Vinterferie-tilbud i Grorud bydel

Slalåm, trampoline og spill

Slalåm, trampoline og spill

ØNSKER VELKOMMEN: Habib Tahir ønsker alle barn og unge i Bydel Grorud velkommen til en innholdsrik vinterferie. FOTO: Rikke Stener

Bydel Grorud har satt sammen mange aktiviteter slik at barn og unge skal ha noe å gjøre i vinterferien. I år har de utvidet tilbudet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.02.2017 kl 11:01

Gjennom alle år har Bydel Grorud bidratt til at barn i bydelen får ulike tilbud de kan delta på i skolens ferier. På grunn av stor etterspørsel har de i år utvidet tilbudet med enda flere aktiviteter.

Vi har for første gang aktiviteter hver eneste dag, mandag til lørdag gjennom hele vinterferien, sier seksjonsleder for Aktivitetsenheten i Bydel Grorud, Habib Tahir.

I tillegg til å ha aktiviteter hver dag, i motsetning til et par dager i fjor, har de også ting man kan gjøre både på dag- og kveldstid.

– Dette er en god mulighet for foreldre som ønsker at barna skal gjøre noe ut av ferien. I tillegg er tilbudene veldig rimelig, sier Tahir.

Totalt har bydelen opp mot 400 unge som møter opp i ferier, det er blant grunnene til at de har en økning på antall dager og aktiviteter i år.

Nye tilbud

For de som er mellom ti og atten år gamle er dette et eksklusivt tilbud dersom man er bosatt i Bydel Grorud.

– Vi tilbyr alt fra alpint på Kongsberg skisenter til moro hos Rush trampolinepark. Sistnevnte er nytt og her kan man øve på hopp og triks, sier Tahir.

Er du glad i spill kan man besøke House of Nerds som er et Europas største gamingsentre, ellers kan man gå på låtskriverkurs, disse er også nye aktiviteter.

– Det mest populære tilbudet vi har er badeland. Det har vi hatt flere ganger i tidligere ferier og vi tar med rundt 60 unger, forteller han.

Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet(Bufdir) har støttet bydelen sånn at de får tilbudt de unge en gøy vinterferie.

– Vi er veldig glad i støtten fra Bufdir og vi håper så mange som mulig melder seg på og får underskrift av foreldrene før fristen 15. februar, avslutter Tahir.

Siste nytt i Kultur

Vinteren kom tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.