ANNONSE

Avsluttet fjoråret med kjempesalg

Avsluttet fjoråret med kjempesalg

 

Ford har hatt et av de beste salgsårene bak seg på mange år og desember 2007 ga en knall-avslutning på året. Ford Mondeo inntok Norges-toppen av desembersalget.

I desember alene hadde Ford 8,9 prosent av personbilsalget, som er en økning på hele 190 prosent sammenlignet med desember 2006. Året sett under ett ga Ford en andel av personbilsalget på 6,8 prosent. Det representerer en økning på 43,5 prosent fra 2006. Kort sagt - Ford hadde en flott stigning på markedsandelen i 2007 på alle fronter. Er det lov å antyde at Ford nå virkelig er i siget igjen? At de er på vei mot de helt store høyder, hva angår bilsalg?Det er klart at et så flott resultat setter sine spor i alle Fords ledd. Fra topplan i ledelsen og nedover i alle ledd helt til den lokale Ford forhandler. I tillegg til gode salgsresultater venter Ford-folkene på nye og spennende modeller i løpet av 2008.Vi må også legge til at det ikke bare var på personbil-siden salget gikk godt. Også når det gjelder nyttekjøretøyer hadde Ford et godt år bak seg. I alt ble det registrert 5085 Ford nyttekjøretøyer i 2007, som er en vekst på hele 76,5 prosent Ford varebiler solgte så bra at de landet på 10,9 prosent.- Jeg overdriver ikke når jeg sier at salgsresultatene har fått det til å koke i den norske Ford-organisasjonen, og det er lenge siden vi har opplevd maken til den entusiasme og at den smitter over på kundene, så forventningene våre til 2008 er store, sier Tormod Skofterud, som er direktør i Ford Motor Norge.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

ANNONSE
Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

 
ANNONSE