ANNONSE

Nå forsvinner den siste DNB-filialen

Banksjefen: – Trist

Banksjefen: – Trist

NØDVENDIG: Selv om banksjefen ved DNB Stovner, Astrid Beate Opdahl, synes det er vemodig å måte legge ned filialen, understreker hun at det er nødvendig. Hun fortsetter som banksjef ved DNB på Storo.

DNB på Stovner senter er historie fra og med april. Det betyr at hele banktilbudet til DNB forsvinner fra Groruddalen.

Sist forsvant DNB på Økern i forbindelse med ombygging av sentret. Kundene i Groruddalen ble da henvist videre til DNB på Stovner senter, men nå skal også filialen øverst i Groruddalen legges ned.

Det blir trist og vemodig å stenge dørene til bankkontoret 1. april, men vi kan ikke stanse utviklingen, forteller banksjef Astrid Beate Opdahl for DNB Stovner og DNB Storo.

Det er sistnevnte bankfilial kundene i Groruddalen henvises til fra og med april måned. Alternativet er DNB-filialen i Karl Johans gate.

I september 2014 ble det ikke lenger mulig å sette inn eller ta ut kontanter i DNB-banken på Stovner. Hele Oslo og Akershus ble berørt, og kundene måtte velge å ta ut penger – eller sette inn – ved hjelp av minimank, innskuddsautomat, bank i butikk eller post i butikk.

Er ikke like populært

Hele Norge står overfor en omveltning i bankenes tjenestetilbud. Etter at det har vært mulig å ta ut penger i butikk, har flertallet av kundene foretrukket disse alternativene. Det er årsaken til at DNB nå høvler ytterligere ned.

I dag løser ni av 10 nordmenn bankbehovene sine på nett, ifølge DNB. Trenden øker også for å ta i bruk mobil eller nettbrett som plattform.

– DNB Stovner har opplevd en jevn nedgang i antall besøkende de siste årene, og vi ser at stadig flere i Groruddalen benytter nye digitale banktjenester, forklarer Opdahl.

En del av kundene våre er imidlertid fortsatt flittige brukere av minibankene og innskuddsautomaten, og disse automatene vil derfor bli stående igjen på sentret og fortsatt være tilgjengelig for kundene også etter 1. april, fortsetter hun.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Lokalhistorie

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.

ANNONSE
Hedret krigshelt

Den første norske hæroffiseren som ble drept under 2. verdenskrig falt på Kalbakken.

 
Kontraktene er signert

I lang tid har Tveten gård vært under oppussing i regi av Kulturetaten. Nå er nye kontrakter signert med frivilligheten og bydelen om aktivitet på gården fremover.

Heltene fra 2007

Alle må begynne et sted.

Groruddalen  på toppen  av Norge

En litt artig nyttårsbetraktning.

 
ANNONSE