Pølsefest på Romsås

Pølsefest på Romsås

 

Mens de fleste roper på julenissen under juletrefester, er det noen andre de venter på i Romsås kirke. Der feirer de den hellige tre kongers dag. Og har selvfølgelig en pølsefest.

Tekst:

Publisert:

For forrige søndag var alle invitert til messe for store og små i Romsås kirke, før turen gikk opp til andre etasje og juletrefest.

– Det er veldig hyggelig med juletrefester, sier prest Hanne Kleveland. 
Og hun fikk masse skryt av tidligere menighetsrådleder og nå frivillig, Jon Nyberg som for anledningen ønsket alle velkommen.

– Det er prest Hanne som har stilt i stand alt her. Jeg har bare fått i oppgave av henne å ta i mot alle sammen mens hun tar bilder med dåpsbarna.

– Jeg var jo her ifjor også, og det er akkurat det samme programmet som før, forteller Nyberg.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Vinteren kom tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.