ANNONSE

Fiat 500 er kommet

Fiat 500 er kommet

 

Så er den endelig kommet til Groruddalen og Norge for øvrig: den lille, men svært tøffe Fiat 500.

Mange har spurt etter nettopp denne bilen og det er faktisk over 200 mennesker som allerede har tegnet kjøpskontrakt før de i det hele tatt har sett bilen. De har kun opplevd den gjennom bilder og omtale av i brosjyrer og motorpresse.

Kåret til «Årets Bil»

Ute i Europa er det over et halvt år siden bilen ble introdusert, og den har allerede blitt kåret til «Årets Bil» i Europa, en kåring som foretas av motorjournalister over hele Europa.

Bilen har et spennende utseende, den er liten, men har forbausende god plassutnyttelse. Så har  den også en motor som er svært bensingjerrig.

Fiat 500 kommer med tre forskjellige motorvarianter. Du kan velge mellom to forskjellige bensinmotorer, en på 69 HK  og en på 100 HK. Når det gjelder dieselmotoren så finnes den med 75 HK.

Alle de tre motorene møter de strenge Euro 5 utslippskravene over to år før de trer i kraft. Dette tyder på at Fiat har miljøfokus som en viktig del av sin produksjon hvor de blant annet legger mye vekt på å redusere forbruk og utslipp.

Sikkerhet

Sikkerhet er et annet område hvor Fiat 500 får høyeste karakter. Den har blitt tildelt fem stjerner i NCAP krasjtest. De blir positivt omtalt både for sin aktive og passive sikkerhet. Selvsagt har bilen airbagsystem og de aller mest moderne elektroniske systemer for å oppnå maksimal kjørekontroll.

Bilen er i seg selv spennende nok med mange fikse løsninger. Skulle du ønske en bil helt etter din smak, uten at det koster all verden, så kan Fiat tilby utstyr og fargevarianter i hopetall. Det er bare å gå inn i utstyrslisten og sy sammen bilen som passer best for din personlige smak.

Vi har ennå ikke hatt bilen til prøvekjøring og gleder oss veldig til den opplevelsen, en opplevelse vi etter evne skal forsøke å formidle til våre lesere gjennom Akers Avis Groruddalen.

Prisen på dette sjarmtrollet av en bil begynner på 157.900 kroner, og så stiger det selvsagt noe alt etter motorstørrelse og utstyr. Vi tror dette er en bil med en god framtid i Norge.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

ANNONSE
Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

 
ANNONSE