Ventet på nissen

Ventet på nissen

SE NISSEN: Alexandra Myhre Halama (5) og mormor Sølvi Myhre tok turen til Grorud senter for å komme i julestemning.

Alexandra Myhre Halama (5) og mormor Sølvi Myhre koste seg med julemusikk av Grorud Veterankorps mens de ventet spent på julenissen på Grorud senter.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.12.2016 kl 21:45

Selv om femåringen koste seg med kjente julesanger, var det en spesiell person hun gledet seg litt ekstra til å møte, og det var hun ikke alene om. Mange barn møtte opp på Grorud senter for å høre Grorud Veterankorps spille julen inn og hilse på julenissen.

– Jeg gleder meg til å se nissen. Det er han jeg venter på, for jeg tror han har med gaver, smiler hun.

Alexandra var på besøk hos sin mormor, Sølvi Myhre, som bor på Tonsenhagen, og en busstur sier hun aldri nei til.

– Vi fant ut at vi skulle ta turen hit for å hilse på nissen. Alexandra er veldig glad i å ta buss, så dette er en topp dag, sier Sølvi Myhre.

Fineste tiden

Grorud Veterankorps var på plass på Grorud senter for å spille for alle besøkende.

– Det er hyggelig med julesanger, man kommer i stemningen av det. Denne tiden fremover er den fineste tiden. I dag er vi her og i morgen skal jeg på julekonsert på Furuset, sier hun.

– Så nå er julestemningen i gang. Det skjer mye hyggelig fremover nå. Jeg har tatt fram julestjerna, men tenner den ikke før første advent, smiler Myhre.

Siste nytt i Kultur

Underholdt biblioteket <BR>med historie

Anne Fikkan fra Groruddalen historielag og forfatter Marianne Teie møtte opp på Bjerke bibliotek for å formidle to gamle historier. Den ene lokal og den andre familiær.

Klar for kulturfest

Lindeberg kulturens venner er klar for å arrangere årets kulturfestival i pinsehelgen.

 
Ellingsrudåsen imponerer med sirkus – igjen

Elevene på 6. trinn på Ellingsrudåsen skole har de siste to månedene vært i sirkus-verden. Sist tirsdag viste de fram alt fra tryllekunster til akrobatikk og klovneri i forestillingen «Cirkus El Perfecto».

Miljøgaten trenger en motorveitunnel!

Det var et interessant møte i Grorud samfunnshus den 4. mai.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.