Stilte ut 150 malerier

Stilte ut 150 malerier

 

Det manglet ikke på kunstproduksjoner da 15 medlemmer fra Høybråten Maleklubb stilte ut sine kunstverk på Folkvang. Maleriene er produsert i løpet av dette året.

Hver mandag møtes de 22 medlemmene i klubben i Folkvang for å male side om side. Men i helgen holdt maleklubben sin årlige kunstutstilling, der 15 av medlemmene stilte ut til sammen 150 malerier.

- Det har vært masse folk innom, og vi har solgt flere bilder. Dette er den tredje gangen vi arrangerer salgsutstilling, og det ser ut som at dette er blitt en tradisjon, sier imitiativtaker og leder av klubben, Toril Kluge Hansen.

Variasjon

Medlemmene viste både til akryl- og oljemalerier, i tillegg til akvarell og gyldenlær.

- Vi har ikke noe felles tema, men viser fram det vi har malt stort sett dette året. Det er ekstra gøy å male når man får tilbakemeldinger, mener Hansen.

Maleklubben ble etablert i 1997 og har siden den gang fått flere og flere medlemmer.

- Ved å samles på denne måten lærer vi mye av hverandre. Noen har jo vært på kurs som også andre da kan få litt glede av. Dessuten får vi jo mye inspirasjon av hverandre.

Lodder ut

For å henge opp 150 malerier har klubben lånt opphengingsvegger av Lions Club Oslo Høybråten. I tillegg til at medlemmene har hver sin vegg, har alle malt hvert sitt bilde som loddes ut.

- Mange har kjøpt lodd, så det har vært populært. Det er jo også litt spennende fordi folk vet jo ikke hvilket bilde de vinner, sier klubbmedlem Laila May Fossum.

- Det er også mange som har spurt om de kan bli medlem i klubben mens de har vært innom og sett på utstillingen, fortsetter Toril Kluge Hansen.

Siste nytt i Kultur

Samler 75-åringene <BR>på Høybråten

Samler 75-åringene
på Høybråten

Forrige uke ble alle 75-åringene Høybråten sanitetsforening kunne finne invitert til eldrefest på Huset Vårt.

Utskiftinger på kunstutstillingen

Utskiftinger på kunstutstillingen

Årvoll Lions hadde i helgen sin årlige kunstutstilling. Det er som regel faste kunstnere som stiller ut, men i år har klubben også fått tak i noen nye.

Ringer inn til jubileumsfest

Ringer inn til jubileumsfest

  • Jubileum

Fossum kirke sto ferdig for 40 år siden. Det skal feires på søndag. May Grimdalen håper på godt oppmøte fra hele bydelen.

 
Digg med DUGG på mandag

Stovner-ungdommens egen eplesaft er klar:

Digg med DUGG på mandag

  • DUGG

Sebastian, Ayoub og Thomas inviterer til lansering av epledrikken DUGG under FN-dagen på Stovner. Over 3000 epler er plukket og presset - og alle inntekter går til Redd Barna.

Avsluttet markeringen <BR>av Karl XII

Avsluttet markeringen
av Karl XII

Groruddalen historielag arrangerte tredje og siste del på 300-årsmarkeringen for Karl XIIs angrep på Norge med foredrag på Ellingsrud gård.

Rusken feiret 40 år <BR>med fest i rådhuset

Rusken feiret 40 år
med fest i rådhuset

Rusken så dagens lys for 40 år siden. Ordfører Marianne Borgen og ruskengeneral Jan Hauger er klare på at det bare er begynnelsen på noe som er kommet for å bli.

 
Sammen mot krig og konflikt

Sammen mot krig og konflikt

Søndag 24. oktober er årets TV-aksjon. Alle basene rundt omkring i Groruddalen håper så mange som mulig vil være med å gå med bøsse.

Indiske rytmer på Veitvet

Indiske rytmer på Veitvet

Gulvet på kulturhuset Veitvet ble ryddet og gjort klart til indisk dans i helgen.

Informerer elevene <BR>om TV-aksjonen

Informerer elevene
om TV-aksjonen

Leder Satha Sritharan for TV-aksjonen på Stovner og frivillig Samira Hashi tok turen til Stasjonsfjellet skole for å informere og rekruttere elevene.

 
Magisk lysvandring <BR>langs Alnaelva

Magisk lysvandring
langs Alnaelva

Mange møtte opp for å være med på årets lysvandring langs Alnaelva sist torsdag, og lyssettingen imponerte turgåerne.

Unge programledere

Unge programledere

Tre 12-åringer på Veitvet bruker fritiden til å lage radio- og videprogram på nett. Neste mål er å gjennomføre verdens lengste direktesendte webshow.

Jobber for demokratiet

Ambisiøse Drenusha (23)

Jobber for demokratiet

  • Ambisjoner

Drenusha Suka (23) fra Stovner har vært aktiv i Europeisk Ungdom i tre år. Nå har hun kommet igjennom nåløyet - og er valgt inn i hovedstyret på nasjonalt nivå.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!