Nå er han varm i trøya

Nå er han varm i trøya

VANT: Sten V. Holt (t.v.) og Roggern fra avisa gratulerte radarparet Hansen med innsatsen. Bjørn Hansen tok vinnerplassen for andre gang, fikk dermed med seg enda en bruskasse og hengekøye med hjem. Kona Mette Hansen (t.h,) vant en hengekøye for å være en av de nestbeste.

Årets utgave av Groruddals-mesterskapet i dart fikk sin start som vanlig på Kalbakken i forrige uke. I går hadde vi tatt med oss skiva til Grorud senter. Bjørn Hansen var som vanlig på plass. Og det merket vi.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.07.2016 kl 12:10

Se bildet større

KJETIL MOEN: Var på plass.

Se bildet større

BRIAN VOISEY: Er engelskmann og vant med dart fra pubene fra hjemlandet. Brian har også tidligere deltatt i turneringer.
- Det er 30 år siden, sier han.
Etter å ha sett annonseringen av Sommer dart'n i avisa, bestemte han seg for å prøve lykken på Grorud senter. Med 26 poeng lå han til å vinne, helt til Bjørn Hansen kom til dartskiva.
- Det var gøy å spille igjen, sier han.

Topp ti på Grorud:

1) Bjørn Hansen, Furuset, 27 p.

2) Brian Voisey, Romsås, 26 p.

3) Mette Hansen, Furuset, 25 p. Kjetil Moen, Furuset, 25 p. Jarle Nevland, Skjedsmokorset, 25 p. 7) Arild Fredrikstad, Stovner, 24 p. Tore Johansen, Ammerud, 24 p. Tore Berg, Romsås , 24 p. Rune Svebakken, Karihaugen, 24 p. Ole Sagmoen, Furuset, 24 p. Birger Ness, Spydeberg, 24 p. Kjetil Kleven, Kalbakken 24 p. 15) Tor Hansen, Vestli, 23 p. Jasna Tarbyk, Ammerud, 23 p. Johnny Odden, Romsås, 23 p.

En munnrapp Hansen ler spøkefullt og godt etter at han prikket inn 27 poeng, og dermed sikret seg bruskassa og hengekøya for andre gang så langt i sesongen - av to mulige!

- Det er jo så enkelt...

Furuset-mannen kom til Grorud med 27 poeng i lomma fra første runde, og gjentok altså bedriften da dart-gjengen møttes igjen i går. Avisas sommerteam lar seg begeistre og imponere av treffsikkerheten, men oppfordrer samtidig alle til møte opp og bli med på moroa.

- Jeg må innrømme at jeg savner litt konkurranse, sier Grorud-vinneren.

Så la oss gi ham nettopp det... Konkurranse!

God følelse

Så står han der igjen med bruskassa fra Meny Grorud og hengekøya fra Møbelringen Alna. Det betyr late og leskende sommerdager under blå himmel mellom slagene foran dartskiva.

­- Jeg håper at de andre øver seg mer, og kommer tilbake sterkere neste gang, slik at jeg får litt konkurranse, gliser han.

Ikke nok med at Hansen selv spilte til seg premie... Kona Mette Hansen hadde også tatt turen til Grorud. Med sine 25 poeng havnet hun blant topp tre, og fikk dermed også med seg en hengekøye hjem. Allerede så tidlig i «sesongen» kan altså paret notere seg for tre hengekøyer og to bruskasser.

Mette Hansen spiller ikke dart så ofte lenger, men tar likevel alltid turen til minst én av rundene i Sommer-dart'n.

- Jeg må jo det. Det er tradisjon. Det blir ikke sommer uten. Dessuten er det alltid gøy å se om jeg kan slå Bjørn, avslutter hun lattermildt.

Siste nytt i Kultur

Underholdt biblioteket <BR>med historie

Anne Fikkan fra Groruddalen historielag og forfatter Marianne Teie møtte opp på Bjerke bibliotek for å formidle to gamle historier. Den ene lokal og den andre familiær.

Klar for kulturfest

Lindeberg kulturens venner er klar for å arrangere årets kulturfestival i pinsehelgen.

 
Ellingsrudåsen imponerer med sirkus – igjen

Elevene på 6. trinn på Ellingsrudåsen skole har de siste to månedene vært i sirkus-verden. Sist tirsdag viste de fram alt fra tryllekunster til akrobatikk og klovneri i forestillingen «Cirkus El Perfecto».

Miljøgaten trenger en motorveitunnel!

Det var et interessant møte i Grorud samfunnshus den 4. mai.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.