Neha i Kakekrigen

Neha i Kakekrigen

KAKEKRIGEN: På mandag starter den åttende uken av bakeprogrammet. Vanja Skaug (f.v), Vibeke S. Nilsen, Christian Walstad, Neha Nayyar og Sabrina Faistle.
 Foto: TVNorge

Mandag 20. februar starter den åttende uken av Kakekrigen. Denne uken er Neha Nayyar fra Risløkka en av deltakerne nå som kakeklassikeren er tilbake på skjermen.

Skrevet av:

Oppdatert:
16.02.2017 kl 15:54

Når en ny sesong av FEMs populære bakeprogram Kakekrigen ruller over skjermen til våren, må 32 bakeamatører imponere en ny dommer - nemlig stjernekonditor Sverre Sætre. En av disse er Neha Nayyar.

– Jeg fikk en anbefaling av en venninne om å melde meg på. Da var det bare å sende inn en søknad. Så da var det jo veldig gøy at de ville ha meg med videre i programmet, sier Neha.

Hun har fulgt med på tidligere sesonger av Kakekrigen og har alltid synes at det har vært et hyggelig og inspirerende program.

Jeg har ofte hørt spørsmål fra venner om hvorfor jeg ikke er med selv og at jeg burde melde på. Det er jo veldig hyggelig, sier hun

.

Inspirert fra liten av

Nayyar har alltid vært interessert i matlaging i seg selv, og det var via matlagingen hun skjønte at baking også var gøy.

– Fra jeg var rundt 9 år gammel begynte jeg å fatte interesse for mat. Jeg lagde ofte mat for familie og venner, forteller hun.

Lidenskapen var både hjemme privat og hvis det skulle være noen slags form for arrangementer.

– Det var ikke før jeg var rundt 18 år gammel at interessen for baking dukket opp. Før det var det bare generell matlaging, sier hun.

Det å ha vært med på Kakekrigen har vært en god erfaring for damen fra Risløkka.

Det var en kjempe opplevelse! Det var så gøy. Hele TV-teamet var hyggelige å jobbe med. Selv om det var stress var det også veldig gøy.

– Det var spesielt moro å få være med å møte Monica Csango som er meddommer i programmet. Hun er en super flott dame med en kjempe utstråling, avslutter Neha.

Siste nytt i Kultur

Feirer 20 år med teater

Feirer 20 år med teater

Tjernveien barnehage fylte 20 år sist fredag. Ved den anledning var det bursdagsfeiring fra start til slutt i barnehagen.

Sang for de eldre

Sang for de eldre

Flere hadde tatt turen ut i østfløyen på Lindeberg omsorgssenter, da LKV-koret dukket opp for å synge. Ikke bare en gang, men to ganger.

Høyt tempo på skøyteisen

Høyt tempo på skøyteisen

Youngslunden ble fort fylt opp da foreldrene ved 4. trinn på Bryn barneskole arrangerte skøytedisco.

 
Burger med gode råvarer!

Burger med gode råvarer!

Det er få kaféeiere som tør å satse på en ordentlig hjemmelaget meny på et kjøpesenter, men det har eieren av Café Aqua på Linderud turt å gjøre.

«Uten dekning» på Linderud

«Uten dekning» på Linderud

Tradisjoner er til for å holdes. Det viste elevene på Linderud skole da de nok en gang arrangerte Linderud fest i Dalen, med showet «Uten dekning»

Stas med filmpremiere

Stas med filmpremiere

I Norlandia Sørhellinga Barnehage på Tveita samlet på store og små seg foran lerret for å se på filmene som barna selv har laget.

 
Meråpent hos Bjerke

Meråpent hos Bjerke

Deichmanske bibliotek har valgt, etter inspirasjon fra Danmark, å gjøre det lettere for deg å bruke biblioteket ved å gjøre filialene meråpne. Man kan nå oppgradere lånekortet sitt til et nøkkelkort og få fri tilgang til lokalene mellom klokken 07 og 23.

Utbygging av ny E6 på Smalvollen

Debatt

Ny E6 på Smalvollen

  • debatt

I Alnaelvas Venner er vi svært overrasket over at Statens vegvesen nå foreslår å legge E6 i dagen langs Smalvollveien.

Legg dritten til Groruddalen!

Legg dritten til Groruddalen!

  • Innlegg

Jeg har hatt gleden av å skrive biografien til et par profilerte politikere og i den forbindelse har jeg også intervjuet andre politikere. Rikspolitikere med stortingsplass. Bystyrepolitikere. Ordførere i Norge. Noen av dem spurte jeg: «Hva kommer det av at all dritten blir lagt til Groruddalen?» Je...

 
Kamzy saler opp

Kamzy saler opp

På selve Valentinsdagen var det klart for at varaordfører i Oslo, Khamshajiny Gunaratnam, skulle sitte på en hest for første gang.

Fra København til Groruddalen

Fra København til Groruddalen

Groruddølen Halvard Lillevik fra Rødtvet har siden 2008 hadde agentur på Christianiabikes. Nå ønsker han at Groruddalen skal få full utnyttelse av slike sykler.

Nominert til <BR>årets villmarking

Nominert til
årets villmarking

  • Natur

Med mange turer i Øst- og Lillomarka er tursøstrene Hege og Stine Schultz Heireng nominert til årets villmarking. En nominering de er overrasket over og gjerne vil vinne.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!