Ventet på nissen

Ventet på nissen

SE NISSEN: Alexandra Myhre Halama (5) og mormor Sølvi Myhre tok turen til Grorud senter for å komme i julestemning.

Alexandra Myhre Halama (5) og mormor Sølvi Myhre koste seg med julemusikk av Grorud Veterankorps mens de ventet spent på julenissen på Grorud senter.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.12.2016 kl 21:45

Selv om femåringen koste seg med kjente julesanger, var det en spesiell person hun gledet seg litt ekstra til å møte, og det var hun ikke alene om. Mange barn møtte opp på Grorud senter for å høre Grorud Veterankorps spille julen inn og hilse på julenissen.

– Jeg gleder meg til å se nissen. Det er han jeg venter på, for jeg tror han har med gaver, smiler hun.

Alexandra var på besøk hos sin mormor, Sølvi Myhre, som bor på Tonsenhagen, og en busstur sier hun aldri nei til.

– Vi fant ut at vi skulle ta turen hit for å hilse på nissen. Alexandra er veldig glad i å ta buss, så dette er en topp dag, sier Sølvi Myhre.

Fineste tiden

Grorud Veterankorps var på plass på Grorud senter for å spille for alle besøkende.

– Det er hyggelig med julesanger, man kommer i stemningen av det. Denne tiden fremover er den fineste tiden. I dag er vi her og i morgen skal jeg på julekonsert på Furuset, sier hun.

– Så nå er julestemningen i gang. Det skjer mye hyggelig fremover nå. Jeg har tatt fram julestjerna, men tenner den ikke før første advent, smiler Myhre.

Siste nytt i Kultur

Vinteren kom tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.