Utdrikkingslag med 80-tallsstil

Utdrikkingslag med 80-tallsstil

 

Ikledd Hanne Kroghs kostyme fra Grand Prix i 1985 ankom Pål Martin Sand Grorud for å svinge seg.

Tekst:

Publisert:

Bakgrunnen for Grorud-besøket og det uvanlige klesvalget er at Sand skal gifte seg og på lørdag var det klart for utdrikkingslag. Strand er til daglig politisk rådgiver på Stortinget for Arbeiderpartiet, men denne lørdagen handlet det bare om å vise seg fram i det flotte antrekket.

Strand var stolt av å spankulere rundt i det flotte antrekket. Han er medlem av den norske Grand Prix-klubben og er en av Norges største Grand Prix-fan.

Turen til Grorud likte han. Etter å ha fått i seg «Kongen av Grorud» på Anexet forteller han at hans kommende kone, Maren Johansson Helland, har tilknytning til bydelen.

- Min svigeroldefar bor i en av Ammerud-blokkene, sier han.

 

Siste nytt i Kultur

Hverdagshelten inviterte <BR>til fest på hjemmet

Sykehjemsprest Ellen Kolb-Schiager bruker pengene hun mottak sammen med prisen «Groruddalens hverdagshelt 2016» på fest for beboerne og ansatte på Furusethjemmet.

Bygg fordelingskryss <BR>mellom tre tunneler

Debatten rundt den planlagte Manglerudtunnelen med utløp i Breivollveien, som så skal gjøres om til en del av E6, pågår for fullt.

 
Lysere tider for loppemarkedet

For noen år siden endret Lindebergskolenes musikkorps strategi på loppemarkedene sine. Det har vist å lønne seg.

Lader opp med arbeidersanger

For 22. gang inviteres det til allsangkveld kvelden før dagen. I år er det leder Frode Jacobsen i Oslo Arbeiderparti som skal holde kveldens appell.

Dobbelt jubileum <BR>og nytt soloalbum

Finn Kalvik runder 70 og feirer sitt 50-årsjubileum som artist med albumet «Ingen vei hjem» – en vei som startet i Stjerneblokkene på Grorud!