Vinterferie-tilbud i Grorud bydel

Slalåm, trampoline og spill

Slalåm, trampoline og spill

ØNSKER VELKOMMEN: Habib Tahir ønsker alle barn og unge i Bydel Grorud velkommen til en innholdsrik vinterferie. Foto: Rikke Stener

Bydel Grorud har satt sammen mange aktiviteter slik at barn og unge skal ha noe å gjøre i vinterferien. I år har de utvidet tilbudet.

Skrevet av:

Oppdatert:
08.02.2017 kl 11:01

Gjennom alle år har Bydel Grorud bidratt til at barn i bydelen får ulike tilbud de kan delta på i skolens ferier. På grunn av stor etterspørsel har de i år utvidet tilbudet med enda flere aktiviteter.

Vi har for første gang aktiviteter hver eneste dag, mandag til lørdag gjennom hele vinterferien, sier seksjonsleder for Aktivitetsenheten i Bydel Grorud, Habib Tahir.

I tillegg til å ha aktiviteter hver dag, i motsetning til et par dager i fjor, har de også ting man kan gjøre både på dag- og kveldstid.

– Dette er en god mulighet for foreldre som ønsker at barna skal gjøre noe ut av ferien. I tillegg er tilbudene veldig rimelig, sier Tahir.

Totalt har bydelen opp mot 400 unge som møter opp i ferier, det er blant grunnene til at de har en økning på antall dager og aktiviteter i år.

Nye tilbud

For de som er mellom ti og atten år gamle er dette et eksklusivt tilbud dersom man er bosatt i Bydel Grorud.

– Vi tilbyr alt fra alpint på Kongsberg skisenter til moro hos Rush trampolinepark. Sistnevnte er nytt og her kan man øve på hopp og triks, sier Tahir.

Er du glad i spill kan man besøke House of Nerds som er et Europas største gamingsentre, ellers kan man gå på låtskriverkurs, disse er også nye aktiviteter.

– Det mest populære tilbudet vi har er badeland. Det har vi hatt flere ganger i tidligere ferier og vi tar med rundt 60 unger, forteller han.

Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet(Bufdir) har støttet bydelen sånn at de får tilbudt de unge en gøy vinterferie.

– Vi er veldig glad i støtten fra Bufdir og vi håper så mange som mulig melder seg på og får underskrift av foreldrene før fristen 15. februar, avslutter Tahir.

Siste nytt i Kultur

– Viktig å rydde <BR>ellers blir det rotete

Ruskenturné på Ammerud:

– Viktig å rydde
ellers blir det rotete

  • Rusken

Rusken tok turen til Grorud bydel for en barnehageturné sammen med varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam (Ap). Der traff de super-rydderne fra Ammerud.

Feirer 20 år med teater

Feirer 20 år med teater

Tjernveien barnehage fylte 20 år sist fredag. Ved den anledning var det bursdagsfeiring fra start til slutt i barnehagen.

Høyt tempo på skøyteisen

Høyt tempo på skøyteisen

Youngslunden ble fort fylt opp da foreldrene ved 4. trinn på Bryn barneskole arrangerte skøytedisco.

 
Burger med gode råvarer!

Burger med gode råvarer!

Det er få kaféeiere som tør å satse på en ordentlig hjemmelaget meny på et kjøpesenter, men det har eieren av Café Aqua på Linderud turt å gjøre.

«Uten dekning» på Linderud

«Uten dekning» på Linderud

Tradisjoner er til for å holdes. Det viste elevene på Linderud skole da de nok en gang arrangerte Linderud fest i Dalen, med showet «Uten dekning»

Stas med filmpremiere

Stas med filmpremiere

I Norlandia Sørhellinga Barnehage på Tveita samlet på store og små seg foran lerret for å se på filmene som barna selv har laget.

 
Neha i Kakekrigen

Neha i Kakekrigen

Mandag 20. februar starter den åttende uken av Kakekrigen. Denne uken er Neha Nayyar fra Risløkka en av deltakerne nå som kakeklassikeren er tilbake på skjermen.

Meråpent hos Bjerke

Meråpent hos Bjerke

Deichmanske bibliotek har valgt, etter inspirasjon fra Danmark, å gjøre det lettere for deg å bruke biblioteket ved å gjøre filialene meråpne. Man kan nå oppgradere lånekortet sitt til et nøkkelkort og få fri tilgang til lokalene mellom klokken 07 og 23.

Utbygging av ny E6 på Smalvollen

Debatt

Ny E6 på Smalvollen

  • debatt

I Alnaelvas Venner er vi svært overrasket over at Statens vegvesen nå foreslår å legge E6 i dagen langs Smalvollveien.

 
Legg dritten til Groruddalen!

Legg dritten til Groruddalen!

  • Innlegg

Jeg har hatt gleden av å skrive biografien til et par profilerte politikere og i den forbindelse har jeg også intervjuet andre politikere. Rikspolitikere med stortingsplass. Bystyrepolitikere. Ordførere i Norge. Noen av dem spurte jeg: «Hva kommer det av at all dritten blir lagt til Groruddalen?» Je...

Kamzy saler opp

Kamzy saler opp

På selve Valentinsdagen var det klart for at varaordfører i Oslo, Khamshajiny Gunaratnam, skulle sitte på en hest for første gang.

Fra København til Groruddalen

Fra København til Groruddalen

Groruddølen Halvard Lillevik fra Rødtvet har siden 2008 hadde agentur på Christianiabikes. Nå ønsker han at Groruddalen skal få full utnyttelse av slike sykler.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!