Sammen om en bedre skole

Sammen om en bedre skole

LEK OG MORO: Zainab (11, t.v.), Narin (9), Sara (11), Isha (10) og Hani (9) fra Gran skole koste seg på samling. Foto: Martine Myhre

Ved skolestart høsten 2017 skal Gran og Haugen skole slås sammen. I forbindelse med dette arrangerte FAU-Gran og FAU-Haugen en samling fylt med aktiviteter og god mat for både elever og foreldre ved de to skolene.

Skrevet av:

Med aktiviteter som tautrekking, hoppeslott og aking er det stort oppmøte ved Verdensparken på Furuset. Sara (11) og Zainab (11) er begge elever på Gran skole og er veldig fornøyde med dagens samling.

­– Vi har nå mulighet til å bli kjent med elevene på Haugen skole. Vi leker sammen og spiser pinnebrød, sier Sara.

Det er bra oppmøte med god blanding av foreldre og barn, hvor foreldrene står for mat fra hele verden og barna som leker rundt.

Det er gøy å smake mat fra andre land samtidig som vi kan leke med de som skal bli våre nye klassekamerater. Det er veldig hyggelig, forteller Sara.

– For å bli kjent med de andre er det viktig å snakke sammen slik at vi kan samarbeide på den nye skolen, tilføyer Zainab.

Bedre kjennskap

Etter at utdannelsesetaten vedtok at de to skolene skal slås sammen, ville FAU fra både Gran og Haugen arrangere en samling gjennom lek og aktiviteter for å bedre kjennskap og kontakt mellom elevenes foreldre og elevene selv.

Vi var redd det skulle bli utfordringer med sammenslåingen da barna og foreldrene deres ikke kjenner til den andre skolen. Derfor planla vi en dag med mye kos for å gjøre noe med dette, forteller Mithat Dogan, FAU-leder ved Gran skole.

Dogan tok kontakt med Shahid Dar som leder FAU ved Haugen skole, han ville gjerne være med på samlingen.

– Vi håpet på litt bedre vær og mer snø, men vi har gjort det beste ut av situasjonen. Det ble kanskje ikke så mye aking, men vi har jo hoppeslott, sier Dar.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

– Viktig å rydde <BR>ellers blir det rotete

Ruskenturné på Ammerud:

– Viktig å rydde
ellers blir det rotete

  • Rusken

Rusken tok turen til Grorud bydel for en barnehageturné sammen med varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam (Ap). Der traff de super-rydderne fra Ammerud.

Feirer 20 år med teater

Feirer 20 år med teater

Tjernveien barnehage fylte 20 år sist fredag. Ved den anledning var det bursdagsfeiring fra start til slutt i barnehagen.

Høyt tempo på skøyteisen

Høyt tempo på skøyteisen

Youngslunden ble fort fylt opp da foreldrene ved 4. trinn på Bryn barneskole arrangerte skøytedisco.

 
Burger med gode råvarer!

Burger med gode råvarer!

Det er få kaféeiere som tør å satse på en ordentlig hjemmelaget meny på et kjøpesenter, men det har eieren av Café Aqua på Linderud turt å gjøre.

«Uten dekning» på Linderud

«Uten dekning» på Linderud

Tradisjoner er til for å holdes. Det viste elevene på Linderud skole da de nok en gang arrangerte Linderud fest i Dalen, med showet «Uten dekning»

Stas med filmpremiere

Stas med filmpremiere

I Norlandia Sørhellinga Barnehage på Tveita samlet på store og små seg foran lerret for å se på filmene som barna selv har laget.

 
Neha i Kakekrigen

Neha i Kakekrigen

Mandag 20. februar starter den åttende uken av Kakekrigen. Denne uken er Neha Nayyar fra Risløkka en av deltakerne nå som kakeklassikeren er tilbake på skjermen.

Meråpent hos Bjerke

Meråpent hos Bjerke

Deichmanske bibliotek har valgt, etter inspirasjon fra Danmark, å gjøre det lettere for deg å bruke biblioteket ved å gjøre filialene meråpne. Man kan nå oppgradere lånekortet sitt til et nøkkelkort og få fri tilgang til lokalene mellom klokken 07 og 23.

Utbygging av ny E6 på Smalvollen

Debatt

Ny E6 på Smalvollen

  • debatt

I Alnaelvas Venner er vi svært overrasket over at Statens vegvesen nå foreslår å legge E6 i dagen langs Smalvollveien.

 
Legg dritten til Groruddalen!

Legg dritten til Groruddalen!

  • Innlegg

Jeg har hatt gleden av å skrive biografien til et par profilerte politikere og i den forbindelse har jeg også intervjuet andre politikere. Rikspolitikere med stortingsplass. Bystyrepolitikere. Ordførere i Norge. Noen av dem spurte jeg: «Hva kommer det av at all dritten blir lagt til Groruddalen?» Je...

Kamzy saler opp

Kamzy saler opp

På selve Valentinsdagen var det klart for at varaordfører i Oslo, Khamshajiny Gunaratnam, skulle sitte på en hest for første gang.

Fra København til Groruddalen

Fra København til Groruddalen

Groruddølen Halvard Lillevik fra Rødtvet har siden 2008 hadde agentur på Christianiabikes. Nå ønsker han at Groruddalen skal få full utnyttelse av slike sykler.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!