Vinterferie-tilbud i Grorud bydel

Slalåm, trampoline og spill

Slalåm, trampoline og spill

ØNSKER VELKOMMEN: Habib Tahir ønsker alle barn og unge i Bydel Grorud velkommen til en innholdsrik vinterferie. FOTO: Rikke Stener

Bydel Grorud har satt sammen mange aktiviteter slik at barn og unge skal ha noe å gjøre i vinterferien. I år har de utvidet tilbudet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.02.2017 kl 11:01

Gjennom alle år har Bydel Grorud bidratt til at barn i bydelen får ulike tilbud de kan delta på i skolens ferier. På grunn av stor etterspørsel har de i år utvidet tilbudet med enda flere aktiviteter.

Vi har for første gang aktiviteter hver eneste dag, mandag til lørdag gjennom hele vinterferien, sier seksjonsleder for Aktivitetsenheten i Bydel Grorud, Habib Tahir.

I tillegg til å ha aktiviteter hver dag, i motsetning til et par dager i fjor, har de også ting man kan gjøre både på dag- og kveldstid.

– Dette er en god mulighet for foreldre som ønsker at barna skal gjøre noe ut av ferien. I tillegg er tilbudene veldig rimelig, sier Tahir.

Totalt har bydelen opp mot 400 unge som møter opp i ferier, det er blant grunnene til at de har en økning på antall dager og aktiviteter i år.

Nye tilbud

For de som er mellom ti og atten år gamle er dette et eksklusivt tilbud dersom man er bosatt i Bydel Grorud.

– Vi tilbyr alt fra alpint på Kongsberg skisenter til moro hos Rush trampolinepark. Sistnevnte er nytt og her kan man øve på hopp og triks, sier Tahir.

Er du glad i spill kan man besøke House of Nerds som er et Europas største gamingsentre, ellers kan man gå på låtskriverkurs, disse er også nye aktiviteter.

– Det mest populære tilbudet vi har er badeland. Det har vi hatt flere ganger i tidligere ferier og vi tar med rundt 60 unger, forteller han.

Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet(Bufdir) har støttet bydelen sånn at de får tilbudt de unge en gøy vinterferie.

– Vi er veldig glad i støtten fra Bufdir og vi håper så mange som mulig melder seg på og får underskrift av foreldrene før fristen 15. februar, avslutter Tahir.

Siste nytt i Kultur

Åpner sommerkafé <BR>på Stovner

Gjengen fra Haugenstua skal sammen med diakonene i Høybråten, Fossum og Stovner menighet drive kafé utenfor Frivillighetssentralen i hele juli måned.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

 
Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.