Stiller ut i Rådhusgalleriet

Stiller ut i Rådhusgalleriet

 

Onsdag inviterer avtroppende Ruskengeneral Kjellaug Løken til vernissasje i Rådhusgalleriet. Her har hun samlet over femti bilder.

Tekst:

Publisert:

- Det er akvareller og malerier, og jeg har kalt utstillingen «Kjellaugs blomster». Det er ikke bare bilder av blomster i ordets rette forstand, men også av for eksempel barnebarna mine. De er jo også blomster for meg, smiler hun.

Mange av bildene er franskinspirert, og har motiver fra Cannes og Paris, og i tillegg finnes det bildet fra Spania og fra Løkens egen hage på Nordstrand.

Utstillingen er åpen hver dag, og vil du få med deg åpningen må du ta turen innom klokka 15 førstkommende onsdag. Galleriet finner du med inngang på sjøsiden av Oslo Rådhus.

 

Siste nytt i Kultur

Underholdt biblioteket <BR>med historie

Anne Fikkan fra Groruddalen historielag og forfatter Marianne Teie møtte opp på Bjerke bibliotek for å formidle to gamle historier. Den ene lokal og den andre familiær.

Ellingsrudåsen imponerer med sirkus – igjen

Elevene på 6. trinn på Ellingsrudåsen skole har de siste to månedene vært i sirkus-verden. Sist tirsdag viste de fram alt fra tryllekunster til akrobatikk og klovneri i forestillingen «Cirkus El Perfecto».

 
Miljøgaten trenger en motorveitunnel!

Det var et interessant møte i Grorud samfunnshus den 4. mai.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Feiret med pilegrimskake

Det er nå 20 år siden den vestlige pilegrimsleden ble offisielt godkjent – men også 20 år siden jobben med den østlige startet.