Neha i Kakekrigen

Neha i Kakekrigen

KAKEKRIGEN: På mandag starter den åttende uken av bakeprogrammet. Vanja Skaug (f.v), Vibeke S. Nilsen, Christian Walstad, Neha Nayyar og Sabrina Faistle.
 Foto: TVNorge

Mandag 20. februar starter den åttende uken av Kakekrigen. Denne uken er Neha Nayyar fra Risløkka en av deltakerne nå som kakeklassikeren er tilbake på skjermen.

Skrevet av:

Oppdatert:
16.02.2017 kl 15:54

Når en ny sesong av FEMs populære bakeprogram Kakekrigen ruller over skjermen til våren, må 32 bakeamatører imponere en ny dommer - nemlig stjernekonditor Sverre Sætre. En av disse er Neha Nayyar.

– Jeg fikk en anbefaling av en venninne om å melde meg på. Da var det bare å sende inn en søknad. Så da var det jo veldig gøy at de ville ha meg med videre i programmet, sier Neha.

Hun har fulgt med på tidligere sesonger av Kakekrigen og har alltid synes at det har vært et hyggelig og inspirerende program.

Jeg har ofte hørt spørsmål fra venner om hvorfor jeg ikke er med selv og at jeg burde melde på. Det er jo veldig hyggelig, sier hun

.

Inspirert fra liten av

Nayyar har alltid vært interessert i matlaging i seg selv, og det var via matlagingen hun skjønte at baking også var gøy.

– Fra jeg var rundt 9 år gammel begynte jeg å fatte interesse for mat. Jeg lagde ofte mat for familie og venner, forteller hun.

Lidenskapen var både hjemme privat og hvis det skulle være noen slags form for arrangementer.

– Det var ikke før jeg var rundt 18 år gammel at interessen for baking dukket opp. Før det var det bare generell matlaging, sier hun.

Det å ha vært med på Kakekrigen har vært en god erfaring for damen fra Risløkka.

Det var en kjempe opplevelse! Det var så gøy. Hele TV-teamet var hyggelige å jobbe med. Selv om det var stress var det også veldig gøy.

– Det var spesielt moro å få være med å møte Monica Csango som er meddommer i programmet. Hun er en super flott dame med en kjempe utstråling, avslutter Neha.

Siste nytt i Kultur

Folkefest med kronprinsparet

Besøker Bjerke bydel:

Folkefest med kronprinsparet

  • Kronprinsparet

På mandag kommer kronprinsparet til Bydel Bjerke. Det hele starter på Kulturhuset Veitvet før det ender opp med folkefest ved Isdammen på Årvoll.

Provokativ feminisme <BR>og nye briller

Provokativ feminisme
og nye briller

  • Pilen

Feminisme er et kontroversielt tema, og veldig mange som identifiserer seg som en feminist får mye tyn for det. For omtrent et år siden i dag fant jeg ut at jeg er feminist.

Teller ned til Stovnergalla

Teller ned til Stovnergalla

  • Stovner bydel

I morgen skal Stovner bydel dele ut sine frivilligpriser i fem kategorier. Randi Flaten er nominert til årets ildsjel - og er veldig spent.

 
Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

  • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

  • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

Kunst for vennskap

Kunst for vennskap

  • Barn

Gjennom prosjektet «Skup» har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

 
Fremhever skolen <BR>med festival

Fremhever skolen
med festival

  • Festival

Kuben videregående skole gjentok fjorårets «Kubenfestival» med lokale artister og dansere. Festivalsjefen ser på det som en fin mulighet til å vise fram skolen.

Stovnerkameratene

Stovnerkameratene

Jon Henry Martinsen fra Stovner Frisbeeklubb og Espen Myrbakken fra Rommen SK roser den positive utviklingen i Bydel Stovner. De har begge lang farstid i området, og er nå nominert til idrettsprisen.

Festivalprogrammet tar form

Lindebergfestivalen planlegges

Flere stjerner er
allerede på plakaten

  • Festival

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian er blant dem.

 
Vinterlek for bedre språk

Vinteraktiviteter
for bedre språk

  • Barn

Vinteraktiviteter som skilek og aking hjelper elevene på Vestli skole med å få større språkforståelse og fremme den sosiale kommunikasjonsferdigheten.

Lærevillige Ellingsrud-elever <BR>besøkte begravelsesbyrået

Lærte om døden

  • Skole

Å snakke om døden er for mange et tabuemne, men ikke for elevene ved Ellingsrudåsen skole.

Pegah har fått platekontrakt

Pegah har fått platekontrakt

Forrige uke stod hun på scenen i Kulturhuset Veitvet, men fremover blir det nok mange fler sceneopptredener. Pegah Afifi (19) har nemlig sikret seg platekontrakt. Og første singel slippes 26 mai.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!