ANNONSE

Stas med deltakelse
i Norske Talenter

Stas med deltakelse <BR>i Norske Talenter

GLADE DANSERE: Å delta i Norske Talenter er ikke noe man gjør hver dag. F.v bak: Thushiya (11), Sharuca (11), Juliana (9), Deion (11), Pia (9), Sonja (10). Foran f.v: Alicia (11), Marcus (12) og Elise (11).

Det var først etter at de hadde sett ett innlegg på nett at Surreal Crew fra Vestli IL bestemte seg for å bli med i konkurransen. Nå har de gått videre.

Tekst:

Publisert:

Etter at trener Monique Aarseth hadde sett en reklame for Norske Talenter, bestemte hun seg for å melde på Surreal Crew. En gjeng på syv medlemmer som danser for Vestli IL.

Det var helt utrolig at vi gikk videre. Vi var først på en audition for å se om de ville ha oss med i programmet. Det ville de, og deretter gikk turen til Bergen hvor vi ble sendt videre i konkurransen, forteller Aarseth.

Det var en stolt gjeng som fikk dra på tur med hotell og fly uten mamma og pappa. Oppholdet ble dekket av TV2 selv.

Aldri høye forventninger

Selv om Aarseth alltid er den som er mest nervøs, har hun lært en god regel av danserne i Surreal Crew.

– De er alltid så rolige, når de deltar i konkurranser har de aldri for store forventinger til seg selv. Det viktigste er å være med, og dersom man vinner er det en ekstra bonus, sier hun.

En som får ekstra skryt er trenerens datter, Demie Aimée Aarseth. Hun har nemlig koreografert hele dansen.

– Jeg har gitt stafettpinnen videre til min datter, det er hun som har laget dansen og fått på plass ansiktsuttrykk og attitude, forteller trener Aarseth.

Allerede spilt inn

Etter episoden hvor de gikk videre i Norske Talenter, som ble vist tidligere i januar, har de alt rukket å spille inn dansen for neste del av konkurransen.

– Jeg kan ikke si så mye, men den er alt spilt inn og det vil bli noe helt nytt, sier Aarseth.

Hun holder kortene tett til brystet, da det skal bli en overraskelse når episoden kommer ut en gang i februar eller mars.

– Det vil fortsatt være Hiphop, men likevel blir det en annen musikksjanger. Dansen skal gi dere en historie, forteller en stolt trener for Surreal Crew og Vestli IL.

Siste nytt i Kultur

Best på sentret

Årets butikk på Alna senter for 2016 er kåret. Det ble Oslo Dyrebutikk.

ANNONSE
Siste skoleavslutning på Gran

I forbindelse med nedleggelsen av Gran skole holdt skolen en stor avslutningskonsert i skolegården nest siste skoledag. Etter sommerferien flytter elevene over til Haugen skole.

 
Bare ett år igjen

Anna Maria Sørensen (17), Marcus Bratholm Sjølie (17) og Vilde Christine Tunheim (17) kan nå legge to fantastiske år på Natur videregående skole bak seg. Nå er det sommerferie, før de begir seg ut på siste året.

Vant pris for faglig og <BR>sosialt engasjement

Nikolas Emil Martinsen (19) går ut av Hellerud videregående skole og inn i sommerferien med Rotaryprisen.

Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

 
ANNONSE