Politiet inviterte ungdommen

Politiet inviterte ungdommen

GODT SAMARBEID: Meti (12, f.v.), Selma (12), Mariama (14), Mohsanah (14), Amanda (14), Agi (14), Lea (12), Isabella (11) er noen av ungdommene som danset for politiet på deres julebord. Bak står stasjonssjef John Roger Lund ved Stovner politikammer og førstepolitibetjent Anders Haugerud.

På julebordet til politiet på Stovner ble ungdommer fra Ammerudklubben og The Raven invitert.

Tekst:

Publisert:

Se bildet større

DANSET FOR POLITIET: Jentene i dansegruppa «Perfection» fra The Raven på Romsås.

Se bildet større

DANSET FOR POLITIET: Jentene i dansegruppa «A-Crew» fra Ammerudklubben.

Lørdag 17. desember møtte politiet på Stovner opp på Grorud samfunnshus til sitt julebord. Siden det er de som jobber med ungdom som har arrangerer det hele, booket de noen av dansegruppene fra fritidsgruppene i Groruddalen til å ha danseshow for dem.

I år er det vi på forebygg som fikk ansvaret for arrangementet. Da ville vi lage show, noe vi fikk til, smiler politiførstebetjent Anders Haugerud.

Det startet med åpningsshow og litt senere ble det sang av en jente på 15 år. – Vi ønsker å vise våre kollegaer det positive ungdommen får til. Jeg må si det var et hyggelig julebord med god mat og strålende underholdning.

Alle sammen er veldig fornøyde – både politiet og ungdommen, sier han.

Frister til gjentakelse

Politiet pleier ikke å ha underholdning på julebordet, det ble det uten tvil denne gangen.

– Ungdommen fikk tilbud om å låne uniformer, men de kjørte sin egen stil. Det frister å gjøre dette igjen, så man skal ikke se bort ifra at vi inviterer dem ved flere anledninger, sier Haugerud.

– Utgangspunktet er å få fram det samarbeidet vi har med ungdommen. Det er vi stolte av og vi er stolte av det vi får til.

Julebordet pleier å være på Vardeheim, men de kjenner godt til Grorud samfunnshus og ser på det som et perfekt sted å ha det.

– I tillegg er vi 180 ansatte nå, og da trenger vi mer plass, sier han.

Siste nytt i Kultur

Lysere tider for loppemarkedet

For noen år siden endret Lindebergskolenes musikkorps strategi på loppemarkedene sine. Det har vist å lønne seg.

Lader opp med arbeidersanger

For 22. gang inviteres det til allsangkveld kvelden før dagen. I år er det leder Frode Jacobsen i Oslo Arbeiderparti som skal holde kveldens appell.

 
Dobbelt jubileum <BR>og nytt soloalbum

Finn Kalvik runder 70 og feirer sitt 50-årsjubileum som artist med albumet «Ingen vei hjem» – en vei som startet i Stjerneblokkene på Grorud!

Vinteren kom tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.