Nytt år - store muligheter:

Nytt år - store muligheter

Jula bestod ikke bare av ribbe og kos

Nytt år - store muligheter

KLAR NYTT ÅR: Selv om det ikke ble mye ferie for Thomas Næss Thoresen (28) fra Løren, ser han fram til et nytt år med mange muligheter.


Det har vært et travelt år for Thomas Næss Thoresen (28). – 2017 blir nok enda travlere, sier han. Og Løren-gutten kommer nemlig ikke til å ligge på latsiden i jula.

Thomas Næss Thoresen har brukt 2016 til å starte egen bedrift – en online markedsplass for cateringmat. Firmaet har han kalt Cateringo. I 2017 håper han at bedriften vil ta hele Norge med storm.

– Det blir ribbe, og jobb foran pc-en denne juleferien, sier Thomas fra Løren lattermildt.

Bedriften startet han for litt over seks måneder siden. Thomas har lang erfaring med å starte opp egne firmaer. I dag har han funnet ut at gründertilværelsen passer han best.

– Jeg liker å ha en finger med i alt. Jeg er utålmodig, og liker å se at ting går raskt. Jeg har funnet ut at det å være ansatt og ha spesifikke oppgaver, og vente på at andre får ut fingeren, ikke er for meg.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

 
– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.

Holdt tale sammen

Elevrådsleder Maria Halmø Jahr (15) på Veitvet skole tok med seg venninnen Karen Kate Tejano (16) opp på scenen for å holde tale.