Kunstner fra Tonsenhagen

Til Oslo Open

 Til Oslo Open

 

Oslo Open kommer til østsiden av byen 23. april. Da skal Anny Langer fra Tonsenhagen være blant deltakerne.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.04.2017 kl 17:03

– Jeg synes Oslo Open er en unik mulighet for både kunstnere og publikum å møtes i uformelle omgivelser, der kunsten blir til. Jeg er glad for at jeg får lov å bli med i år også, sier kunstner Anny Langer, og Oslo Open deltaker.

Oslo Open er Norges største kunstfestival, og gir publikum mulighet til å se kunst i kunstnerens atelier. Under arrangementet åpner 350 til 400 av Oslos kunstnere dørene for publikum, og det er duket for en intensiv helg full av unike kunstopplevelser.

– Oslo Open gjør en kjempejobb. De velger ut kunstnerne som deltar, markedsfører, lager program, organiserer guidete turer og mer. Det hadde neppe vært like lett å ha åpent atelier og få så mange til å komme, om vi skulle ha organisert dette helt selv, sier Langer.

Anny Langer, kunstner fra Tonsenhagen, deler atelier i Dælenggata med Merete Sæther. De åpner nå sammen sitt atelier for befolkningen.

– Jeg føler at avstanden mellom publikum og kunstner blir litt mindre når man inviterer til åpent atelier. Det blir som å invitere folk hjem til seg i stedet for å møtes på byen. Det er mer personlig. Man får også et annet innblikk enn når man ser en utstilling i et galleri eller et museum, sier hun videre.

Les mer i papiravisen og i vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Vinteren slo tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.