Minnestund i
Bjerkedalen park

Minnestund i <BR>Bjerkedalen park

SKAPER HJERTEFRED: Lions Club Oslo-Maud er klar for å lage en magisk allehelgensdag på søndag. Bildet er fra arrangementet i Hølaløkka i fjor.

Lions Club Oslo-Maud arrangerer igjen i år «Hjertefred». Alle nære som har gått bort skal minnes.

Tekst:

Publisert:

Det har tidligere blitt arrangert i Hølaløkka, men i år er det Bjerkedalen park man skal ta turen til på allhelgensdagen, søndag 6. november. De tror og håper det vil bidra til å nå ut til enda flere.

Lions Club Oslo-Maud setter stor pris på alle som har møtt opp på de tidligere arrangementene, både i fint vær og i regnvær. Selv synes klubben at de har fått til en minnestund de er stolte av.

Vi ønsker å skape en enda finere ramme rundt arrangementet. Bortsett fra nytt sted blir «Hjertefred» akkurat som før, med fakler, hjerteballonger, dyktige artister og mye varme fra deltakere, sier PR-ansvarlig Erna Syberg.

«Hjertefred» er et arrangement hvor de vil minnes sine nære som har gått bort.

For alle

Kveldens konferansier er Randi Mathisen fra Lions Club Oslo-Maud. Ifølge Syberg er arrangementet verken politisk eller religiøst betinget.

– Vi ønsker å skape et åpent og inkluderende arrangement for alle innbyggere i vårt kjære Oslo, sier hun.

Det vil være åpen kafé, hvor publikum kan kjøpe seg noe å drikke og tygge på under arrangementet. De oppfordrer alle til å kle seg etter sesongen.

– Ta med hjertevarme og bidra til å skape hjertefred i Groruddalen. Lions-klubbene på Årvoll, Linderud, Grorud, Høybråten og Tveita vil i år bidra med god støtte, og dette er noe vi setter veldig pris på, avslutter Syberg.

Siste nytt i Kultur

Lysere tider for loppemarkedet

For noen år siden endret Lindebergskolenes musikkorps strategi på loppemarkedene sine. Det har vist å lønne seg.

Lader opp med arbeidersanger

For 22. gang inviteres det til allsangkveld kvelden før dagen. I år er det leder Frode Jacobsen i Oslo Arbeiderparti som skal holde kveldens appell.

 
Dobbelt jubileum <BR>og nytt soloalbum

Finn Kalvik runder 70 og feirer sitt 50-årsjubileum som artist med albumet «Ingen vei hjem» – en vei som startet i Stjerneblokkene på Grorud!

Vinteren kom tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.