ANNONSE

- Bilen kan være din!

- Bilen kan være din!

 

Våre abonnenter fikk en DM fra Renault forleden, distribuert som et innstikk i avisen. Har du tatt vare på det? Du kan nemlig være den heldige vinneren av en splitter ny bil!

Sjekk det unike nummeret som er trykket på forsiden. Hvis det femsifrede tallet begynner på 32, 29 eller 15, er det all grunn til å stikke innom Motor Forum i Østre Aker vei 62 for å sjekke ut resten av tallene.

I forrige uke markerte MotorForum i Østre Akervei åpningen som Renault-forhandler.

- I den forbindelse så har vi en konkurranse gående. Vi har produsert opp en DM (Direct Mail) der vi har trykket på unike numre. Disse er distribuert til husstander i Groruddalen via Posten og som innstikk i Akers Avis Groruddalen. Hovedgevinst er en splitter ny Renault Megane Sport Tourer til en verdi av kr 247.800.-, forteller markedssjef Roger Andersen i Renault Norge AS.

Flere premier

Han kan også opplyse at trekningen fant sted lørdag 18.9 (sist lørdag).

-Hittil har ingen meldt seg og vi vet med sikkerhet at vinnergevinsten er fordelt til en av avisens abonnenter, sier han.

Det kan derfor være lønnsomt å ta turen innom bilforretningen på Vollebekk. Blant premiene er også 500 liter drivstoff fra Esso Master Card, Head XRC skipakke til en verdi av 3. 000 kroner fra Intersport Linderud og et gavekort på ikke mindre enn 5.000 kroner fra Linderud senter.

Er du så smart at du også blir med på en kjøretur, kan du kanskje få med deg et gavekort på 500 kroner som takk for prøvekjøringen. Men husk at både loddnumre og prøvekjøring må være gjennomfør før førstkommende lørdag, lørdag 2. oktober kl.14.

Overtar etter Opel

For andre gang i historien har Renault valgt å legge ned sitt norske importselskap. Det ruller rallerede undt 60.000 Renault på norske veier, men nå satses det på at det skal bli adskillig flere i fremtiden. Det blir 11 ansatte i Renaults importavdeling som vil bli ledet av dagens Renault Norge direktør Tom-Arne Mellbostad.

Forhandlere blir en blanding av dagens forhandlere som ønsker å satse og nye forhandlere.

- Renault er i dag alt på plass i tolv av Motor Forums forhandlere og i Oslo har Renault overtatt plassen til Opel i Motor Forums hovedkontor på Østre Aker vei 62.

- Målet er å selge opp mot 2000 Renault i 2011 mot rundt 1300 i inneværende år, sier markedssjefen.

Han mener at det teknisk sett er ingen ting i veien for at Renault kan bli et stort merke i Norge. På Europeisk basis er Renault den nest største bilprodusenten. Modellene er der, både på vare- og personbilsiden.

- Vi skal investere mye i både merkevare og organisasjon, og i løpet av fem år er målet å se to og en halv til tre prosent markedsandel, sier Andresen.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

ANNONSE
Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

 
ANNONSE