Pegah har fått platekontrakt

Pegah har fått platekontrakt

SPENTE: Manager Leif Inge Fosen, A&R i MTG Music, Maria Bringsjord, Pegah Afifi og daglig leder i MTG Music, Larry Bringsjord er spente på samarbeidet.

Forrige uke stod hun på scenen i Kulturhuset Veitvet, men fremover blir det nok mange fler sceneopptredener. Pegah Afifi (19) har nemlig sikret seg platekontrakt. Og første singel slippes 26 mai.

Skrevet av:

Den blide 19-åringen er allerede et kjent navn i Bjerke bydel, etter utallige timer i Bjerke lydstudio og flere opptredener med både sang og dans. Men nå har hun endelig nådd drømmen, og signerte på tirsdag en platekontrakt med MTG Music.

Jeg har alltid visst at jeg er en av mange som har hatt denne drømmen, derfor er det veldig stort for meg å endelig ha nådd målet mitt, sier Pegah.

– Ting blir ikke større enn du gjør det til selv, men nå har jeg muligheten til å komme meg oppover. Og det er også rom for større ting, sier 19-åringen.

At hun skriver låtene sine selv, har vært en av grunnene til at hun fikk platekontrakten. Noe hun kommer til å fortsette med fremover også.

– Jeg startet allerede som liten med å skrive, for å få ut følelser.

– For meg som person er dette veldig morsomt. Og jeg skulle så gjerne gått tilbake i tid og fortalt meg selv at alt løser seg og blir bedre, sier en rørt Pegah.

God demo

Men personen Pegah kan takke ekstra for platekontrakten, er manager Leif Inge Fosen. Han driver Bjerke lydstudio, som er et kommunalt tilbud for barn og unge i Bydel Bjerke. Hvor unge mellom 13 og 20 får opplæring og muligheten til å spille inn egne låter.

– Det var Leif Inge som sendte inn låten som sikret meg platekontrakt. Og det er veldig gøy at jeg nå får ha han som manager også. Jeg hadde ikke turt å ha noen andre, sier Pegah.

Og det er ingen tvil om at mannen bak lydstudioet som hjelper mange Bjerkeungdom har et godt rykte på seg og får ungdommen opp og fram.

Det at Leif Inge er involvert er en av grunnene til at vi ønsket å møte Pegah og høre henne live etter at vi fikk låten. Vi har jobbet mye med han før, og vet at han er solid og ordentlig, sier daglig leder i MTG Music, Larry Bringsjord.

Pegah fanget oppmerksomheten allerede ved plateselskapets første lytt på låten «1985», og blir derfor den låten de gir ut med henne 26 mai.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Folkefest med kronprinsparet

Besøker Bjerke bydel:

Folkefest med kronprinsparet

  • Kronprinsparet

På mandag kommer kronprinsparet til Bydel Bjerke. Det hele starter på Kulturhuset Veitvet før det ender opp med folkefest ved Isdammen på Årvoll.

Provokativ feminisme <BR>og nye briller

Provokativ feminisme
og nye briller

  • Pilen

Feminisme er et kontroversielt tema, og veldig mange som identifiserer seg som en feminist får mye tyn for det. For omtrent et år siden i dag fant jeg ut at jeg er feminist.

Teller ned til Stovnergalla

Teller ned til Stovnergalla

  • Stovner bydel

I morgen skal Stovner bydel dele ut sine frivilligpriser i fem kategorier. Randi Flaten er nominert til årets ildsjel - og er veldig spent.

 
Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

  • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

  • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

Kunst for vennskap

Kunst for vennskap

  • Barn

Gjennom prosjektet «Skup» har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

 
Fremhever skolen <BR>med festival

Fremhever skolen
med festival

  • Festival

Kuben videregående skole gjentok fjorårets «Kubenfestival» med lokale artister og dansere. Festivalsjefen ser på det som en fin mulighet til å vise fram skolen.

Stovnerkameratene

Stovnerkameratene

Jon Henry Martinsen fra Stovner Frisbeeklubb og Espen Myrbakken fra Rommen SK roser den positive utviklingen i Bydel Stovner. De har begge lang farstid i området, og er nå nominert til idrettsprisen.

Festivalprogrammet tar form

Lindebergfestivalen planlegges

Flere stjerner er
allerede på plakaten

  • Festival

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian er blant dem.

 
Vinterlek for bedre språk

Vinteraktiviteter
for bedre språk

  • Barn

Vinteraktiviteter som skilek og aking hjelper elevene på Vestli skole med å få større språkforståelse og fremme den sosiale kommunikasjonsferdigheten.

Lærevillige Ellingsrud-elever <BR>besøkte begravelsesbyrået

Lærte om døden

  • Skole

Å snakke om døden er for mange et tabuemne, men ikke for elevene ved Ellingsrudåsen skole.

Stiller opp for Libanon igjen

Stiller opp for Libanon igjen

Innsamlingsaksjonen til Right To Play er like rundt hjørnet. Som de to tidligere årene stiller elevene på Bjerke videregående skole opp. I år gjør de som i fjor og samler inn penger til barn i Libanon.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!