Stas med deltakelse
i Norske Talenter

Stas med deltakelse <BR>i Norske Talenter

GLADE DANSERE: Å delta i Norske Talenter er ikke noe man gjør hver dag. F.v bak: Thushiya (11), Sharuca (11), Juliana (9), Deion (11), Pia (9), Sonja (10). Foran f.v: Alicia (11), Marcus (12) og Elise (11).

Det var først etter at de hadde sett ett innlegg på nett at Surreal Crew fra Vestli IL bestemte seg for å bli med i konkurransen. Nå har de gått videre.

Skrevet av:

Etter at trener Monique Aarseth hadde sett en reklame for Norske Talenter, bestemte hun seg for å melde på Surreal Crew. En gjeng på syv medlemmer som danser for Vestli IL.

Det var helt utrolig at vi gikk videre. Vi var først på en audition for å se om de ville ha oss med i programmet. Det ville de, og deretter gikk turen til Bergen hvor vi ble sendt videre i konkurransen, forteller Aarseth.

Det var en stolt gjeng som fikk dra på tur med hotell og fly uten mamma og pappa. Oppholdet ble dekket av TV2 selv.

Aldri høye forventninger

Selv om Aarseth alltid er den som er mest nervøs, har hun lært en god regel av danserne i Surreal Crew.

– De er alltid så rolige, når de deltar i konkurranser har de aldri for store forventinger til seg selv. Det viktigste er å være med, og dersom man vinner er det en ekstra bonus, sier hun.

En som får ekstra skryt er trenerens datter, Demie Aimée Aarseth. Hun har nemlig koreografert hele dansen.

– Jeg har gitt stafettpinnen videre til min datter, det er hun som har laget dansen og fått på plass ansiktsuttrykk og attitude, forteller trener Aarseth.

Allerede spilt inn

Etter episoden hvor de gikk videre i Norske Talenter, som ble vist tidligere i januar, har de alt rukket å spille inn dansen for neste del av konkurransen.

– Jeg kan ikke si så mye, men den er alt spilt inn og det vil bli noe helt nytt, sier Aarseth.

Hun holder kortene tett til brystet, da det skal bli en overraskelse når episoden kommer ut en gang i februar eller mars.

– Det vil fortsatt være Hiphop, men likevel blir det en annen musikksjanger. Dansen skal gi dere en historie, forteller en stolt trener for Surreal Crew og Vestli IL.

Siste nytt i Kultur

Tar barnas helse på alvor

Tar barnas helse på alvor

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

Vil forebygge voldtekter

Vil forebygge voldtekter

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Styrker skolemiljøet <BR>gjennom kunst

Styrker skolemiljøet
gjennom kunst

Gjennom prosjektet «Skup« har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

 
Fremhever skolen <BR>med festival

Fremhever skolen
med festival

  • Festival

Kuben videregående skole gjentok fjorårets «Kubenfestival» med lokale artister og dansere. Festivalsjefen ser på det som en fin mulighet til å vise fram skolen.

Stovnerkameratene

Stovnerkameratene

Jon Henry Martinsen fra Stovner Frisbeeklubb og Espen Myrbakken fra Rommen SK roser den positive utviklingen i Bydel Stovner. De har begge lang farstid i området, og er nå nominert til idrettsprisen.

Festivalprogrammet tar form

Lindebergfestivalen planlegges

Flere stjerner er
allerede på plakaten

  • Festival

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian er blant dem.

 
Vinterlek for bedre språk

Vinteraktiviteter
for bedre språk

  • Barn

Vinteraktiviteter som skilek og aking hjelper elevene på Vestli skole med å få større språkforståelse og fremme den sosiale kommunikasjonsferdigheten.

Lærevillige Ellingsrud-elever <BR>besøkte begravelsesbyrået

Lærte om døden

  • Skole

Å snakke om døden er for mange et tabuemne, men ikke for elevene ved Ellingsrudåsen skole.

Pegah har fått platekontrakt

Pegah har fått platekontrakt

Forrige uke stod hun på scenen i Kulturhuset Veitvet, men fremover blir det nok mange fler sceneopptredener. Pegah Afifi (19) har nemlig sikret seg platekontrakt. Og første singel slippes 26 mai.

 
Stiller opp for Libanon igjen

Stiller opp for Libanon igjen

Innsamlingsaksjonen til Right To Play er like rundt hjørnet. Som de to tidligere årene stiller elevene på Bjerke videregående skole opp. I år gjør de som i fjor og samler inn penger til barn i Libanon.

De unge stemmers kraft

De unge stemmers kraft

  • Årets unge ildsjel

Bydel Stovner velger for første gang å hylle de unge stemmene fra Stovner med en egen pris. Og de kommer med en oppfordring til alle dalens ungdommer; at man ikke skal undervurdere seg selv.

De erfarne kandidatene

De erfarne kandidatene

  • Stovner bydel

Ivan Heggelund, Randi Flaten og Mohammed Hagi Khayre er alle tre nominert til årets ildsjel-pris. Kandidatene har blitt plukket ut for sitt brennende engasjement for barn og unge.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!