ANNONSE

Musikalske talenter
i Grorud kirke

Musikalske talenter <BR>i Grorud kirke

SKAPTE STEMNING: Solist Kristian Varmo Andresen 
sang «Phantom of the Opera» og «Music of the night» sammen med elever fra Smutten musikkstue.

Da Smutten musikkstue arrangerte sin første vårkonsert i Grorud kirke, ble musikalske venner invitert.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.04.2017 kl 15:11

Se bildet større

DERES HJERTEBARN: Helge og Mette Harstad driver Smutten musikkstue.

Vårkonserten i Grorud kirke var i regi av Smutten musikkstue, men alene på scenen var de ikke. Koret Ruccola, Rødtvet storband, Golden Core og Kristian Varmo Andresen var alle en viktig del av programmet - med andre ord ble musikken fremført av talentfulle barn og ungdommer fra Bydel Grorud.

Vi har invitert venner til et samarbeid. Ruccola, Rødtvet storband og Golden Core er med. Rødtvet storband har vi jobbet med før, men ikke med Ruccola. Kristian er vår utvalgte solist og Golden Core spiller over alt, så det er moro å ha de med her, sier Mette Harstad.

Slår seg sammen

Hun driver Smutten musikkstue sammen med Helge Harstad. Siden 2003 har de undervist i egne lokaler i Gjerdesmutten på Ammerud. De tilbyr undervisning på piano, gitar, bass og saksofon.

Elevene får mulighet til å prøve forskjellige instrumenter, spille i band og delta på konserter. Musikkstua er hjertebarnet til driverne som vant kulturprisen 2016 i Bydel Grorud.

– Vi sitter stort sett med enkelundervisning, men synes det er moro å sette det sammen. Den siste tiden før konserten har vi hatt fellesøvinger, sier hun.

Første vårkonsert

Smutten musikkstue startet blant annet med «Take me to church», «Rolling in the deep» og «Phantom of the opera», før det var Rødtvet storband sin tur. De var etterfulgt av koret Ruccola og Golden Core før alle samlet seg på scenen sammen til to fellesnummer.

– Denne konserten består av alt fra opera til jazz, rock og pop, sier Helge Harstad.

De har hatt konsert på sommeren og høsten, men ikke på våren. Derfor synes de det var på tide med en vårkonsert.

– Det er stas å kunne arrangere konsert, særlig her i Grorud kirke. Det er det fineste konsertlokalet som finnes i disse trakter, sier han.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

ANNONSE
Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

 
Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

Bydelen hyllet de ansatte

Bydel Alna gjorde stas på sine ansatte som har jobbet i Oslo kommune i 25 og 40 år med en jubileumsmarkering.

Klare for hagefest <BR>og kulturpris

Bydel Groruds kulturpris er blitt delt ut i en årrekke, og i år som i fjor skjer det hele i hagen utenfor Kafé Steinbra.

 
ANNONSE