Moden CD-utgivelse

Moden CD-utgivelse

MODEN SANG: Selv om de kaller seg «Rustne røster», er det ikke mye rust i stemmebruken når koret setter i gang.

Seniorkoret «Rustne røster» holder koken. At gjennomsnittsalderen ligger sånn omtrent midt mellom 60 og 80 år blant sangerne, er intet hinder for å synge for full hals. Nå har koret til og med gitt ut sin første CD.

Tekst:

Publisert:

Se bildet større

STOLT DIRIGENT: Anne-Mari Tjeldnes fryder seg over at «Rustne røster» endelig har fått gitt ut en CD. Den består av gamle og kjente julesanger, og som det står på coveret: fra hjertet.

Den ble lansert i forbindelse med korets julekonsert i anledning «Jul på Veitvet».

– En god, gammel jule-CD med kjente og kjære julesanger, sier korets dirigent, Anne-Mari Tjeldnes, som holder god styr på sine modne sangere.

Med sine 86 år er hun selv et prakteksempel på at man holder seg ung ved å synge.

Lystig gjeng

– Det hadde ikke vært mulig å gi ut en slik CD uten alle frivillige på Veitvet Kultursenter som har produsert den for oss. De er helt fantastiske mennesker, påpeker Tjeldnes.

Koret øver på Kulturhuset Veitvet og de ser gjerne at flere melder seg inn i koret som er en lystig gjeng som har det helt fantastisk sammen.

– Det er bare å bli med. Vi har det så fint når vi møtes til øvelser. Vi er en skikkelig «gladgjeng», og så trår vi til med konserter nå og da så mye vi orker. Vi er blant annet fast innslag på Romsås sykehjem og Bjerkestua.

Siste nytt i Kultur

Vinteren slo tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.