ANNONSE

Tor Arne vant påskekrimmen

Tor Arne vant påskekrimmen

VINNEREN OG BRYTEREN: Tor Arne Pedersen fra Hellerud vant årets påskekrim i Akers Avis Groruddalen. Her sammen med påskekrimmens fokus - bryter Stig-André «Stigga» Berge utenfor Grønvold Maskinservice som sponset vinneren med et gavekort på 5000 kroner.

Tor Arne Pedersen fra Hellerud stakk av med seieren i årets påskekrim. Han fikk et gavekort på 5000 kroner av Grønvold Maskinservice utdelt av bryterkongen Stig-André «Stigga» Berge.

Tekst:

Publisert:

- Det var en stor overraskelse da jeg fikk vite at jeg vant. Det er første gang jeg er med i konkurransen, og jeg pleier egentlig ikke sende inn svar på slikt. Men jeg var veldig sikker på hvem som var skurken, smiler Pedersen.

Og skurken var ingen annen enn bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide i Bydel Grorud.

- Jeg så det da han klatret så langt opp i klatreveggen til den store «bronsemedaljen», ler han.

Årets påskekrim tok for seg jakten etter den stjålne OL-medaljen til «Stigga». Det betød en runde til Norvald Mo på Stovner, Øystein Eriksen Søreide på Grorud, byråd Rina Mariann Hansen ved Lillomarka Arena og Mikael Oguz på Grorud. Bryteren fra Groruddalen synes det var artig å være med.

- Jeg var veldig spent på resultatet, men synes det var kult med tegneserie. Det var gøy å være med, men litt kaldt å ta bilder i bryterdrakten, ler han.

En god premie

Grønvold Maskinservice på Brobekk sponser også bryteren ellers.

Jeg er veldig heldig som har dem i ryggen. Det er gøy at de stiller opp, 5000 kroner er ikke lite. Jeg kunne også trengt et slikt gavekort selv, min forlovede Rosell Utne og jeg kjøpte oss hus for ikke så lenge siden. Og det er tid for beising, ler han.

Pedersen vet godt hva han skal bruke tiden fremover på.

- Jeg kommer til å titte litt rundt her for å se om det er noe jeg trenger. De har mye verktøy, og jeg overhalte gressklipperen min i fjor, sier han.

Han leser Akers Avis Groruddalen trofast to ganger i uka.

- Jeg har vokst opp i Groruddalen, min far vokste opp på Furuset. Nå bor jeg på Hellerud. Det var helt tilfeldig at jeg ramlet over påskekrimmen, men jeg gjetter gjerne til neste år også. Det var kjempemoro å vinne, smiler han.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

ANNONSE
Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

 
Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

Bydelen hyllet de ansatte

Bydel Alna gjorde stas på sine ansatte som har jobbet i Oslo kommune i 25 og 40 år med en jubileumsmarkering.

 
ANNONSE