Minnestund i
Bjerkedalen park

Minnestund i <BR>Bjerkedalen park

SKAPER HJERTEFRED: Lions Club Oslo-Maud er klar for å lage en magisk allehelgensdag på søndag. Bildet er fra arrangementet i Hølaløkka i fjor.

Lions Club Oslo-Maud arrangerer igjen i år «Hjertefred». Alle nære som har gått bort skal minnes.

Skrevet av:

Det har tidligere blitt arrangert i Hølaløkka, men i år er det Bjerkedalen park man skal ta turen til på allhelgensdagen, søndag 6. november. De tror og håper det vil bidra til å nå ut til enda flere.

Lions Club Oslo-Maud setter stor pris på alle som har møtt opp på de tidligere arrangementene, både i fint vær og i regnvær. Selv synes klubben at de har fått til en minnestund de er stolte av.

Vi ønsker å skape en enda finere ramme rundt arrangementet. Bortsett fra nytt sted blir «Hjertefred» akkurat som før, med fakler, hjerteballonger, dyktige artister og mye varme fra deltakere, sier PR-ansvarlig Erna Syberg.

«Hjertefred» er et arrangement hvor de vil minnes sine nære som har gått bort.

For alle

Kveldens konferansier er Randi Mathisen fra Lions Club Oslo-Maud. Ifølge Syberg er arrangementet verken politisk eller religiøst betinget.

– Vi ønsker å skape et åpent og inkluderende arrangement for alle innbyggere i vårt kjære Oslo, sier hun.

Det vil være åpen kafé, hvor publikum kan kjøpe seg noe å drikke og tygge på under arrangementet. De oppfordrer alle til å kle seg etter sesongen.

– Ta med hjertevarme og bidra til å skape hjertefred i Groruddalen. Lions-klubbene på Årvoll, Linderud, Grorud, Høybråten og Tveita vil i år bidra med god støtte, og dette er noe vi setter veldig pris på, avslutter Syberg.

Siste nytt i Kultur

En logo for fremtiden

En logo for fremtiden

  • Bjerke vgs

Lars-André Barth fra medielinja på Bjerke videregående skole vant logokonkurransen til idrettsprosjektet «Den rosa sko» – et Bjerke-prosjekt for å rekruttere flere jenter til idrett i Groruddalen.

Valgets kval

Åpne dager på videregående skoler

Valgets kval

  • åpen dag

«Jeg er veldig redd for å ta feil valg. Tenk om jeg må gjøre alt på nytt igjen».

Pølsefest på Romsås

Pølsefest på Romsås

Mens de fleste roper på julenissen under juletrefester, er det noen andre de venter på i Romsås kirke. Der feirer de den hellige tre kongers dag. Og har selvfølgelig en pølsefest.

 
Første tur på langrenn!

Første tur på langrenn!

Den siste tiden har snøkanonene stått på for fullt ved Badedammen på Grorud. Og endelig kan man nå stå på ski, helt fra bommen.

Klær for alle kvinner

Klær for alle kvinner

Da Bella på Tonsenhagen har vært en populær butikk i mange år. Nå har de servicedyktige damene har fått inn enda flere nyheter.

Skiglede på Trollvann

Skiglede på Trollvann

  • ski

Det er mange som venter på at skibakkene i Grefsenkleiva skal åpne, men i mellomtiden er det mange som har tatt turen til Trollvann.

 
Dukketeater til Årvoll

Dukketeater til Årvoll

  • Barn

Dukketeateret Diddi inntar scenen på Årvoll gård. Da kommer blant annet bukkene Bruse og den vesle kalven på besøk.

Første juletrefest <BR>med nytt navn

Første juletrefest
med nytt navn

Høsten 2016 byttet Furuset sykehjem navn til Furusethjemmet, men navnendring og flere beboere stopper ikke sykehjemmet fra å holde på tradisjonene sine.

Heltene fra 2007

Heltene fra 2007

Alle må begynne et sted.

 
Juletrefest er en <BR>fast tradisjon

Juletrefest er en
fast tradisjon

Jentene som bor på Rødtvet og Kalbakken har vært på juletrefesten til Rødtvedt og Mellomgårdens borettslag i så å si alle år.

Dikteren Johannes er tilbake 


Dikteren Johannes er tilbake 


Johannes Eines starter året med å ha med seg en fersk, ny bok i ryggsekken. Fra SFO til europatoppen

Fra SFO til europatoppen

Da, den gang, skolefritidsordningen (SFO) på Nye Løren skole (i dag Refstad) fikk riverdans på programmet, ble Marthe (19) og Jenny (19) hekta. I dag er de i europatoppen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!