Satser på øl

Satser på øl

BLID BRYGGESJAUER: Anders Roede titulere seg selv som «bryggesjauer». Her viser han frem et par prøveeksemplar av produkter som vil bli å finne på polet i september.

Nå har Groruddalen fått eget ølbryggeri.

Det er ikke hver dag det etableres ølbryggeri i Groruddalen. Men nå har St. Hallvards bryggeri kommet på plass langs Østre Aker vei. De ulike ølsortene skal få navn etter kjente byoriginaler fra Oslo. Og Anders Roede titulere seg selv som «bryggesjauer».

Siste nytt i Kultur

Hverdagshelten inviterte <BR>til fest på hjemmet

Sykehjemsprest Ellen Kolb-Schiager bruker pengene hun mottak sammen med prisen «Groruddalens hverdagshelt 2016» på fest for beboerne og ansatte på Furusethjemmet.

Bygg fordelingskryss <BR>mellom tre tunneler

Debatten rundt den planlagte Manglerudtunnelen med utløp i Breivollveien, som så skal gjøres om til en del av E6, pågår for fullt.

 
Lysere tider for loppemarkedet

For noen år siden endret Lindebergskolenes musikkorps strategi på loppemarkedene sine. Det har vist å lønne seg.

Lader opp med arbeidersanger

For 22. gang inviteres det til allsangkveld kvelden før dagen. I år er det leder Frode Jacobsen i Oslo Arbeiderparti som skal holde kveldens appell.

Dobbelt jubileum <BR>og nytt soloalbum

Finn Kalvik runder 70 og feirer sitt 50-årsjubileum som artist med albumet «Ingen vei hjem» – en vei som startet i Stjerneblokkene på Grorud!