ANNONSE

Samler butikksjefene
til julelunsj

Samler butikksjefene <BR>til julelunsj

TIL STEDE: Øystein Kielland, Akers Avis Groruddalen (f. v), Gunnar Bøyum, konsernsjef Aspelin Ramm og Morten Andresen, eier av Skeidar, var alle til stede da ALNA Senter åpnet. Senterdirektør Hans Georg Helberg (bakerst) synes det var hyggelig at de nå kunne treffes for første gang igjen etter 21 år i forbindelse med årets tradisjonelle julelunsj hvor alle senterets butikksjefer blir invitert.

Tradisjonen tro inviterte senterdirektør ved Alna senter, Hans Georg Helberg, samtlige butikksjefer ved senteret til hyggelig julelunsj. Han kunne samtidig slå fast at senteret er i en positiv utvikling.

Tekst:

Publisert:

– I dag har senteret vært drevet i 21 år uten ledige lokaler. Det er vi stolte av, sier Hans Georg Helberg.

Han synes det er spesielt hyggelig at tre personer som var til stede ved selve åpningen den gang, også var til stede ved årets julelunsj som fant sted på Hotel 33.

Et eventyr

– Øystein Kielland fra Akers Avis Groruddalen var med og dekket begivenheten for Groruddalen Lokal-TV, som lokalavisen hadde på det tidspunktet.

– Gunnar Bøyum som den gang var prosjektansvarlig for gjennomføring av etableringen av Alna Bransjesenter, som det het den gang, og eier Morten Andresen av møbelkjeden Skeidar, som med sin underskrift materialiserte planene. Det skulle bli starten på et eventyr som aldri tar slutt, smiler Helberg.

Videre i sin årstale for butikksjefene kunne han berette at de nå var i sitt tredje av «de neste syv gode årene», og tredje juledag rundt klokken 18.00 er det forventet at Alna senter passerer 2 milliarder i omsetning. Den første milliarden ble passert i år 2000.

Ferdig utbygget

2016 har vært et spesielt år. Senteret er nå ferdig utbygget i overskuelig fremtid. Det siste byggetrinnet var sammensmeltningen av to bygg som ga Biltema et større lager. Men Helberg kunne likevel legge fram sin langtidsplan som tar for seg den store parkeringsplassen midt på området.

Der kan det bli parkeringshus i flere etasjer nedover og butikker i to plan som binder sammen alle byggene. Videre blir det kulturhus med flere kinosaler, samt en roterende restaurant på toppen – med utsikt til Ferder. Dette kan imidlertid ikke gjennomføres før den kryssende T-banen er på plass, det vil si år 2050.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Best på sentret

Årets butikk på Alna senter for 2016 er kåret. Det ble Oslo Dyrebutikk.

ANNONSE
Siste skoleavslutning på Gran

I forbindelse med nedleggelsen av Gran skole holdt skolen en stor avslutningskonsert i skolegården nest siste skoledag. Etter sommerferien flytter elevene over til Haugen skole.

 
Bare ett år igjen

Anna Maria Sørensen (17), Marcus Bratholm Sjølie (17) og Vilde Christine Tunheim (17) kan nå legge to fantastiske år på Natur videregående skole bak seg. Nå er det sommerferie, før de begir seg ut på siste året.

Vant pris for faglig og <BR>sosialt engasjement

Nikolas Emil Martinsen (19) går ut av Hellerud videregående skole og inn i sommerferien med Rotaryprisen.

Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

 
ANNONSE