ANNONSE

Kunstner fra Tonsenhagen

Til Oslo Open

 Til Oslo Open

 

Oslo Open kommer til østsiden av byen 23. april. Da skal Anny Langer fra Tonsenhagen være blant deltakerne.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.04.2017 kl 17:03

– Jeg synes Oslo Open er en unik mulighet for både kunstnere og publikum å møtes i uformelle omgivelser, der kunsten blir til. Jeg er glad for at jeg får lov å bli med i år også, sier kunstner Anny Langer, og Oslo Open deltaker.

Oslo Open er Norges største kunstfestival, og gir publikum mulighet til å se kunst i kunstnerens atelier. Under arrangementet åpner 350 til 400 av Oslos kunstnere dørene for publikum, og det er duket for en intensiv helg full av unike kunstopplevelser.

– Oslo Open gjør en kjempejobb. De velger ut kunstnerne som deltar, markedsfører, lager program, organiserer guidete turer og mer. Det hadde neppe vært like lett å ha åpent atelier og få så mange til å komme, om vi skulle ha organisert dette helt selv, sier Langer.

Anny Langer, kunstner fra Tonsenhagen, deler atelier i Dælenggata med Merete Sæther. De åpner nå sammen sitt atelier for befolkningen.

– Jeg føler at avstanden mellom publikum og kunstner blir litt mindre når man inviterer til åpent atelier. Det blir som å invitere folk hjem til seg i stedet for å møtes på byen. Det er mer personlig. Man får også et annet innblikk enn når man ser en utstilling i et galleri eller et museum, sier hun videre.

Les mer i papiravisen og i vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

ANNONSE
Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

 
Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

Bydelen hyllet de ansatte

Bydel Alna gjorde stas på sine ansatte som har jobbet i Oslo kommune i 25 og 40 år med en jubileumsmarkering.

Klare for hagefest <BR>og kulturpris

Bydel Groruds kulturpris er blitt delt ut i en årrekke, og i år som i fjor skjer det hele i hagen utenfor Kafé Steinbra.

 
ANNONSE