ANNONSE

Groruddalens «dekkbaron»

Groruddalens «dekkbaron»

 

Bare 23 år gammel har han allerede rukket langt, og fortsetter han i samme spor blir DekkGiganten definitivt en aktør å regne med blant dekk- og felg-leverandører her i landet.

Som 14-åring startet Saad Mushtaq med kjøp og salg av brukte dataskjermer, mens han fremdeles gikk på skolen. Dette ga ham allerede da et økonomisk grunnlag for neste trekk, og som 17-åring var han i Kina og forhandlet sine første innkjøp av dekk og felger. 

Her kom han opp i en ganske pussig situasjon. Produsenten som han besøkte, spurte om han ville spise lunsj der, sammen med en annen nordmann som også var på besøk, hvilket han takket ja til. Og nordmannen, jo det var Tommy Sharif på egen innkjøpsrunde. Sharif ante kanskje en fremtidig konkurrent, og anbefalte Saad å satse på noe annet enn dekk og felger, og finne et sikrere yrke.

Men med grunnlaget fra datasalget kombinert med studielån og litt fra familien kjøpte Saad Mushtaq inn 2000 dekk som han så måtte finne en måte å lagre de på da leveringen kom til Norge. På det tidspunktet hadde han ingen lokaler til rådighet, men en leilighet som sto tom i familieboligen, under hans egen, fikk han lov til å bruke. Og bortsett fra 800 dekk som var forhåndssolgt, stappet han bokstavelig talt inn de resterende 1200 dekkene, fra gulv til tak, på bad og overalt i leiligheten. I løpet av kort tid var dette tomt, og veien videre ble da DekkGiganten som han startet i Skjeberg for snaut 2 år siden.

Etter  å ha skaffet seg gode markedsandeler i dette området, basert på gode priser, dekk og felger av god kvalitet og mange gode bekjentskaper innen drosjenæringen, har han nå startet i Oslo,  nærmere bestemt på Ulven. Her åpnet firmaet i de siste dagene før påske, med daglig leder Ove Lie. Og her satses det på service og hurtig levering. Det de ikke har på lager i Oslo, lover de å skaffe fra hovedlageret på 800 kvm. i Skjeberg i løpet av en eller toppen to dager.

At han har god økonomisk sans har han vel allerede bevist, men han studerer fortsatt, og har gjort ferdig et år av bachelor-studiet i økonomi ved Høgskolen i Østfold. Han er bestemt på å fullføre studiet for å skaffe seg et enda bedre grunnlag å drive forretninger på, men i øyeblikket står firmaet i fokus. Så snart han føler at dette går som det skal, er det tilbake til skolebenken.

Men i øyeblikket er det dekk og felger som er hovedfokus, og å få den nye avdelingen på Ulven opp og gå. Og på den stunden avisens utskremte medarbeider var til stede, viste det seg fort at firmaet allerede hadde gjort seg bemerket. For med stadig nye kunder som kom innom, ble dette intervjuet meget oppstykket. Det ble fort dekk- og felgprat med en kunde og gode penger i kassa.

Vi ønsker ham lykke til i Oslos konkurranseutsatte dekk- og felgmarked.

StenVH

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

ANNONSE
Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

 
ANNONSE