ANNONSE

Surreal Crew i semifinalen

Surreal Crew i semifinalen

DIREKTE VIDERE: Surreal Crew danset seg til gullknappen i Norske Talenter, og gikk med det videre til semifinalen. Bildet er tatt fra en opptreden på Stovnergallen for noen uker siden. Foto: Sahal Mohamed fra Stovner Media.

Danserne i Surreal Crew fra Vestli IL har danset seg helt til semifinalen i Norske Talenter. Sist runde fikk de gullknappen og gikk direkte videre.

Tekst:

Publisert:

Dansegruppa som består av en gjeng på ni medlemmer fra Vestli IL fortsetter å imponere dommerne i Norske Talenter. Denne gangen er det gjestedommer Ingar Helge Gimle som ble mest fascinert av gjengen.

Vi følte at vi måtte gjør noe ekstra. Det er alltid en historie i dansen vår og nå var det mobbing og depresjon som sto i fokus, sier trener Monique Aarseth i Surreal Crew.

Vanligvis har de bare med dans, men denne gangen var det også skuespill. Stykket handlet om det å ikke være alene.

– Som en del av skuespillet begynte en av danserne å gråte. Det rørte skuespiller Ingar Helge så mye at han trykket på gullknappen, sier hun.

Fikk gullknappen

Rett etter gjestedommer Gimle trykket på knappen sa han: «Vi knakk alle mann her, jeg har ikke sett noe så nydelig på år og dag». Det fikk danserne i Surreal Crew til å gråte og hoppe av glede.

– Jeg løp opp på scenen sammen med datteren min som er koreografen. Gull dalte ned fra himmelen og det tok litt tid før det gikk opp for noen av oss, sier Aarseth.

Barna tok til og med noen gullbiter med hjem som suvenirer. Sist opptreden er et stykke de har øvd mye på, og gleden ble derfor ekstra stor.

– Vi ønsker å formidle noe. Ved å ikke bare vise dans prøver vi å relatere det til noe og appellere til flere, sier hun.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Vant pris for faglig og <BR>sosialt engasjement

Nikolas Emil Martinsen (19) går ut av Hellerud videregående skole og inn i sommerferien med Rotaryprisen.

ANNONSE
Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

 
Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

 
ANNONSE