ANNONSE

Dekker alle dekkbehov

Dekker alle dekkbehov

SMILENDE DEKKESKPERT: Rameshkomar Veerasingham trives med dekk - og det synes!

Dekkvarehuset AS i Østre Aker tilbyr det meste innen dekk - med kunnskap og kvalitet.

Tekst:

Publisert:

– Det har blitt noen år i dekkenes verden, smiler daglig leder Rameshkomar Veerasingham.

Han har vært i bransjen i 22 år - det siste året i egne lokaler i Østre Aker vei.

Fra Grorud

Jeg har min bakgrunn fra Dekkvarehuset på Storo. Men de opprinnelige eierne har gitt seg, og i dag går det under navet Vianor. Da jeg startet eget firma her i Groruddalen tok jeg navnet Dekkvarehuset AS. Det er et sterkt navn i markedet, smiler Veerasingham.

Selv har han tatt med seg all den erfaring, kunnskap og god kundeservice han har opparbeidet seg i bransjen opp gjennom årene inn i eget firma - pluss en særdeles stor dose med godt humør.

– Her er vi alltid blide og hyggelige, og så er vi dyktige. Såpass kan jeg skryte. Jeg og min medarbeider Ruben Krisnapala hadde ikke klart oss i et tøft marked ellers. Han er forøvrig fra Grorud! Selv holder jeg til på Konnerud, men føler at jeg er litt groruddøl nå. Vi sponser forresten lag i Grei fotball og Ammerud håndball. Det er viktig å hjelpe idrettslag i nærmiljøet, påpeker Veerasingham.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Nøkkelord

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

ANNONSE
Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

 
ANNONSE