Påskefryd på tivoli

Påskefryd på tivoli

 

Påske er synonymt med tivoli i dalen - og Akers Avis Groruddalen tok selvfølgelig turen til forlystelsens steder for å sjekke stemningen.

Rett ved Stovner senter hadde Scandinavian Tivoli Park funnet seg langstrakt til rette, mens Bergströms Tivoli som vanlig inntok plassen på Grorud torg.

Samtlige dager i påsken var det hyl og skrik, fryd og gammen blant barn og voksne som storkoste seg i de tivoliske omgivelser.

Tilstrømningen var bra, hvilket skyldes at tivolibesøk har blitt et fast innslag for Groruddalens hjemmeværende befolkning - og ikke minst da været viste seg fra en storstilt side gjennom hele påsken.

Siste nytt i Kultur

Vinteren kom tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.