Nøstegjengen på
Steinbruddet

Nøstegjengen på <BR>Steinbruddet

ARRANGØRENE: Kari Enerly, Solfryd Myrset, Tove Jacobsen, Kirsten Solvang og Borgny Helland fra nøstegruppa holdt humøret oppe i kafeen.

Sist søndag sto nøstegruppa for tredje året på rad som arrangører for julemessa i Steinbruddet på Kalbakken. Og med hyggelige damer i kafeen strømmet det jevnlig på med folk.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.12.2016 kl 21:45

Se bildet større

STILLER UT: Magnhild Oppegård og Kari Mikalsen fra nøstegruppa synes det er hyggelig at mange tar turen innom julemessa i Steinbruddet.

Nøstegruppa holder til vanlig til i Steinbruddet, og tradisjonen med julemesse setter de pris på.

– Dette har blitt en fin tradisjon. Det er hyggelig stemning og alle koser seg, sier Solfryd Myrset.

Da kafeen ble stengt, tok nøstegruppa over.

Det valgte vi å gjøre siden vi synes det er så hyggelig å være her. På julemessa står noen av oss her i kafeen, mens andre sitter inne i lokalet med de andre utstillerne, sier hun.

Fint samlingspunkt

På årets julemesse er det åtte utstillere som har alt fra strikk til keramikk, syltetøy, lys og julegaver å by på.

– Messa blir veldig sosialt og mange samles. Det er mange strikkeglade mennesker her som sitter inne med mange ting, sier Kirsten Solvang.

Kari Mikalsen og Magnhild Oppegård er også fra nøstegruppa. De har satt seg fint til rette foran bordet sitt med ting de har laget.

– Jeg må få ryddet opp litt i alt jeg har, så det er fint å kunne stille det ut. Her har jeg en del malerier og jakker jeg har strikket. I tillegg har jeg laget kort, litt keramikk og heklet brosjer, smiler Mikalsen.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Vinteren kom tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.