Vinterferie-tilbud i Grorud bydel

Slalåm, trampoline og spill

Slalåm, trampoline og spill

ØNSKER VELKOMMEN: Habib Tahir ønsker alle barn og unge i Bydel Grorud velkommen til en innholdsrik vinterferie. Foto: Rikke Stener

Bydel Grorud har satt sammen mange aktiviteter slik at barn og unge skal ha noe å gjøre i vinterferien. I år har de utvidet tilbudet.

Skrevet av:

Oppdatert:
08.02.2017 kl 11:01

Gjennom alle år har Bydel Grorud bidratt til at barn i bydelen får ulike tilbud de kan delta på i skolens ferier. På grunn av stor etterspørsel har de i år utvidet tilbudet med enda flere aktiviteter.

Vi har for første gang aktiviteter hver eneste dag, mandag til lørdag gjennom hele vinterferien, sier seksjonsleder for Aktivitetsenheten i Bydel Grorud, Habib Tahir.

I tillegg til å ha aktiviteter hver dag, i motsetning til et par dager i fjor, har de også ting man kan gjøre både på dag- og kveldstid.

– Dette er en god mulighet for foreldre som ønsker at barna skal gjøre noe ut av ferien. I tillegg er tilbudene veldig rimelig, sier Tahir.

Totalt har bydelen opp mot 400 unge som møter opp i ferier, det er blant grunnene til at de har en økning på antall dager og aktiviteter i år.

Nye tilbud

For de som er mellom ti og atten år gamle er dette et eksklusivt tilbud dersom man er bosatt i Bydel Grorud.

– Vi tilbyr alt fra alpint på Kongsberg skisenter til moro hos Rush trampolinepark. Sistnevnte er nytt og her kan man øve på hopp og triks, sier Tahir.

Er du glad i spill kan man besøke House of Nerds som er et Europas største gamingsentre, ellers kan man gå på låtskriverkurs, disse er også nye aktiviteter.

– Det mest populære tilbudet vi har er badeland. Det har vi hatt flere ganger i tidligere ferier og vi tar med rundt 60 unger, forteller han.

Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet(Bufdir) har støttet bydelen sånn at de får tilbudt de unge en gøy vinterferie.

– Vi er veldig glad i støtten fra Bufdir og vi håper så mange som mulig melder seg på og får underskrift av foreldrene før fristen 15. februar, avslutter Tahir.

Siste nytt i Kultur

Folkefest med kronprinsparet

Besøker Bjerke bydel:

Folkefest med kronprinsparet

  • Kronprinsparet

På mandag kommer kronprinsparet til Bydel Bjerke. Det hele starter på Kulturhuset Veitvet før det ender opp med folkefest ved Isdammen på Årvoll.

Provokativ feminisme <BR>og nye briller

Provokativ feminisme
og nye briller

  • Pilen

Feminisme er et kontroversielt tema, og veldig mange som identifiserer seg som en feminist får mye tyn for det. For omtrent et år siden i dag fant jeg ut at jeg er feminist.

Teller ned til Stovnergalla

Teller ned til Stovnergalla

  • Stovner bydel

I morgen skal Stovner bydel dele ut sine frivilligpriser i fem kategorier. Randi Flaten er nominert til årets ildsjel - og er veldig spent.

 
Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

  • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

  • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

Kunst for vennskap

Kunst for vennskap

  • Barn

Gjennom prosjektet «Skup» har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

 
Fremhever skolen <BR>med festival

Fremhever skolen
med festival

  • Festival

Kuben videregående skole gjentok fjorårets «Kubenfestival» med lokale artister og dansere. Festivalsjefen ser på det som en fin mulighet til å vise fram skolen.

Stovnerkameratene

Stovnerkameratene

Jon Henry Martinsen fra Stovner Frisbeeklubb og Espen Myrbakken fra Rommen SK roser den positive utviklingen i Bydel Stovner. De har begge lang farstid i området, og er nå nominert til idrettsprisen.

Festivalprogrammet tar form

Lindebergfestivalen planlegges

Flere stjerner er
allerede på plakaten

  • Festival

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian er blant dem.

 
Vinterlek for bedre språk

Vinteraktiviteter
for bedre språk

  • Barn

Vinteraktiviteter som skilek og aking hjelper elevene på Vestli skole med å få større språkforståelse og fremme den sosiale kommunikasjonsferdigheten.

Lærevillige Ellingsrud-elever <BR>besøkte begravelsesbyrået

Lærte om døden

  • Skole

Å snakke om døden er for mange et tabuemne, men ikke for elevene ved Ellingsrudåsen skole.

Pegah har fått platekontrakt

Pegah har fått platekontrakt

Forrige uke stod hun på scenen i Kulturhuset Veitvet, men fremover blir det nok mange fler sceneopptredener. Pegah Afifi (19) har nemlig sikret seg platekontrakt. Og første singel slippes 26 mai.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!