ANNONSE

Nytt musikkonsept!

Nytt musikkonsept!

NY MUSIKK: Rapperen Adept gleder seg nå til å gi ut ny musikk.

Rapperen «Adept» fra Trosterud har mange prosjekter i vinden om dagen. Nå kommer det også ny musikk.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.06.2017 kl 13:44

Emil Gauguin som rapperen egentlig heter er nå med i et nytt YouTubeprosjekt kalt «Fete raps fra hooden». Konseptet går ut på at det kommer nye sanger og videoer fra artister, fra forskjellige steder.

- Jeg har laget en sang som heter «Kulen med den» og musikkvideo til den låta. Det kommer hele tiden låter fra et nytt sted med en ny artist, forteller rapperen.

Hans video som slippes i disse dager er selvfølgelig filmet på hjemplassen Trosterud.

- Låtene trenger ikke nødvendigvis handle om stedene man er fra, men det er viktig at videoene representerer stedet. Derfor har min blitt filmet på Trosterud og litt rundt om i nabolaget.

- De videoene som allerede er kommet ut har fått veldig god respons, så jeg er veldig glad for å se det store engasjementet rundt det, sier Adept.

Mye ny musikk

Den første videoen som ble lagt ut er fra Stovner, så dalen er allerede godt representert. Bak konseptet står husprodusenten og artisten «See Why Eff» fra Heads i front.

- Jeg tror vi tilsammen er blitt et tosifret artister som er med på prosjektet. Og alle er veldig kreative mennesker som har fått gjøre det de selv vil. Det er veldig viktig for meg, sier Adept.

Rapperen har også flere planer med plateselskapet- og kollektivet Stew Studio som han er med i.

- Det kommer ny musikk med Stew Studio snart også, og vi skal blant annet være med på musikkens dag.

- Så nå gleder jeg meg til å gi ut mye ny musikk og er spent på hvordan det blir tatt i mot, avslutter rapperen.

Siste nytt i Kultur

Bare ett år igjen

Anna Maria Sørensen (17), Marcus Bratholm Sjølie (17) og Vilde Christine Tunheim (17) kan nå legge to fantastiske år på Natur videregående skole bak seg. Nå er det sommerferie, før de begir seg ut på siste året.

ANNONSE
Vant pris for faglig og <BR>sosialt engasjement

Nikolas Emil Martinsen (19) går ut av Hellerud videregående skole og inn i sommerferien med Rotaryprisen.

 
Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

 
ANNONSE