Satser på øl

Satser på øl

BLID BRYGGESJAUER: Anders Roede titulere seg selv som «bryggesjauer». Her viser han frem et par prøveeksemplar av produkter som vil bli å finne på polet i september.

Nå har Groruddalen fått eget ølbryggeri.

Det er ikke hver dag det etableres ølbryggeri i Groruddalen. Men nå har St. Hallvards bryggeri kommet på plass langs Østre Aker vei. De ulike ølsortene skal få navn etter kjente byoriginaler fra Oslo. Og Anders Roede titulere seg selv som «bryggesjauer».

Siste nytt i Kultur

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Feiret med pilegrimskake

Det er nå 20 år siden den vestlige pilegrimsleden ble offisielt godkjent – men også 20 år siden jobben med den østlige startet.

 
Matte til lunsj med kunnskapsministeren

Elever på 4. trinn fra Lutvann skole regnet ut hvor mye mel og melk det skal være i scones. Og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fulgte nøye med.

Suksess med utemarkedet

Mester Grønn på Stovner senter har åpnet opp for utemarked de siste tre årene, noe som har ført til positive tilbakemeldinger og utvidelse.

Færre lekser og mindre regn

Det var mange kreative forslag som kom til ordfører Marianne Borgen (SV) da hun åpnet forslagskassen til Tigerstadsteateret inne på sitt kontor. Nå skal alt sorteres og presenteres for byrådet.