Vinteren kom tilbake

Vinteren kom tilbake

SNØ I APRIL: Slik ser det ut på Grorud bare seks dager før mai måned.

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.04.2017 kl 21:18

Mange ble overrasket da de så ut av vinduet mandag morgning. Det var mer vårlig i påsken enn det er nå i slutten av april. Karusellene til Bergstrøms Tivoli som er satt opp ved Bjerke Travbane er nå dekket av snø. Det er også flere som har skiftet til sommerdekk og har derfor måtte la bilen stå igjen hjemme.

Har du ikke allerede laget en snømann, er det fortsatt tid. Meteorologene melder nemlig at snøen blir liggende til helgen.

Siste nytt i Kultur

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

 
– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.

Holdt tale sammen

Elevrådsleder Maria Halmø Jahr (15) på Veitvet skole tok med seg venninnen Karen Kate Tejano (16) opp på scenen for å holde tale.