ANNONSE

Dekk-kjempe på Alnabru

Dekk-kjempe på Alnabru

 

Vianor er en stor nordisk dekk-kjede med hele 52 avdelinger og partnere i Norge. De er representert fra Mandal til Tromsø. Også i Groruddalen er de representert med en avdeling på Alnabru, vis-à-vis Alna senter.

Denne avdelingen er på til sammen 2800 kvadratmeter lokaler fordelt på to etasjer. Her finner vi et stort utvalg av dekk for både personbiler og lastebiler og et moderne og flott dekkhotell som huser 1500 sett med personbildekk samt et stort antall med lastebildekk.

Ved siden av dekksalg og dekkhotell har Vianor satt fokus på bilen generelt. Det vil si at de tar reparasjoner og service på bilen. Vianor har et lite verksted i tilknytning til dekkhotellet som er offentlig godkjent for stell og vedlikehold av bilen, alt unntatt motoroverhaling.

Daglig leder Rolf Vidar Aaen forteller til Akers Avis Groruddalen at bedriften har sju ansatte, hvorav noen jobber med lastebiler og andre med personbiler. Men alle som arbeider i bedriften kan selvsagt alt innen bedriftens arbeidsområde.

Rolf Vidar Aaen sier at en i begynnelsen av april alltid har stor pågang da alle kommer for å skifte om til sommerdekk. Men her har de et greit system. Det blir avtalt tid for hjulskift, kunden kommer til avtalt tid, leverer bilen, får en kopp kaffe og i løpet av bare noen få minutter kan han kjøre ut på veien igjen med sommerdekkene på bilen. Det er lite ventetid takket være telefonkontakt eller SMS mellom kunde og Vianor.

Skulle det være noe galt med dekkene som kunden leverer inn for oppbevaring på dekkhotellet, så får kunden en telefon som forteller om dekkenes tilstand og en eventuell avtale blir inngått. En enkel og grei måte å gjøre det på slik at alt er i orden til neste sesong.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

ANNONSE
Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

 
ANNONSE