Kunstner fra Tonsenhagen

Til Oslo Open

 Til Oslo Open

 

Oslo Open kommer til østsiden av byen 23. april. Da skal Anny Langer fra Tonsenhagen være blant deltakerne.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.04.2017 kl 17:03

– Jeg synes Oslo Open er en unik mulighet for både kunstnere og publikum å møtes i uformelle omgivelser, der kunsten blir til. Jeg er glad for at jeg får lov å bli med i år også, sier kunstner Anny Langer, og Oslo Open deltaker.

Oslo Open er Norges største kunstfestival, og gir publikum mulighet til å se kunst i kunstnerens atelier. Under arrangementet åpner 350 til 400 av Oslos kunstnere dørene for publikum, og det er duket for en intensiv helg full av unike kunstopplevelser.

– Oslo Open gjør en kjempejobb. De velger ut kunstnerne som deltar, markedsfører, lager program, organiserer guidete turer og mer. Det hadde neppe vært like lett å ha åpent atelier og få så mange til å komme, om vi skulle ha organisert dette helt selv, sier Langer.

Anny Langer, kunstner fra Tonsenhagen, deler atelier i Dælenggata med Merete Sæther. De åpner nå sammen sitt atelier for befolkningen.

– Jeg føler at avstanden mellom publikum og kunstner blir litt mindre når man inviterer til åpent atelier. Det blir som å invitere folk hjem til seg i stedet for å møtes på byen. Det er mer personlig. Man får også et annet innblikk enn når man ser en utstilling i et galleri eller et museum, sier hun videre.

Les mer i papiravisen og i vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Åpner sommerkafé <BR>på Stovner

Gjengen fra Haugenstua skal sammen med diakonene i Høybråten, Fossum og Stovner menighet drive kafé utenfor Frivillighetssentralen i hele juli måned.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

 
Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.