Surreal Crew i semifinalen

Surreal Crew i semifinalen

DIREKTE VIDERE: Surreal Crew danset seg til gullknappen i Norske Talenter, og gikk med det videre til semifinalen. Bildet er tatt fra en opptreden på Stovnergallen for noen uker siden. Foto: Sahal Mohamed fra Stovner Media.

Danserne i Surreal Crew fra Vestli IL har danset seg helt til semifinalen i Norske Talenter. Sist runde fikk de gullknappen og gikk direkte videre.

Tekst:

Publisert:

Dansegruppa som består av en gjeng på ni medlemmer fra Vestli IL fortsetter å imponere dommerne i Norske Talenter. Denne gangen er det gjestedommer Ingar Helge Gimle som ble mest fascinert av gjengen.

Vi følte at vi måtte gjør noe ekstra. Det er alltid en historie i dansen vår og nå var det mobbing og depresjon som sto i fokus, sier trener Monique Aarseth i Surreal Crew.

Vanligvis har de bare med dans, men denne gangen var det også skuespill. Stykket handlet om det å ikke være alene.

– Som en del av skuespillet begynte en av danserne å gråte. Det rørte skuespiller Ingar Helge så mye at han trykket på gullknappen, sier hun.

Fikk gullknappen

Rett etter gjestedommer Gimle trykket på knappen sa han: «Vi knakk alle mann her, jeg har ikke sett noe så nydelig på år og dag». Det fikk danserne i Surreal Crew til å gråte og hoppe av glede.

– Jeg løp opp på scenen sammen med datteren min som er koreografen. Gull dalte ned fra himmelen og det tok litt tid før det gikk opp for noen av oss, sier Aarseth.

Barna tok til og med noen gullbiter med hjem som suvenirer. Sist opptreden er et stykke de har øvd mye på, og gleden ble derfor ekstra stor.

– Vi ønsker å formidle noe. Ved å ikke bare vise dans prøver vi å relatere det til noe og appellere til flere, sier hun.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Vinteren slo tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.