Morsdag

Settes pris på hver dag

Settes pris på hver dag

BESTEVENNER: Mamma Mette Nergaard Hansen sammen med datteren Ida Buer. FOTO: Rikke Stener

Hjemme hos Mette Nergaard Hansen er morsdagen en fin dag hvor hun og hennes datter Ida Buer alltid koser seg sammen.

Tekst:

Publisert:

Både Mette og Ida er enig om at morsdag er en hyggelig anledning til å kose seg litt ekstra.

– Vi gjør ikke så mye ut av morsdagen, men det er koselig med den ekstra oppmerksomheten. Vi spiser som regel litt god mat og kake, og det er noe jeg har tatt med meg fra jeg var liten, sier Mette.

Hun legger ikke skjul på hvor mye det betyr for hun å være mor til tre flotte barn.

– Å være mamma er det mest fantastiske man kan bli, spesielt når man har så snille og omtenksomme barn.

Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk æren av å bli mor til nettopp Ida, Trym og Martin, sier hun.

Mamma i fokus

Morsdagen er ikke så viktig hjemme hos Mette og Ida, de mener nemlig at man skal sette pris på hverandre hver eneste dag.

– Mamma setter alle rundt seg i fokus hver dag, så en dag i året fortjener hun 100 prosent fokus på seg selv. Selv om vi er flinke til å vise at vi bryr oss om hverandre alle andre dager også, sier Ida.

Tradisjonsvis pleier Ida og hennes to lillebrødre å gi Mette en gave på sengen når hun våkner, og senere lager de god middag og slapper av.

– Jeg er takknemlig hver dag for at akkurat mamma er mammaen min. Jeg kjenner ingen andre som setter andre mennesker foran seg selv som det hun gjør.

Tenk å være så heldig som kan ha en mamma som også er min beste venn, smiler Ida.

De gir hverandre en stor og god klem, det er ikke vanskelig å se hvor glad de er i hverandre.

– Ida er jenta mi, hun har et hjerte av gull og er et fantastisk menneske som betyr veldig mye for meg, avslutter mamma Mette.

Siste nytt i Kultur

Åpner sommerkafé <BR>på Stovner

Gjengen fra Haugenstua skal sammen med diakonene i Høybråten, Fossum og Stovner menighet drive kafé utenfor Frivillighetssentralen i hele juli måned.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

 
Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.