ANNONSE

Sparebanken i ny drakt

Lokale perler pryder banklokalet

Lokale perler pryder banklokalet

EGET ROM: Forfatter Anne-Cath. Vestly bodde en stund på Bøler, ikke langt unna Tveita senter. Derfor kan regionbanksjefen stolt vise fram møterommet med illustrasjoner av hennes kjente hovedfigurer.


I en årrekke har Sparebank 1 vært en del av næmiljøet på Tveita. Nå inviterer de folk inn til nyoppussede lokaler fylt med bilder som har tilknytning til området.

Se bildet større

VIKTIG: Ebbe Corell Hansen mener lokal tilknytning er viktig og har navngitt møterommene med navn fra nærmiljøet.


Se bildet større

NORDRE SKØYEN HOVEDGÅRD: Bilder henger inne på møterommene.


Tveita senter sto ferdig i 1970 og ble Norges første overbygde senter. Sparebank 1 har vært med siden 1966, da som Totalisternes aktiebank. De var en del av brakkebebyggelsen der garasjene i Sigrid Undsets vei står i dag. Der lå de til 1974, for så å flytte opp til 2. etasje.

Gjennom sommeren har de pusset opp. Regionsjef Ebbe Corell Hansen mener kundenes lokale tilknytning, samt historien til området er viktig, og har formet et banklokale med en gallerifølelse.

Hvert møterom inneholder en spesiell bit av området. I det ene rommet henger bilder av Knerten - en av Anne-Cath. Vestlys helter. Hun bodde en stund på Bøler, og har skrevet kjente bøker som «Knerten», «Mormor og de åtte ungene» og «Ole Aleksander Filibom-bom-bom».

– Vi har lang fartstid her, og mener at relasjoner til kundene er viktig. Vi har døpt alle våre møterom og gitt dem lokale navn som «Lutvann», «Nordre Skøyen hovedgård» og «Østensjøvannet». Vi er stolte av stedet, og har så klart viet et eget rom til Anne-Cath. Vestly, forklarer han.

Møterommene er åpne, enkle og lyse med store bilder.

Et varmt møte

Nå er Hansen klar for å vise det hele fram til en voksende kundeskare.

– Vi mener at vi skal være en bankkjede som er nær, dyktig og til stede i lokalmiljøet. Det føler jeg at vi er her på Tveita, forteller regionsjefen.

Han er opptatt av at man skal føle seg vel i lokalene. Kundene skal ikke bli stive av å sitte i et dystert og følelsesløst rom.

– Vi har fått gode tilbakemeldinger på oppussingen fra kunder og ansatte. Vi er veldig fornøyde, smiler han.

Han forteller at selv om han merker at kundeflokken til andre banker i området minker, er de på vei oppover. Han ser et potensial i å vokse videre på Tveita senter.

– Vi vil gjerne være moderne, men det er viktig at vi også er funksjonelle. Vi skal gi kundene det de vil ha og trenger i et åpent og varmt lokale. Det er også et godt senter å tilhøre. Det er veldrevet, og skaper en vinn-vinn situasjon for alle, forteller Hansen.

Siste nytt i Lokalhistorie

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.

ANNONSE
Hedret krigshelt

Den første norske hæroffiseren som ble drept under 2. verdenskrig falt på Kalbakken.

 
Kontraktene er signert

I lang tid har Tveten gård vært under oppussing i regi av Kulturetaten. Nå er nye kontrakter signert med frivilligheten og bydelen om aktivitet på gården fremover.

Heltene fra 2007

Alle må begynne et sted.

Groruddalen  på toppen  av Norge

En litt artig nyttårsbetraktning.

 
ANNONSE