Pølsefest på Romsås

Pølsefest på Romsås

 

Mens de fleste roper på julenissen under juletrefester, er det noen andre de venter på i Romsås kirke. Der feirer de den hellige tre kongers dag. Og har selvfølgelig en pølsefest.

Tekst:

Publisert:

For forrige søndag var alle invitert til messe for store og små i Romsås kirke, før turen gikk opp til andre etasje og juletrefest.

– Det er veldig hyggelig med juletrefester, sier prest Hanne Kleveland. 
Og hun fikk masse skryt av tidligere menighetsrådleder og nå frivillig, Jon Nyberg som for anledningen ønsket alle velkommen.

– Det er prest Hanne som har stilt i stand alt her. Jeg har bare fått i oppgave av henne å ta i mot alle sammen mens hun tar bilder med dåpsbarna.

– Jeg var jo her ifjor også, og det er akkurat det samme programmet som før, forteller Nyberg.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Underholdt biblioteket <BR>med historie

Anne Fikkan fra Groruddalen historielag og forfatter Marianne Teie møtte opp på Bjerke bibliotek for å formidle to gamle historier. Den ene lokal og den andre familiær.

Klar for kulturfest

Lindeberg kulturens venner er klar for å arrangere årets kulturfestival i pinsehelgen.

 
Ellingsrudåsen imponerer med sirkus – igjen

Elevene på 6. trinn på Ellingsrudåsen skole har de siste to månedene vært i sirkus-verden. Sist tirsdag viste de fram alt fra tryllekunster til akrobatikk og klovneri i forestillingen «Cirkus El Perfecto».

Miljøgaten trenger en motorveitunnel!

Det var et interessant møte i Grorud samfunnshus den 4. mai.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.