ANNONSE

Neha i Kakekrigen

Neha i Kakekrigen

KAKEKRIGEN: På mandag starter den åttende uken av bakeprogrammet. Vanja Skaug (f.v), Vibeke S. Nilsen, Christian Walstad, Neha Nayyar og Sabrina Faistle.
 FOTO: TVNorge

Mandag 20. februar starter den åttende uken av Kakekrigen. Denne uken er Neha Nayyar fra Risløkka en av deltakerne nå som kakeklassikeren er tilbake på skjermen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.02.2017 kl 15:54

Når en ny sesong av FEMs populære bakeprogram Kakekrigen ruller over skjermen til våren, må 32 bakeamatører imponere en ny dommer - nemlig stjernekonditor Sverre Sætre. En av disse er Neha Nayyar.

– Jeg fikk en anbefaling av en venninne om å melde meg på. Da var det bare å sende inn en søknad. Så da var det jo veldig gøy at de ville ha meg med videre i programmet, sier Neha.

Hun har fulgt med på tidligere sesonger av Kakekrigen og har alltid synes at det har vært et hyggelig og inspirerende program.

Jeg har ofte hørt spørsmål fra venner om hvorfor jeg ikke er med selv og at jeg burde melde på. Det er jo veldig hyggelig, sier hun

.

Inspirert fra liten av

Nayyar har alltid vært interessert i matlaging i seg selv, og det var via matlagingen hun skjønte at baking også var gøy.

– Fra jeg var rundt 9 år gammel begynte jeg å fatte interesse for mat. Jeg lagde ofte mat for familie og venner, forteller hun.

Lidenskapen var både hjemme privat og hvis det skulle være noen slags form for arrangementer.

– Det var ikke før jeg var rundt 18 år gammel at interessen for baking dukket opp. Før det var det bare generell matlaging, sier hun.

Det å ha vært med på Kakekrigen har vært en god erfaring for damen fra Risløkka.

Det var en kjempe opplevelse! Det var så gøy. Hele TV-teamet var hyggelige å jobbe med. Selv om det var stress var det også veldig gøy.

– Det var spesielt moro å få være med å møte Monica Csango som er meddommer i programmet. Hun er en super flott dame med en kjempe utstråling, avslutter Neha.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Vant pris for faglig og <BR>sosialt engasjement

Nikolas Emil Martinsen (19) går ut av Hellerud videregående skole og inn i sommerferien med Rotaryprisen.

ANNONSE
Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

 
Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

 
ANNONSE