnestund i
Bjerkedalen park

Minnestund i <BR>Bjerkedalen park

SKAPER HJERTEFRED: Lions Club Oslo-Maud er klar for å lage en magisk allehelgensdag på søndag. Bildet er fra arrangementet i Hølaløkka i fjor.

Lions Club Oslo-Maud arrangerer igjen i år «Hjertefred». Alle nære som har gått bort skal minnes.

Skrevet av:

Det har tidligere blitt arrangert i Hølaløkka, men i år er det Bjerkedalen park man skal ta turen til på allhelgensdagen, søndag 6. november. De tror og håper det vil bidra til å nå ut til enda flere.

Lions Club Oslo-Maud setter stor pris på alle som har møtt opp på de tidligere arrangementene, både i fint vær og i regnvær. Selv synes klubben at de har fått til en minnestund de er stolte av.

Vi ønsker å skape en enda finere ramme rundt arrangementet. Bortsett fra nytt sted blir «Hjertefred» akkurat som før, med fakler, hjerteballonger, dyktige artister og mye varme fra deltakere, sier PR-ansvarlig Erna Syberg.

«Hjertefred» er et arrangement hvor de vil minnes sine nære som har gått bort.

For alle

Kveldens konferansier er Randi Mathisen fra Lions Club Oslo-Maud. Ifølge Syberg er arrangementet verken politisk eller religiøst betinget.

– Vi ønsker å skape et åpent og inkluderende arrangement for alle innbyggere i vårt kjære Oslo, sier hun.

Det vil være åpen kafé, hvor publikum kan kjøpe seg noe å drikke og tygge på under arrangementet. De oppfordrer alle til å kle seg etter sesongen.

– Ta med hjertevarme og bidra til å skape hjertefred i Groruddalen. Lions-klubbene på Årvoll, Linderud, Grorud, Høybråten og Tveita vil i år bidra med god støtte, og dette er noe vi setter veldig pris på, avslutter Syberg.

Siste nytt i Kultur

Vil forebygge voldtekter

Vil forebygge voldtekter

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Styrker skolemiljøet <BR>gjennom kunst

Styrker skolemiljøet
gjennom kunst

Gjennom prosjektet «Skup« har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

Fremhever skolen <BR>med festival

Fremhever skolen
med festival

  • Festival

Kuben videregående skole gjentok fjorårets «Kubenfestival» med lokale artister og dansere. Festivalsjefen ser på det som en fin mulighet til å vise fram skolen.

 
Stovnerkameratene

Stovnerkameratene

Jon Henry Martinsen fra Stovner Frisbeeklubb og Espen Myrbakken fra Rommen SK roser den positive utviklingen i Bydel Stovner. De har begge lang farstid i området, og er nå nominert til idrettsprisen.

Festivalprogrammet tar form

Lindebergfestivalen planlegges

Flere stjerner er
allerede på plakaten

  • Festival

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian er blant dem.

Vinterlek for bedre språk

Vinteraktiviteter
for bedre språk

  • Barn

Vinteraktiviteter som skilek og aking hjelper elevene på Vestli skole med å få større språkforståelse og fremme den sosiale kommunikasjonsferdigheten.

 
Lærevillige Ellingsrud-elever <BR>besøkte begravelsesbyrået

Lærte om døden

  • Skole

Å snakke om døden er for mange et tabuemne, men ikke for elevene ved Ellingsrudåsen skole.

Pegah har fått platekontrakt

Pegah har fått platekontrakt

Forrige uke stod hun på scenen i Kulturhuset Veitvet, men fremover blir det nok mange fler sceneopptredener. Pegah Afifi (19) har nemlig sikret seg platekontrakt. Og første singel slippes 26 mai.

Stiller opp for Libanon igjen

Stiller opp for Libanon igjen

Innsamlingsaksjonen til Right To Play er like rundt hjørnet. Som de to tidligere årene stiller elevene på Bjerke videregående skole opp. I år gjør de som i fjor og samler inn penger til barn i Libanon.

 
De unge stemmers kraft

De unge stemmers kraft

  • Årets unge ildsjel

Bydel Stovner velger for første gang å hylle de unge stemmene fra Stovner med en egen pris. Og de kommer med en oppfordring til alle dalens ungdommer; at man ikke skal undervurdere seg selv.

De erfarne kandidatene

De erfarne kandidatene

  • Stovner bydel

Ivan Heggelund, Randi Flaten og Mohammed Hagi Khayre er alle tre nominert til årets ildsjel-pris. Kandidatene har blitt plukket ut for sitt brennende engasjement for barn og unge.

Spiller seg til universet

Spiller seg til universet

Grorud Ungdomskorps øver for fullt til showkonserten de skal ha på Rommen scene nå på søndag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!