ANNONSE

Politiet inviterte ungdommen

Politiet inviterte ungdommen

GODT SAMARBEID: Meti (12, f.v.), Selma (12), Mariama (14), Mohsanah (14), Amanda (14), Agi (14), Lea (12), Isabella (11) er noen av ungdommene som danset for politiet på deres julebord. Bak står stasjonssjef John Roger Lund ved Stovner politikammer og førstepolitibetjent Anders Haugerud.

På julebordet til politiet på Stovner ble ungdommer fra Ammerudklubben og The Raven invitert.

Tekst:

Publisert:

Se bildet større

DANSET FOR POLITIET: Jentene i dansegruppa «Perfection» fra The Raven på Romsås.

Se bildet større

DANSET FOR POLITIET: Jentene i dansegruppa «A-Crew» fra Ammerudklubben.

Lørdag 17. desember møtte politiet på Stovner opp på Grorud samfunnshus til sitt julebord. Siden det er de som jobber med ungdom som har arrangerer det hele, booket de noen av dansegruppene fra fritidsgruppene i Groruddalen til å ha danseshow for dem.

I år er det vi på forebygg som fikk ansvaret for arrangementet. Da ville vi lage show, noe vi fikk til, smiler politiførstebetjent Anders Haugerud.

Det startet med åpningsshow og litt senere ble det sang av en jente på 15 år. – Vi ønsker å vise våre kollegaer det positive ungdommen får til. Jeg må si det var et hyggelig julebord med god mat og strålende underholdning.

Alle sammen er veldig fornøyde – både politiet og ungdommen, sier han.

Frister til gjentakelse

Politiet pleier ikke å ha underholdning på julebordet, det ble det uten tvil denne gangen.

– Ungdommen fikk tilbud om å låne uniformer, men de kjørte sin egen stil. Det frister å gjøre dette igjen, så man skal ikke se bort ifra at vi inviterer dem ved flere anledninger, sier Haugerud.

– Utgangspunktet er å få fram det samarbeidet vi har med ungdommen. Det er vi stolte av og vi er stolte av det vi får til.

Julebordet pleier å være på Vardeheim, men de kjenner godt til Grorud samfunnshus og ser på det som et perfekt sted å ha det.

– I tillegg er vi 180 ansatte nå, og da trenger vi mer plass, sier han.

Siste nytt i Kultur

Best på sentret

Årets butikk på Alna senter for 2016 er kåret. Det ble Oslo Dyrebutikk.

ANNONSE
Siste skoleavslutning på Gran

I forbindelse med nedleggelsen av Gran skole holdt skolen en stor avslutningskonsert i skolegården nest siste skoledag. Etter sommerferien flytter elevene over til Haugen skole.

 
Bare ett år igjen

Anna Maria Sørensen (17), Marcus Bratholm Sjølie (17) og Vilde Christine Tunheim (17) kan nå legge to fantastiske år på Natur videregående skole bak seg. Nå er det sommerferie, før de begir seg ut på siste året.

Vant pris for faglig og <BR>sosialt engasjement

Nikolas Emil Martinsen (19) går ut av Hellerud videregående skole og inn i sommerferien med Rotaryprisen.

Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

 
ANNONSE