På Norske talenter i kveld

På Norske talenter i kveld

 

I kveld opptrer Thea Blossom Kristensen i trapes og Daniel J.Elmrhari danser i den tredje semifinalen i Norske talenter.

Tekst:

Publisert:

 Thea Blossom Kristensen fra Nysirkus Bjerke opptrer i trapes under kveldens semifinale i Norske talenter. 

I samme semifinale opptrer også Daniel J.Elmrhari fra Ellingsrudåsen. Daniels talent er dans, og han imponerte dommerne stort under sin audition tidligere i år. 

Så da er det bare å sette seg foran tven, og skru på tv2 klokka 19 i kveld - og stemme på din favoritt. 

Daniels audition kan du se ved å klikke her og Theas audition kan du seher.

Siste nytt i Kultur

Matte til lunsj med kunnskapsministeren

Elever på 4. trinn fra Lutvann skole regnet ut hvor mye mel og melk det skal være i scones. Og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fulgte nøye med.

Suksess med utemarkedet

Mester Grønn på Stovner senter har åpnet opp for utemarked de siste tre årene, noe som har ført til positive tilbakemeldinger og utvidelse.

 
Færre lekser og mindre regn

Det var mange kreative forslag som kom til ordfører Marianne Borgen (SV) da hun åpnet forslagskassen til Tigerstadsteateret inne på sitt kontor. Nå skal alt sorteres og presenteres for byrådet.

Åpner sommerkafé <BR>på Stovner

Gjengen fra Haugenstua skal sammen med diakonene i Høybråten, Fossum og Stovner menighet drive kafé utenfor Frivillighetssentralen i hele juli måned.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.