Politiet inviterte ungdommen

Politiet inviterte ungdommen

GODT SAMARBEID: Meti (12, f.v.), Selma (12), Mariama (14), Mohsanah (14), Amanda (14), Agi (14), Lea (12), Isabella (11) er noen av ungdommene som danset for politiet på deres julebord. Bak står stasjonssjef John Roger Lund ved Stovner politikammer og førstepolitibetjent Anders Haugerud.

På julebordet til politiet på Stovner ble ungdommer fra Ammerudklubben og The Raven invitert.

Skrevet av:

Lørdag 17. desember møtte politiet på Stovner opp på Grorud samfunnshus til sitt julebord. Siden det er de som jobber med ungdom som har arrangerer det hele, booket de noen av dansegruppene fra fritidsgruppene i Groruddalen til å ha danseshow for dem.

I år er det vi på forebygg som fikk ansvaret for arrangementet. Da ville vi lage show, noe vi fikk til, smiler politiførstebetjent Anders Haugerud.

Det startet med åpningsshow og litt senere ble det sang av en jente på 15 år. – Vi ønsker å vise våre kollegaer det positive ungdommen får til. Jeg må si det var et hyggelig julebord med god mat og strålende underholdning.

Alle sammen er veldig fornøyde – både politiet og ungdommen, sier han.

Frister til gjentakelse

Politiet pleier ikke å ha underholdning på julebordet, det ble det uten tvil denne gangen.

– Ungdommen fikk tilbud om å låne uniformer, men de kjørte sin egen stil. Det frister å gjøre dette igjen, så man skal ikke se bort ifra at vi inviterer dem ved flere anledninger, sier Haugerud.

– Utgangspunktet er å få fram det samarbeidet vi har med ungdommen. Det er vi stolte av og vi er stolte av det vi får til.

Julebordet pleier å være på Vardeheim, men de kjenner godt til Grorud samfunnshus og ser på det som et perfekt sted å ha det.

– I tillegg er vi 180 ansatte nå, og da trenger vi mer plass, sier han.

Siste nytt i Kultur

Tar barnas helse på alvor

Tar barnas helse på alvor

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

Vil forebygge voldtekter

Vil forebygge voldtekter

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Styrker skolemiljøet <BR>gjennom kunst

Styrker skolemiljøet
gjennom kunst

Gjennom prosjektet «Skup« har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

 
Fremhever skolen <BR>med festival

Fremhever skolen
med festival

  • Festival

Kuben videregående skole gjentok fjorårets «Kubenfestival» med lokale artister og dansere. Festivalsjefen ser på det som en fin mulighet til å vise fram skolen.

Stovnerkameratene

Stovnerkameratene

Jon Henry Martinsen fra Stovner Frisbeeklubb og Espen Myrbakken fra Rommen SK roser den positive utviklingen i Bydel Stovner. De har begge lang farstid i området, og er nå nominert til idrettsprisen.

Festivalprogrammet tar form

Lindebergfestivalen planlegges

Flere stjerner er
allerede på plakaten

  • Festival

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian er blant dem.

 
Vinterlek for bedre språk

Vinteraktiviteter
for bedre språk

  • Barn

Vinteraktiviteter som skilek og aking hjelper elevene på Vestli skole med å få større språkforståelse og fremme den sosiale kommunikasjonsferdigheten.

Lærevillige Ellingsrud-elever <BR>besøkte begravelsesbyrået

Lærte om døden

  • Skole

Å snakke om døden er for mange et tabuemne, men ikke for elevene ved Ellingsrudåsen skole.

Pegah har fått platekontrakt

Pegah har fått platekontrakt

Forrige uke stod hun på scenen i Kulturhuset Veitvet, men fremover blir det nok mange fler sceneopptredener. Pegah Afifi (19) har nemlig sikret seg platekontrakt. Og første singel slippes 26 mai.

 
Stiller opp for Libanon igjen

Stiller opp for Libanon igjen

Innsamlingsaksjonen til Right To Play er like rundt hjørnet. Som de to tidligere årene stiller elevene på Bjerke videregående skole opp. I år gjør de som i fjor og samler inn penger til barn i Libanon.

De unge stemmers kraft

De unge stemmers kraft

  • Årets unge ildsjel

Bydel Stovner velger for første gang å hylle de unge stemmene fra Stovner med en egen pris. Og de kommer med en oppfordring til alle dalens ungdommer; at man ikke skal undervurdere seg selv.

De erfarne kandidatene

De erfarne kandidatene

  • Stovner bydel

Ivan Heggelund, Randi Flaten og Mohammed Hagi Khayre er alle tre nominert til årets ildsjel-pris. Kandidatene har blitt plukket ut for sitt brennende engasjement for barn og unge.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!