Nå forsvinner den siste DNB-filialen

Banksjefen: – Trist

Banksjefen: – Trist

NØDVENDIG: Selv om banksjefen ved DNB Stovner, Astrid Beate Opdahl, synes det er vemodig å måte legge ned filialen, understreker hun at det er nødvendig. Hun fortsetter som banksjef ved DNB på Storo.

DNB på Stovner senter er historie fra og med april. Det betyr at hele banktilbudet til DNB forsvinner fra Groruddalen.

Sist forsvant DNB på Økern i forbindelse med ombygging av sentret. Kundene i Groruddalen ble da henvist videre til DNB på Stovner senter, men nå skal også filialen øverst i Groruddalen legges ned.

Det blir trist og vemodig å stenge dørene til bankkontoret 1. april, men vi kan ikke stanse utviklingen, forteller banksjef Astrid Beate Opdahl for DNB Stovner og DNB Storo.

Det er sistnevnte bankfilial kundene i Groruddalen henvises til fra og med april måned. Alternativet er DNB-filialen i Karl Johans gate.

I september 2014 ble det ikke lenger mulig å sette inn eller ta ut kontanter i DNB-banken på Stovner. Hele Oslo og Akershus ble berørt, og kundene måtte velge å ta ut penger – eller sette inn – ved hjelp av minimank, innskuddsautomat, bank i butikk eller post i butikk.

Er ikke like populært

Hele Norge står overfor en omveltning i bankenes tjenestetilbud. Etter at det har vært mulig å ta ut penger i butikk, har flertallet av kundene foretrukket disse alternativene. Det er årsaken til at DNB nå høvler ytterligere ned.

I dag løser ni av 10 nordmenn bankbehovene sine på nett, ifølge DNB. Trenden øker også for å ta i bruk mobil eller nettbrett som plattform.

– DNB Stovner har opplevd en jevn nedgang i antall besøkende de siste årene, og vi ser at stadig flere i Groruddalen benytter nye digitale banktjenester, forklarer Opdahl.

En del av kundene våre er imidlertid fortsatt flittige brukere av minibankene og innskuddsautomaten, og disse automatene vil derfor bli stående igjen på sentret og fortsatt være tilgjengelig for kundene også etter 1. april, fortsetter hun.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Lokalhistorie

Heltene fra 2007

Heltene fra 2007

Alle må begynne et sted.

Groruddalen  på toppen  av Norge

Groruddalen på toppen av Norge

En litt artig nyttårsbetraktning.

Annonse: Akers Avis Groruddalen
Avisen og dalen

Avisen og dalen

  • Avis

Det begynner å bli lenge siden. Etpar generasjoner siden, ja, mer enn det. Store deler av landet lå med brukket rygg etter harde krigsår. Nå slikket man sår for å finne en vei videre. Produksjonsutstyr var nedbombet og gått ut på dato, ikke minst i kystområder. Folk så seg om etter arbeid.

 
Kjært barn...

Kjært barn...

  • Lillomarka

Fredsbarn, Ammerud-mann, skogssønn, evig vandrer, lokalhistoriker, markaforfatter, pensjonert forsker og skogforvalter. Kjært barn har mange navn. Det har Helge Haakenstads nyeste beskjeftigelse også.

Ny årbok lanseres

Ny årbok lanseres

  • Lokalhistorie

Groruddalen Historielag kan fra og med i morgen by sin årbok nummer 29 i rekken. Lanseringen foregår på Nordtvet bibliotek.

Klippet snora for <BR>«nye» Drengestua

Klippet snora for
«nye» Drengestua

  • Bydel Stovner

Etter litt forsinkelse er nå siste bygg på Nedre Fossum gård ferdig rehabilitert. Tverrfaglig ressurssenter for barn og familier har allerede flyttet inn.

 
Vil rekonstruere <BR>«skjult» skatt

Vil rekonstruere
«skjult» skatt

I 1795 ble det bygd en mølle i Ellingsrudelva. I dag er det bare ruiner som står igjen. Nå jobber Oslo Elveforum for å historien gjenreist på en eller annen måte.

Siste frist for <BR>påskekrimmen

Siste frist for
påskekrimmen

  • påskekrim 2016

Har du klart å løse gåten om hvem som har tyvlånt sengene på IKEA? Da må du huske å sende inn svaret ditt før fristen går ut.

Klarer du å løse <BR>påskemysteriet?

Klarer du å løse
påskemysteriet?

Noen har sovet i sengene på IKEA Furuset. Brødsmuler ligger igjen på kjøkkenbenkene. Og noen har forsøkt å vaske seg i dusj-utstillingen. Akers Avis Groruddalens krimekspert løper av sted for å finne skurken. Klarer du?

 
– En trussel for Marka

– En trussel for Marka

Selv om aktivitetssoner i Marka ikke lenger har et politisk flertall bak seg, frykter Håvard Pedersen at ballen ikke er lagt helt død.

Vidar ble hedret

Vidar ble hedret

Furuset-ildsjel Vidar Noreng er tildelt Groruddalen Miljøforums hederspris for 2015 – en mann med mange jern i ilden.

Takker for seg

Takker for seg

Etter mange aktive år i styret til Groruddalen Historielag, trekker Jan Arne Tangerud seg nå ut. Men han vil fortsatt jobbe med årbøker og lagets bildedatabase.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!