Moden CD-utgivelse

Moden CD-utgivelse

MODEN SANG: Selv om de kaller seg «Rustne røster», er det ikke mye rust i stemmebruken når koret setter i gang.

Seniorkoret «Rustne røster» holder koken. At gjennomsnittsalderen ligger sånn omtrent midt mellom 60 og 80 år blant sangerne, er intet hinder for å synge for full hals. Nå har koret til og med gitt ut sin første CD.

Tekst:

Publisert:

Se bildet større

STOLT DIRIGENT: Anne-Mari Tjeldnes fryder seg over at «Rustne røster» endelig har fått gitt ut en CD. Den består av gamle og kjente julesanger, og som det står på coveret: fra hjertet.

Den ble lansert i forbindelse med korets julekonsert i anledning «Jul på Veitvet».

– En god, gammel jule-CD med kjente og kjære julesanger, sier korets dirigent, Anne-Mari Tjeldnes, som holder god styr på sine modne sangere.

Med sine 86 år er hun selv et prakteksempel på at man holder seg ung ved å synge.

Lystig gjeng

– Det hadde ikke vært mulig å gi ut en slik CD uten alle frivillige på Veitvet Kultursenter som har produsert den for oss. De er helt fantastiske mennesker, påpeker Tjeldnes.

Koret øver på Kulturhuset Veitvet og de ser gjerne at flere melder seg inn i koret som er en lystig gjeng som har det helt fantastisk sammen.

– Det er bare å bli med. Vi har det så fint når vi møtes til øvelser. Vi er en skikkelig «gladgjeng», og så trår vi til med konserter nå og da så mye vi orker. Vi er blant annet fast innslag på Romsås sykehjem og Bjerkestua.

Siste nytt i Kultur

Underholdt biblioteket <BR>med historie

Anne Fikkan fra Groruddalen historielag og forfatter Marianne Teie møtte opp på Bjerke bibliotek for å formidle to gamle historier. Den ene lokal og den andre familiær.

Klar for kulturfest

Lindeberg kulturens venner er klar for å arrangere årets kulturfestival i pinsehelgen.

 
Ellingsrudåsen imponerer med sirkus – igjen

Elevene på 6. trinn på Ellingsrudåsen skole har de siste to månedene vært i sirkus-verden. Sist tirsdag viste de fram alt fra tryllekunster til akrobatikk og klovneri i forestillingen «Cirkus El Perfecto».

Miljøgaten trenger en motorveitunnel!

Det var et interessant møte i Grorud samfunnshus den 4. mai.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.