Nytt år - store muligheter:

Nytt år - store muligheter

Jula bestod ikke bare av ribbe og kos

Nytt år - store muligheter

KLAR NYTT ÅR: Selv om det ikke ble mye ferie for Thomas Næss Thoresen (28) fra Løren, ser han fram til et nytt år med mange muligheter.


Det har vært et travelt år for Thomas Næss Thoresen (28). – 2017 blir nok enda travlere, sier han. Og Løren-gutten kommer nemlig ikke til å ligge på latsiden i jula.

Thomas Næss Thoresen har brukt 2016 til å starte egen bedrift – en online markedsplass for cateringmat. Firmaet har han kalt Cateringo. I 2017 håper han at bedriften vil ta hele Norge med storm.

– Det blir ribbe, og jobb foran pc-en denne juleferien, sier Thomas fra Løren lattermildt.

Bedriften startet han for litt over seks måneder siden. Thomas har lang erfaring med å starte opp egne firmaer. I dag har han funnet ut at gründertilværelsen passer han best.

– Jeg liker å ha en finger med i alt. Jeg er utålmodig, og liker å se at ting går raskt. Jeg har funnet ut at det å være ansatt og ha spesifikke oppgaver, og vente på at andre får ut fingeren, ikke er for meg.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Vinteren slo tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.