Siste gang med hotellservice
på Lindeberg

Siste gang med hotellservice <BR>på Lindeberg

LAGER STEMNING: Anders Kvalsnes, Tor Steinsrud og Sigurd Johannessen fra Oslo Nord Rotaryklubb tar turen til Lindeberg omsorgssenter sammen med julenissen og hotelldirektør Olav Brommeland på Radisson Blu før jul. Det er noe de håper de kan fortsette med i lang tid fremover.

For andre gang spanderte Radisson Blu Hotel, Alna julelunsj i samarbeid med Oslo Nord Rotaryklubb på Lindeberg omsorgssenter. Med flytteplaner for omsorgssentret ser det ut til å bli siste.

Skrevet av:

I fjor tok Oslo Nord Rotaryklubb et initiativ ovenfor hotellet om å gjøre noe sammen i forbindelse med jul. Ifølge Tor Steinsrud fra Oslo Nord Rotaryklubb har det nå blitt en tradisjon.

Sammen med hotellet har vi et felles ønske om å bidra i nærmiljøet i jula. Det ble til at de spanderer og serverer julelunsj for beboerne og ansatte på Lindeberg omsorgssenter. Det ble en suksess i fjor, men noen ting som hakket litt har vi forhåpentligvis fått endret på i år, sier han.

Likevel er rotaryklubbens medlemmer enige om at festen er avhengig av trekkspilleren Sigurd Johannessen.

Flytter til Ellingsrud

16. mars flytter Lindeberg omsorgssenter til Ellingsrudhjemmet, men håpet om å fortsette samarbeidet er der fra alle parter.

– Det skal rives her og vi flytter til Ellingsrudhjemmet, som er et helt nytt sted. Her har det gått ut på dato og det er veldig gammeldags, sier institusjonssjef Svein Owe Gundersen på Lindeberg omsorgssenter.

Omsorgssentret som har vært på Lindeberg siden 1979 skal rives og bygges opp igjen. Det skal mest sannsynlig bli et nytt sykehjem, men de planene er ikke helt bestemt ennå.

– Vi ser fram til å komme i nye og moderne lokaler. Nå blir det en ny start, sier Gundersen.

Følger gjerne etter

Han forsikrer om at de ikke flytter langt og inviterer gjerne Oslo Nord Rotaryklubb og Radisson Blu Hotel til Ellingsrud.

– De må gjerne komme dit neste jul. Det er kjempepositivt at de kommer hit og gir litt førjulsstemning. Vi er veldig glade for det, sier institusjonssjefen.

Det er ingen store endringer på arrangementet i år, bortsett fra at det skjer lite i kafeen.

– Vi kjører det samme som i fjor, men i år går vi rett opp på avdelingene. Ansatte fra hotellet har med mat og serverer, mens vi og spillemannen vår følger etter, sier Anders Kvalsnes fra Oslo Nord Rotaryklubb.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Folkefest med kronprinsparet

Besøker Bjerke bydel:

Folkefest med kronprinsparet

  • Kronprinsparet

På mandag kommer kronprinsparet til Bydel Bjerke. Det hele starter på Kulturhuset Veitvet før det ender opp med folkefest ved Isdammen på Årvoll.

Provokativ feminisme <BR>og nye briller

Provokativ feminisme
og nye briller

  • Pilen

Feminisme er et kontroversielt tema, og veldig mange som identifiserer seg som en feminist får mye tyn for det. For omtrent et år siden i dag fant jeg ut at jeg er feminist.

Teller ned til Stovnergalla

Teller ned til Stovnergalla

  • Stovner bydel

I morgen skal Stovner bydel dele ut sine frivilligpriser i fem kategorier. Randi Flaten er nominert til årets ildsjel - og er veldig spent.

 
Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

  • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

  • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

Kunst for vennskap

Kunst for vennskap

  • Barn

Gjennom prosjektet «Skup» har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

 
Fremhever skolen <BR>med festival

Fremhever skolen
med festival

  • Festival

Kuben videregående skole gjentok fjorårets «Kubenfestival» med lokale artister og dansere. Festivalsjefen ser på det som en fin mulighet til å vise fram skolen.

Stovnerkameratene

Stovnerkameratene

Jon Henry Martinsen fra Stovner Frisbeeklubb og Espen Myrbakken fra Rommen SK roser den positive utviklingen i Bydel Stovner. De har begge lang farstid i området, og er nå nominert til idrettsprisen.

Festivalprogrammet tar form

Lindebergfestivalen planlegges

Flere stjerner er
allerede på plakaten

  • Festival

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian er blant dem.

 
Vinterlek for bedre språk

Vinteraktiviteter
for bedre språk

  • Barn

Vinteraktiviteter som skilek og aking hjelper elevene på Vestli skole med å få større språkforståelse og fremme den sosiale kommunikasjonsferdigheten.

Lærevillige Ellingsrud-elever <BR>besøkte begravelsesbyrået

Lærte om døden

  • Skole

Å snakke om døden er for mange et tabuemne, men ikke for elevene ved Ellingsrudåsen skole.

Pegah har fått platekontrakt

Pegah har fått platekontrakt

Forrige uke stod hun på scenen i Kulturhuset Veitvet, men fremover blir det nok mange fler sceneopptredener. Pegah Afifi (19) har nemlig sikret seg platekontrakt. Og første singel slippes 26 mai.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!