Populær kaffe på Tonsenhagen

Populær kaffe på Tonsenhagen

GOD KAFFE: Eier av Kaffehjørnet, Xhemali Kalisi vet hva kundene ønsker.

Kaffehjørnet på Tonsenhagen har tiltrukket seg kunder i en årrekke, og den hjemmekoselige stemningen gjør at kundene også velger å komme tilbake.

Skrevet av:

Såpass trofaste er kundene på kaféen at eier Xhemali Kalisi, som også står bak disken, vet hva mange av kundene ønsker å bestille allerede før de åpner munnen.

Det er mange av de samme kundene som kommer innom hver dag, og det er veldig hyggelig. Jeg vet hva de skal ha, siden de pleier å bestille det samme hver dag, forteller Xhemali.

Han har drevet kafeen de siste syv årene, og det er tydelig at kundene setter pris på både han og stedet.

– Dette er som det andre hjemmet for flere av kundene mine. Mange kommer hver morgen og kjøper en kaffe, mens andre koser seg midt på dagen, sier driveren av kafeen.

Møtested

Selv om eieren skulle ønske at han hadde større plass, har han gjort det beste ut av det og har til og med vartet opp med gode stoler og pledd til de som vil sitte ute. Selv i minusgrader.

– Det er mange som møtes her, slår av en prat og tar en kaffe sammen. Og så er det mange mødre som møtes her på barseltreff, sier Xhemali.

Det at man har et sted hvor folk kan møtes tror han er viktig for et nærområde, og også Eva, som bor rett borti gata skryter kafeen opp i skyene.

– Jeg er her nesten hver dag, og har vært det siden i sommer. Jeg synes det er viktig for Tonsenhagen å ha et sånt sted. Og så er det jo veldig sosialt, sier Eva.

Siste nytt i Kultur

Folkefest med kronprinsparet

Besøker Bjerke bydel:

Folkefest med kronprinsparet

  • Kronprinsparet

På mandag kommer kronprinsparet til Bydel Bjerke. Det hele starter på Kulturhuset Veitvet før det ender opp med folkefest ved Isdammen på Årvoll.

Provokativ feminisme <BR>og nye briller

Provokativ feminisme
og nye briller

  • Pilen

Feminisme er et kontroversielt tema, og veldig mange som identifiserer seg som en feminist får mye tyn for det. For omtrent et år siden i dag fant jeg ut at jeg er feminist.

Teller ned til Stovnergalla

Teller ned til Stovnergalla

  • Stovner bydel

I morgen skal Stovner bydel dele ut sine frivilligpriser i fem kategorier. Randi Flaten er nominert til årets ildsjel - og er veldig spent.

 
Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

  • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

  • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

Kunst for vennskap

Kunst for vennskap

  • Barn

Gjennom prosjektet «Skup» har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

 
Fremhever skolen <BR>med festival

Fremhever skolen
med festival

  • Festival

Kuben videregående skole gjentok fjorårets «Kubenfestival» med lokale artister og dansere. Festivalsjefen ser på det som en fin mulighet til å vise fram skolen.

Stovnerkameratene

Stovnerkameratene

Jon Henry Martinsen fra Stovner Frisbeeklubb og Espen Myrbakken fra Rommen SK roser den positive utviklingen i Bydel Stovner. De har begge lang farstid i området, og er nå nominert til idrettsprisen.

Festivalprogrammet tar form

Lindebergfestivalen planlegges

Flere stjerner er
allerede på plakaten

  • Festival

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian er blant dem.

 
Vinterlek for bedre språk

Vinteraktiviteter
for bedre språk

  • Barn

Vinteraktiviteter som skilek og aking hjelper elevene på Vestli skole med å få større språkforståelse og fremme den sosiale kommunikasjonsferdigheten.

Lærevillige Ellingsrud-elever <BR>besøkte begravelsesbyrået

Lærte om døden

  • Skole

Å snakke om døden er for mange et tabuemne, men ikke for elevene ved Ellingsrudåsen skole.

Pegah har fått platekontrakt

Pegah har fått platekontrakt

Forrige uke stod hun på scenen i Kulturhuset Veitvet, men fremover blir det nok mange fler sceneopptredener. Pegah Afifi (19) har nemlig sikret seg platekontrakt. Og første singel slippes 26 mai.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!