ANNONSE

Nytt år - store muligheter:

Nytt år - store muligheter

Jula bestod ikke bare av ribbe og kos

Nytt år - store muligheter

KLAR NYTT ÅR: Selv om det ikke ble mye ferie for Thomas Næss Thoresen (28) fra Løren, ser han fram til et nytt år med mange muligheter.


Det har vært et travelt år for Thomas Næss Thoresen (28). – 2017 blir nok enda travlere, sier han. Og Løren-gutten kommer nemlig ikke til å ligge på latsiden i jula.

Thomas Næss Thoresen har brukt 2016 til å starte egen bedrift – en online markedsplass for cateringmat. Firmaet har han kalt Cateringo. I 2017 håper han at bedriften vil ta hele Norge med storm.

– Det blir ribbe, og jobb foran pc-en denne juleferien, sier Thomas fra Løren lattermildt.

Bedriften startet han for litt over seks måneder siden. Thomas har lang erfaring med å starte opp egne firmaer. I dag har han funnet ut at gründertilværelsen passer han best.

– Jeg liker å ha en finger med i alt. Jeg er utålmodig, og liker å se at ting går raskt. Jeg har funnet ut at det å være ansatt og ha spesifikke oppgaver, og vente på at andre får ut fingeren, ikke er for meg.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Vant pris for faglig og <BR>sosialt engasjement

Nikolas Emil Martinsen (19) går ut av Hellerud videregående skole og inn i sommerferien med Rotaryprisen.

ANNONSE
Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

 
Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

 
ANNONSE