Nøstegjengen på
Steinbruddet

Nøstegjengen på <BR>Steinbruddet

ARRANGØRENE: Kari Enerly, Solfryd Myrset, Tove Jacobsen, Kirsten Solvang og Borgny Helland fra nøstegruppa holdt humøret oppe i kafeen.

Sist søndag sto nøstegruppa for tredje året på rad som arrangører for julemessa i Steinbruddet på Kalbakken. Og med hyggelige damer i kafeen strømmet det jevnlig på med folk.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.12.2016 kl 21:45

Se bildet større

STILLER UT: Magnhild Oppegård og Kari Mikalsen fra nøstegruppa synes det er hyggelig at mange tar turen innom julemessa i Steinbruddet.

Nøstegruppa holder til vanlig til i Steinbruddet, og tradisjonen med julemesse setter de pris på.

– Dette har blitt en fin tradisjon. Det er hyggelig stemning og alle koser seg, sier Solfryd Myrset.

Da kafeen ble stengt, tok nøstegruppa over.

Det valgte vi å gjøre siden vi synes det er så hyggelig å være her. På julemessa står noen av oss her i kafeen, mens andre sitter inne i lokalet med de andre utstillerne, sier hun.

Fint samlingspunkt

På årets julemesse er det åtte utstillere som har alt fra strikk til keramikk, syltetøy, lys og julegaver å by på.

– Messa blir veldig sosialt og mange samles. Det er mange strikkeglade mennesker her som sitter inne med mange ting, sier Kirsten Solvang.

Kari Mikalsen og Magnhild Oppegård er også fra nøstegruppa. De har satt seg fint til rette foran bordet sitt med ting de har laget.

– Jeg må få ryddet opp litt i alt jeg har, så det er fint å kunne stille det ut. Her har jeg en del malerier og jakker jeg har strikket. I tillegg har jeg laget kort, litt keramikk og heklet brosjer, smiler Mikalsen.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

 
– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.

Holdt tale sammen

Elevrådsleder Maria Halmø Jahr (15) på Veitvet skole tok med seg venninnen Karen Kate Tejano (16) opp på scenen for å holde tale.