Neha i Kakekrigen

Neha i Kakekrigen

KAKEKRIGEN: På mandag starter den åttende uken av bakeprogrammet. Vanja Skaug (f.v), Vibeke S. Nilsen, Christian Walstad, Neha Nayyar og Sabrina Faistle.
 FOTO: TVNorge

Mandag 20. februar starter den åttende uken av Kakekrigen. Denne uken er Neha Nayyar fra Risløkka en av deltakerne nå som kakeklassikeren er tilbake på skjermen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.02.2017 kl 15:54

Når en ny sesong av FEMs populære bakeprogram Kakekrigen ruller over skjermen til våren, må 32 bakeamatører imponere en ny dommer - nemlig stjernekonditor Sverre Sætre. En av disse er Neha Nayyar.

– Jeg fikk en anbefaling av en venninne om å melde meg på. Da var det bare å sende inn en søknad. Så da var det jo veldig gøy at de ville ha meg med videre i programmet, sier Neha.

Hun har fulgt med på tidligere sesonger av Kakekrigen og har alltid synes at det har vært et hyggelig og inspirerende program.

Jeg har ofte hørt spørsmål fra venner om hvorfor jeg ikke er med selv og at jeg burde melde på. Det er jo veldig hyggelig, sier hun

.

Inspirert fra liten av

Nayyar har alltid vært interessert i matlaging i seg selv, og det var via matlagingen hun skjønte at baking også var gøy.

– Fra jeg var rundt 9 år gammel begynte jeg å fatte interesse for mat. Jeg lagde ofte mat for familie og venner, forteller hun.

Lidenskapen var både hjemme privat og hvis det skulle være noen slags form for arrangementer.

– Det var ikke før jeg var rundt 18 år gammel at interessen for baking dukket opp. Før det var det bare generell matlaging, sier hun.

Det å ha vært med på Kakekrigen har vært en god erfaring for damen fra Risløkka.

Det var en kjempe opplevelse! Det var så gøy. Hele TV-teamet var hyggelige å jobbe med. Selv om det var stress var det også veldig gøy.

– Det var spesielt moro å få være med å møte Monica Csango som er meddommer i programmet. Hun er en super flott dame med en kjempe utstråling, avslutter Neha.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Vinteren kom tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.