Pegah har fått platekontrakt

Pegah har fått platekontrakt

SPENTE: Manager Leif Inge Fosen, A&R i MTG Music, Maria Bringsjord, Pegah Afifi og daglig leder i MTG Music, Larry Bringsjord er spente på samarbeidet.

Forrige uke stod hun på scenen i Kulturhuset Veitvet, men fremover blir det nok mange fler sceneopptredener. Pegah Afifi (19) har nemlig sikret seg platekontrakt. Og første singel slippes 26 mai.

Tekst:

Publisert:

Se bildet større

SIGNERER: Pegah Afifi signerte platekontrakten.

Den blide 19-åringen er allerede et kjent navn i Bjerke bydel, etter utallige timer i Bjerke lydstudio og flere opptredener med både sang og dans. Men nå har hun endelig nådd drømmen, og signerte på tirsdag en platekontrakt med MTG Music.

Jeg har alltid visst at jeg er en av mange som har hatt denne drømmen, derfor er det veldig stort for meg å endelig ha nådd målet mitt, sier Pegah.

– Ting blir ikke større enn du gjør det til selv, men nå har jeg muligheten til å komme meg oppover. Og det er også rom for større ting, sier 19-åringen.

At hun skriver låtene sine selv, har vært en av grunnene til at hun fikk platekontrakten. Noe hun kommer til å fortsette med fremover også.

– Jeg startet allerede som liten med å skrive, for å få ut følelser.

– For meg som person er dette veldig morsomt. Og jeg skulle så gjerne gått tilbake i tid og fortalt meg selv at alt løser seg og blir bedre, sier en rørt Pegah.

God demo

Men personen Pegah kan takke ekstra for platekontrakten, er manager Leif Inge Fosen. Han driver Bjerke lydstudio, som er et kommunalt tilbud for barn og unge i Bydel Bjerke. Hvor unge mellom 13 og 20 får opplæring og muligheten til å spille inn egne låter.

– Det var Leif Inge som sendte inn låten som sikret meg platekontrakt. Og det er veldig gøy at jeg nå får ha han som manager også. Jeg hadde ikke turt å ha noen andre, sier Pegah.

Og det er ingen tvil om at mannen bak lydstudioet som hjelper mange Bjerkeungdom har et godt rykte på seg og får ungdommen opp og fram.

Det at Leif Inge er involvert er en av grunnene til at vi ønsket å møte Pegah og høre henne live etter at vi fikk låten. Vi har jobbet mye med han før, og vet at han er solid og ordentlig, sier daglig leder i MTG Music, Larry Bringsjord.

Pegah fanget oppmerksomheten allerede ved plateselskapets første lytt på låten «1985», og blir derfor den låten de gir ut med henne 26 mai.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Vinteren kom tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.