Skiglede på Trollvann

Skiglede på Trollvann

 

Det er mange som venter på at skibakkene i Grefsenkleiva skal åpne, men i mellomtiden er det mange som har tatt turen til Trollvann.

Tekst:

Publisert:

I helgen var det faktisk så mange som hadde tatt turen, at det stod biler nedover langs hele veien. Noen hadde til og med tatt turen helt fra Jevnaker.

– Det er første gang vi står på slalåm denne sesongen, og det er første gang vi står på slalåm i Trollvann faktisk, forteller Hans Olav og Trude.

De har tatt med seg barna Oskar Nicolai, Emma Oline og Fillip August for å besøke familie. Og da ble det naturlig å ta familieturen til slalåmbakken.

– Vi har stått ganske lenge i heiskø, siden det kun er en heis opp og det er så mange her i dag, sier Trude.

– Men det er jo et helt ypperlig sted for de minste da. For dem er det jo helt perfekt, legger Hans Olav til.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

 
– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.

Holdt tale sammen

Elevrådsleder Maria Halmø Jahr (15) på Veitvet skole tok med seg venninnen Karen Kate Tejano (16) opp på scenen for å holde tale.