ANNONSE

Populær kaffe på Tonsenhagen

Populær kaffe på Tonsenhagen

GOD KAFFE: Eier av Kaffehjørnet, Xhemali Kalisi vet hva kundene ønsker.

Kaffehjørnet på Tonsenhagen har tiltrukket seg kunder i en årrekke, og den hjemmekoselige stemningen gjør at kundene også velger å komme tilbake.

Tekst:

Publisert:

Såpass trofaste er kundene på kaféen at eier Xhemali Kalisi, som også står bak disken, vet hva mange av kundene ønsker å bestille allerede før de åpner munnen.

Det er mange av de samme kundene som kommer innom hver dag, og det er veldig hyggelig. Jeg vet hva de skal ha, siden de pleier å bestille det samme hver dag, forteller Xhemali.

Han har drevet kafeen de siste syv årene, og det er tydelig at kundene setter pris på både han og stedet.

– Dette er som det andre hjemmet for flere av kundene mine. Mange kommer hver morgen og kjøper en kaffe, mens andre koser seg midt på dagen, sier driveren av kafeen.

Møtested

Selv om eieren skulle ønske at han hadde større plass, har han gjort det beste ut av det og har til og med vartet opp med gode stoler og pledd til de som vil sitte ute. Selv i minusgrader.

– Det er mange som møtes her, slår av en prat og tar en kaffe sammen. Og så er det mange mødre som møtes her på barseltreff, sier Xhemali.

Det at man har et sted hvor folk kan møtes tror han er viktig for et nærområde, og også Eva, som bor rett borti gata skryter kafeen opp i skyene.

– Jeg er her nesten hver dag, og har vært det siden i sommer. Jeg synes det er viktig for Tonsenhagen å ha et sånt sted. Og så er det jo veldig sosialt, sier Eva.

Siste nytt i Kultur

St. Hans med Jenny Jenssen

Tradisjonen til Lindeberg omsorgssenter med å feire St. Hansaften med sommerkonsert, er en av de tingene som ble med over til Ellingsrudhjemmet.

ANNONSE
Feiret 25 år og sommerferie

Lillomarka barnehage fyller 25 år i år. Det valgte de å markere på sommeravslutningen i barnehagen.

 
Best på sentret

Årets butikk på Alna senter for 2016 er kåret. Det ble Oslo Dyrebutikk.

Siste skoleavslutning på Gran

I forbindelse med nedleggelsen av Gran skole holdt skolen en stor avslutningskonsert i skolegården nest siste skoledag. Etter sommerferien flytter elevene over til Haugen skole.

Bare ett år igjen

Anna Maria Sørensen (17), Marcus Bratholm Sjølie (17) og Vilde Christine Tunheim (17) kan nå legge to fantastiske år på Natur videregående skole bak seg. Nå er det sommerferie, før de begir seg ut på siste året.

 
ANNONSE