Skiglede på Trollvann

Skiglede på Trollvann

 

Det er mange som venter på at skibakkene i Grefsenkleiva skal åpne, men i mellomtiden er det mange som har tatt turen til Trollvann.

Tekst:

Publisert:

I helgen var det faktisk så mange som hadde tatt turen, at det stod biler nedover langs hele veien. Noen hadde til og med tatt turen helt fra Jevnaker.

– Det er første gang vi står på slalåm denne sesongen, og det er første gang vi står på slalåm i Trollvann faktisk, forteller Hans Olav og Trude.

De har tatt med seg barna Oskar Nicolai, Emma Oline og Fillip August for å besøke familie. Og da ble det naturlig å ta familieturen til slalåmbakken.

– Vi har stått ganske lenge i heiskø, siden det kun er en heis opp og det er så mange her i dag, sier Trude.

– Men det er jo et helt ypperlig sted for de minste da. For dem er det jo helt perfekt, legger Hans Olav til.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Vinteren slo tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.